Funguje nekomu dobijeni T212 uctu pres Curve?
Pokud ano, tak jakou podkladovou kartou?
Mne to automaticky vzdy zamitne uz na strane T212.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
stepano píše:V jakém obchodě? T212 má seznam výluk kde se nedá zaplatit - například na poště jsem taky nezaplatil.
wetherek píše:Pokud chceš EURA dostat ven za "střed" tak se převedou koruny na T212 (převodem nebo nabitím kartou), pak v Revolut vytvořit platební odkaz v EURech (tváří se to jako platební brána na internetu) a kartou 212 zaplatit. Z T212 odejdou koruny a na Revolutu přijdou EURa za středový kurz.
V tom, že neplatíš 0,15% FX poplatek, pokud necháš směnu měny provést automaticky při transakci kartou.K čemu je tento způsob lepší než klasický převod, např. na EUR účet u RB či FIO? V rychlosti připsání?
fijosh píše:Mimochodem ještě k tomu Revolutu, pokud si chci směnit&převést peníze z T212 na svůj Revolut účet, není potřeba to dělat přes platební odkaz.
Vklad T212 kartou funguje normálně přes "Přidat peníze", kde si zadám (a uložím) kartu a pak už jen jednoduše volím měnu a částku a na jedno kliknutí je hotovo.
Používá se stejný kurz jako při manuální směně.tulum píše:Přece jen ještě dotaz - když bych si v rychlosti chtěl srovnat aktuální kurz konverze CZK na € u T212 (při té platbě kartou) z čeho mohu prosím vycházet ?
Milos píše:Když se podíváš v appce na kartu, tak u ní vidíš, že není aktivní? Já ji nijak aktivovat nemusel, byla aktivní automaticky.
Máš na účtu peníze, zobrazuje se ti u karty hotovost?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků