PatrikChrz píše:Tak jsem na vážkách. Zřídit - nezřídit? Ta jejich Visa Electron má údajně zvládat i platby přes Internet (výhoda u Sky Europe) a i ten neomezený počet výběrů z bankomatu ČSOB se může hodit (jeden mám kousek od bydliště).
Také mě zaujali... Jejich kartu jednu v rodině máme a na netu funguje bez problémů (defaultní nastavení).
PatrikChrz píše:Chtěl bych se zeptat uživatelů - jak je na tom ten jejich Internetbanking, je nějak rozumně napsaný nebo "visí" na Active X nebo jiných nesmyslech?
Podle toho, co jsem se dočetl na jejich stránkách, tak nějak "visí" na certifikátech, máte někdo zkušenosti s rozběháním pod Linuxem?
Mám Červené konto a přístup k jednomu postžiru - Internetové bankovnictví umí historii převodů, výpisy z účtu, převody, inkasa, dobíjení kreditu mobilních operátorů, zahraniční převody, nastavení zasílání informačních SMS a mailů. Tím možnosti prakticky končí, žádné investice, pojištění, nastavení karet... Služby jsou prakticky shodné s internetovým bankovnictvím mateřské ČSOB (vlastně je to stejná aplikace přebarvená načerveno). Pro autorizaci se používají SMS, takže s žádnými certifikáty není problém... Používám ho výhradně v Linuxu - běží bez problémů, žádné ActiveX a podobné nesmysly, pokud se vám otvírají běžné stránky, nečekejte problém. Odzkoušeno ve Firefoxu a Opeře.
P.S.: Příspěvek v žádném případě nepovažujte za reklamu na Poštovní spořitelnu