Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod stanickses 2. 5. 2025 14:12

Dobrý den, má někdo reálnou zkušenost přechodu do KB+ s TOP nabídkou? Už mně vyzvali, ale úplně se mi do toho nechce, žádný termín tam neuvedli.
stanickses
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2025 14:31

Osobní zkušenost nemám, ale i když se ti nechce, tak se tomu výhledově stejně nevyhneš :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dalich 2. 5. 2025 15:11

stanickses píše:Dobrý den, má někdo reálnou zkušenost přechodu do KB+ s TOP nabídkou? Už mně vyzvali, ale úplně se mi do toho nechce, žádný termín tam neuvedli.

Nevyhnete se tomu, ale není se čeho bát, výhody převažují. Na pytel je, že pokud máte i firemní účty, ty se oddělí a budou dvě odlišná přihlášení a dvě appky...
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stanickses 2. 5. 2025 15:15

Jasně, že nevyhnu, ale ani nechci být beta tester. Jaké výhody máte na mysli?
stanickses
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jujec 9. 5. 2025 07:52

stanickses píše:Dobrý den, má někdo reálnou zkušenost přechodu do KB+ s TOP nabídkou? Už mně vyzvali, ale úplně se mi do toho nechce, žádný termín tam neuvedli.

Já jsem do toho šel, chvíli mi to zabralo, ale není to zlé. Výhody tam jsou - lepší pojištění na kartě VISA (limit na pojištění). Jen se nelekni toho, že Ti zanikne Merlin (pokud ho máš), nově je součástí té karty a je vylepšený. Oni v průběhu převodu vše vysvětlují a posílají dokumenty, já jsem se to snažil poctivě číst, takže jsem se několikrát z procesu odhlásil a pak jsem musel jet od začátku, ale všem teď radím - jen to odklikejte a pak si přečtěte, fakt tam nic zásadního není.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan 13. 5. 2025 14:35

Podarilo se nekomu aktivovat 3,5% na sporicim uctu? Pro stavajiciho klienta jsou 2 podminky, prevest si 100 tisic z jine banky a aktivovat bonusovou sazbu v KB+ v detailu sporiciho uctu v Uroceni. A ma byt jedno, v jakem poradi se to udela. Ale at koukam jak koukam, tak zadnou moznost aktivace bonusove sazby v detailu sporiciho uctu nevidim

https://www.kb.cz/cs/obcane/sporeni/spo ... ci-klienty
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 14:42

Taky nemám v appce KB+ možnost aktivovat bonusovou sazbu 3,5%.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod stram 13. 5. 2025 14:43

V appce to taky nemám, ale při přihlášení do IB na PC tam ta možnost je
stram
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 14:50

Je to novinka platná od dnešního dne, do appky se to možná dostane až s nějakou aktualizací.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod stram 13. 5. 2025 14:52

Potvrzuji, že jsem to vyklikal na PC a do pár minut už mi svítí úročení 3,5%
stram
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 15:03

Zobrazuje se ti tam někde i informace, do kdy ti ta bonusová úroková sazba platí? Na webu uvádějí, že platnost bonusové úrokové sazby je 6 měsíců od splnění podmínek. Předpokládám tedy, že platnost začne běžet od splnění obou podmínek (vklad peněz + aktivace bonusové sazby) a nikoliv od splnění jen jedné z podmínek (například hned od aktivace bonusové sazby v IB/SB).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod stram 13. 5. 2025 15:31

Nezobrazuje, ani v PC ani v mobilu. V podmínkách ale uvádí, že o konci platnosti bonusu informují 14 dní před vypršením.
Přílohy
kb.png
stram
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan 13. 5. 2025 15:42

Tak ja se do IB nedostanu, premyslim jestli pri zacatcich KB+ klientum aktivovali IB nebo jen mobilni...

Edit:
Tak po 15h se mi nepodarilo prihlasit, nenacetl se QR kod v aplikaci, zkusil jsem to po 21h a uz to bez problemu slo.
Naposledy upravil zivan dne 13. 5. 2025 21:29, celkově upraveno 1
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 15:45

Každý klient KB+ by měl mít přístup do SB i IB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 13. 5. 2025 18:03

Otázka je co se se sazbou stane když se těch 100tis pošle po aktivaci jinam.
peter23p
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka