Poštovní spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod suram 2. 1. 2019 15:19

Normálně to funguje, mám to osobně několikrát vyzkoušené, posíláme si to takto v rodině mezi sebou. Nikdy žádná hláška o chybě, vždy body připsány na penzijní spoření jako vklad peněz.

Přesný postup:
Svět odměn > Katalog odměn > Směna bodů na peníze > Vklad na doplňkové penzijní spoření (pro smlouvy uzavřené od 1.1.2013) > zadat počet bodů > Koupit > Košík > zadat číslo smlouvy > zadat rodné číslo > Pokračovat > zadat SMS klíč > Potvrdit.
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 2. 1. 2019 15:45

Museli to tedy změkčit od doby, kdy jsem to četl a zkoušel, já tedy vždy pro stavebko ČMSS (to už bude tak rok či dva).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 2. 1. 2019 15:51

Podmínky oficiálně vylučovaly vždy možnost čerpání bodů jinému klientovi, nicméně to nikdy nikdo nevynucoval - několikrát jsem si převáděl (sám od sebe a nechával si i od jiných klientů) na stavebko body z programu s VS (rodným číslem) 005101001 a vždy to šlo...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 2. 1. 2019 17:57

minarjo, jak píší kolegové, tentokrát se pleteš. Převáděl jsem takto body právě fremantlemu, prakticky od té doby, co Svět odměn existuje a vždy bez jakýchkoliv problémů. (Ano, tak poslední rok, rok a půl jsem bral poukázky do Smarty.)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 2. 1. 2019 22:29

OK, nenapadlo mě to zkoušet, když to banka výslovně zakazovala v podmínkách :)

-- 2. 1. 2019 21:34 --

Dnešní email (který PS zasílá zkraje každého měsíce) v odkaze na letošní novinky Světa odměn shrnuje všechny změny od 1.1.2019 (nejen ty na trvalých příkazech), tak by to zde mohlo zaznít:

Zvýšili jsme odměny za nově sjednané produkty
Být s námi se zkrátka vyplatí – za pořízení vybraných produktů teď totiž získáte ještě více bodů:
- Stavební spoření – 500 místo 100 bodů
- Životní pojištění – 500 místo 200 bodů
- Penzijní spoření – 500 místo 200 bodů
- Pojištění Naše Auto a Náš Domov – 300 místo 100 bodů
- Kterákoli naše půjčka – 300 místo 100 bodů

Nabídku jsme navíc rozšířili
Nově vás odměníme, i když si sjednáte:
- Pojištění odpovědnosti – 100 bodů
- Pojištění internetových rizik – 100 bodů
- Pojištění právní ochrany – 100 bodů
- Životní pojištění Maximal Invest – 500 bodů

U některých partnerů Světa odměn teď sbíráte body rychleji
Dáte si raději kávu, nebo víno? Při nákupu naší kartou na http://www.kavavyhodne.cz a http://www.vinovyhodne.cz teď získáte 5 % z ceny nákupu zpět místo původních 2,5 a 3 %.

Odměnu zvyšují i další partneři:
- Výrobce bezpečnostních dveří Next vám vrátí 5 % z ceny nákupu místo původních 1,5 %
- Prodejce mobilních zařízení Smarty vás nově odmění 3 % místo původních 2 %
Tito partneři již naopak odměny poskytovat nebudou:
Prodejce elektroniky Euronics, Cestovní kancelář pro seniory OK TOURS, Optika Valore

Některé odměny do nového roku nepřejdou
Abychom pro vás mohli výše zmíněné odměny připravit, musíme bohužel některé zrušit:
- Odměna za každý trvalý příkaz, inkaso a SIPO
- Odměna za pořízení hypotéky, aktivace služby Moje info a aktivaci Smartbankingu
- Odměna za využití Povoleného přečerpání či Kontokorentu
- Odměna za sjednání Pojištění schopnosti splácet půjčku
- Odměna za pravidelné investice (nahradili jsme přímou odměnou 500 Kč za 12 pravidelných investic)

Jak budou odměny v roce 2019 fungovat, si můžete podrobně přečíst také v tomto přehledu.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 2. 1. 2019 22:50

Dobře skrytý odkaz. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 3. 1. 2019 19:04

Je tu nějaký klient ERY co doporučoval účet v ČSOB v té akci co teď běží? Mám kamaráda co má zájem o doporoučení ale zajímalo by mně jestli to projde. Dvakrát sem se ptal na infolince ERY, jednou mi řekly že to jde, podruhé že to nejde. Tak se radši ptám tady zda stím má někdo osobní zkušenost?
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 3. 1. 2019 19:08

Nevim, jak ted, ale ja jsem to tak v predchozi akci aplikoval a proslo to.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 3. 1. 2019 19:20

Tak na infolince ČSOB mi sdělili že to nejde, asi to tam taky funguje že levá ruka neví co dělá pravá.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 3. 1. 2019 19:31

Muzu Ti rict , ze ja jsem na infolinky ruznych bank, provolal v souctu tezke hodiny a zaver, u cca 90 % o danem produktu vim jako laik vic nez ten, kdo by me mel dat informace. Bohuzel takova je situace a to nepracuji ve financích ...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 3. 1. 2019 19:35

Jo mám podobnou zkušenost. Většinou z obchodních podmínek vyčtu více než se dozvím od pracovníků. Ale tady to bohužel v podmínkách vyčíst nejde.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 7. 1. 2019 15:04

Tak nakonec Poštovka rozjela vlastní akci s doporučením za 500Kč s trochu odlišnými pravidly proti ČSOB. Samozřejmě nabízím i část z mojí odměny jako vždy když sem některé z vás doporučoval v jiných akcích.

Tak kdyby chtěl někdo doporučit tak napište SZ. Jako nový klient je braný i ten kdo účet zrušil více než před rokem.
Naposledy upravil peter23p dne 7. 1. 2019 16:01, celkově upraveno 1
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 7. 1. 2019 15:57

Akce trva od 7.1.do 21.1. nebo do 3000 klienta. Mohu taky doporucit, navic odmenu pro doporucitele - nabizim rozdelit mezi doporucitele a doporuceneho. Vice pres SZ.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod čulibrk 7. 1. 2019 21:38

Konečně jde v pohodě v IB zrušit trvalý příkaz k úhradě s frekvencí 1 den. V pátek mi to ještě nešlo.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 1. 2019 07:35

Podle toho, co se tu psalo o pár stránek dříve, záleží na době, kdy se ho snažíš zrušit. Ráno po odeslání to šlo (a tipuji, že tomu tak je do 20:00 v pracovní dny).
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka