Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DrholecR 16. 6. 2025 23:12

Pokud k tomu nebyla odměna za založení, tak jste rozhodně o nic nepřišel.
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lip29 23. 6. 2025 11:03

V U-šetřete mi vyskočily 2% zpět z každé platby v zahraničí přes léto debetní i kreditní kartou, což dělá z jejich kreditky asi nejvýhodnější kreditku pro placení v cizině.
Lip29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 23. 6. 2025 11:40

Euro za 25,69 je s 2% cashbackem za 25,18 a to je pořád o 1,4 % dražší než Partners za 24,83.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 23. 6. 2025 11:44

UCB kreditka má ale jiný (výhodnější) kurz, než kurz 25,69 který jsi našel na webu UCB. Viz. viewtopic.php?p=13894079#p13894079
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lip29 23. 6. 2025 11:59

Euro na kreditce UniCredit po 2% cashbacku je za 24,48. Takže je to dokonce levnější, než Partners, což je ale stejně debetka, proto jsem psal, že je to nejvýhodnější kreditka pro placení v cizině.
Lip29
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 26. 6. 2025 14:22

Úrok na sú 3% se prodlužuje do konce července.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 8. 7. 2025 18:30

Minulý měsíc na mě v aplikaci vyskočila zpráva, že mi aktivovali na tři měsíce 3 % cashback z plateb kartou, maximálně odměna 500 Kč/měsíc, max celkem 1500 Kč za ty tři měsíce. Říkám si dobrý, může se hodit (je to nový účet zakládaný v dubnu kvůli Albert akci). Po pár dnech jsem koukal na tu zprávu znova pořádně, jestli tam mají odkaz na nějaké podmínky, třeba co je z plateb vyloučené (Revolut a tak), odkaz žádný, na webu jsem k tomu taky nic nenašel. Tak jsem udělal pár plateb, část z nich i „normálních“ a uvidí se. Teď už mi přišla odměna za minulý měsíc za Albert, za ten 3 % cashback nic. Tak jsem se chtěl podívat znovu do té zprávy, jestli tam aspoň nepsali, kdy to budou vyplácet a ona je i ta zpráva FUČ, zmizela … To dělá Unicredit takové žertíky normálně? Ostatní i starší zprávy tam normálně jsou.
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 8. 7. 2025 22:41

Ten cashback by měl být aktivovaný v nabídky/slevy u-setrete a vyplácejí to až po měsíci. Aspoň dřív to tak bylo.
J8iAVvJcSqzZHQf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 8. 7. 2025 23:13

Normální nabídky je potřeba aktivovat v u-šetřete, třeba jako ten albert, ale tohle v nabídce u-šetřete nikde nebylo, jen ta zpráva a v té psali, že mi to sami aktivovali. A navíc, že ta zpráva potom zmizela. Dívný. No zkusím jim dát ještě šanci, pár dní počkám a potom jim napíšu dotaz, kdy ten cashback za minulý měsíc bude vyplacený.
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 9. 7. 2025 05:42

Aha, no já když sem měl cashback na kartu, tak to bylo vidět normálně v nabídkách u-setrete, ale možná je to teď jinak.
A nebo to byl možná naky šotek z jejich strany a tu zprávu poslali omylem.
Ale snad ne.
I když u UniCredit člověk nikdy neví.
J8iAVvJcSqzZHQf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Torns 9. 7. 2025 14:30

Mám to tak i teď. V rámci reklamace jsem dostal na měsíc 1% cashback a objevilo se to jako automaticky aktivovaná nabídka v u-šetřete.
Torns
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod curvecardik3 12. 7. 2025 17:21

Dejte vědět, až někdo vyhrajete 5000 Kč dle https://www.penize.cz/osobni-ucty/47368 ... e-podminky

Já šel štěstíčku naproti 200 platbami, ale asi to bylo málo.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 13. 7. 2025 11:03

Fungují jim ty okamžité platby i večer? Já zadával platbu do Monety kolem 21:00. Platba byla v Monetě během chvilky, ale když se teď zpětně dívám na datum zaúčtování, tak UCB to přehodilo až na další den. To samé u Monety. Přitom disponibilní zůstatek byl změněn už ten večer.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 13. 7. 2025 14:57

Však peníze přišly okamžitě a disponibilní zůstatek se navýšil, takže okamžité platby jim fungovaly. Datum zaúčtování je podružná věc.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 13. 7. 2025 15:23

Když se dívám do jiných bank a nebo i na jiné okamžité platby v UCB, Monetě, tak mám datum zaúčtování shodný s datem provedení.

Jak to je z hlediska úročení? Začnou se peníze úročit až ode dne zaúčtování nebo už v den provedení okamžité platby?
culti
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka