Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 8. 12. 2024 17:35

Nevolali někomu z partners banky? Mě navolávají, mám tam nemalou částku na spořáku a chtějí se bavit o dalších investicích nebo co, už jsem to 2x oddálil ať zavolají za týden. Bavit se mi s nimi nechce. :D

Jde nějak vypnout marketingový souhlas k těmto aktivitám?
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 12. 2024 17:36

Tak to neříkej nám, ale jim. :D Co jsi tak čekal od finančních poradců?
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 8. 12. 2024 17:53

Jsem u nich od března a ze začátku to několikrát zkusila poradkyně, u které jsem zakládal účet.
Pak jsem jasně řekl, že vím co nabízí a kdybych potřeboval, že ji budu kontaktovat nebo se zastavím na pobočku a už je nějakou dobu klid.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 8. 12. 2024 17:59

Taky mě uháněli, poté co jsem si jeden jimi doporučenÿ produkt zařídil sám tak mám klid.
:D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 8. 12. 2024 18:20

Tvl, ty se s nimi nechces bavit a pritom jim opakovane rikas at zavolaji za tyden.
Oni zavolaji, presne jak sis pral a ty se tomu divis...

Proc jim tedy nereknes, ze nemas zajem!?
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Schwarzie 8. 12. 2024 19:12

Já jsem si účet zakládal přes aplikaci asi před měsícem. Nějakou částku tam mám, ale nikdo mi nevolá. Je to asi tím, že jsem nepovolil to jejich poradenství. Když jsem se chtěl v apce podívat třeba na cestovko, tak to psalo, že bych se stal klientem jejich poradenství, tak jsem dál nešel. Stačí mi účet, nechci, aby mne někdo uháněl. :-)
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 8. 12. 2024 19:16

Ale tak jsme lidi.
Proč se domlouvá za týden, dva či měsíc na dalším telefonátu, když už rovnou ví, že fakt nic nechce. Stačí to říct a je klid.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 12. 12. 2024 10:36

10.12. mi prisla notifikace v mobilni aplikaci, ze bankovni identitu lze nyni vyuzit i do firem (firmy, urady, instituce).
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod technikus 12. 12. 2024 12:12

Ano, to mají i na Facebooku a nevím kde ještě.
Přílohy
pic.png
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pulmann 12. 12. 2024 18:24

A k čemu je to vlastně dobré?
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 12. 2024 18:38

Tys ještě nepodával reklamaci na veřejné WC přes datovou schránku? Pokud ne, to asi ani nežiješ. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod pulmann 12. 12. 2024 21:24

Reklamace podávám přes datovou schránku, kterou mám.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 12. 2024 21:41

Sorráč, chybka se vloudila: Tys ještě nepodával reklamaci na veřejné WC pomocí Bank iD? Pokud ne, to asi ani nežiješ. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod dala67 13. 12. 2024 18:35

Voláno z čísla ‪+420 731 468 464‬. Prý že je z PB. Neměl jsem zájem. Možná někdo zkouší někoho nachytat a vytunelovat účty. Naklonovat číslo v dnešní době není nemožné ☹️
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 12. 2024 18:43

To číslo je z PB, viz https://www.muzutozvednout.cz/telefonni-cislo/731468464. Né každé volání je hned podvodný telefonát či tunel :-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka