Poštovní spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod filip893 19. 6. 2009 06:55

Postžiro - pro občany
Postkonto - pro podnikatele a firmy
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod filip893 14. 8. 2009 10:18

PS/ČSOB začala používat pro přihlášení do internetbankingu certifikáty společnosti GlobalSign, které se v naprosté většině případů nemusí do prohlížeče doinstalovávat, jako tomu bylo dříve, když používali certifikáty společnosti První Certifkační autorita. :tleskani
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 8. 2009 10:21

Celkem se divím tomu, že banka nemá peníze na to, aby si nechala udělat certifikáty např. od Verisgn. Když to zvládá i můj německý freemail :-o (GMX.de).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod SocPredator 20. 8. 2009 13:50

Co říkáte na to, že PS nebude smět od 1.11. účtovat poplatek za zrušení účtu (200 Kč), pokud máte u nich účet déle než 12 měsíců?
Zákon ještě nikde k přečtení není, ale myslím, že sazebníky některých bank se dočkají brutálních změn. Zejména tedy PS a ČS, kde je hodně klientů bez IB, a nepůjde jim vnutit elektronický výpis. To se na poštovném docela prohnou.
;-)
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 20. 8. 2009 14:14

SocPredator píše:Co říkáte na to, že PS nebude smět od 1.11. účtovat poplatek za zrušení účtu (200 Kč), pokud máte u nich účet déle než 12 měsíců?

Tohle mi žíly netrhá, víc mi vadí paušální poplatky - a ty u Postžiro zadarmo účtovány nejsou
SocPredator píše:Zákon ještě nikde k přečtení není, ale myslím, že sazebníky některých bank se dočkají brutálních změn. Zejména tedy PS a ČS, kde je hodně klientů bez IB, a nepůjde jim vnutit elektronický výpis. To se na poštovném docela prohnou.
;-)

Mít IB a nemít e-mail jdou dvě rozdílné věci. K tomu, aby jim posílali výpis e-mailem nemusí mít klient zřízené IB. No a pro ty, kteří výpis e-mailem nebudou chtít udělají nový produkt s "výpisem zdarma" s paušálním poplatkem o 30 Kč větším :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod SocPredator 20. 8. 2009 16:37

Postžiro Zadarmo bude potom suprovej produkt, pokud to celý nepřekopou.
Ano, tedy oprava: IB = připojení k internetu
:-)
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod mike.32 8. 9. 2009 12:06

Ahoj, chtěl jsem se zeptat ohledně Postžira Zadarmo ... nebo i ohledně ČK a jejich IB.

Jak jsou výpisy, tak v nastevení výpisů je možnost měsičně, to tam bylo, ale je tam i možnost týdně a po každém obratu, že mi to pošlou elektronicky (je tam i možnost poštou, ale to asi bude zpoplatněné, že?), myslím v PDF, HTML, TEXT, tak jsem se chtěl zeptat, jestli tam dám třeba týdně nebo po každém obratu, jestli se za to něco neplatí?

A ještě v kolonce "Max Info PS" Pohyby a stavy účtů - tam je také nastavení - pravidelné informace o zůstatku, zaslání výpisů z účtu atd. - buď sms nebo email. Tak to by mělo být také zdarma, ne?

Nikde jsem tam zpoplatnění nenašel, akorát o informacích o kurzovním lístku ČSOB a ČNB - tak tam je psáno "poplatek za službu" a číslo účtu ...

Díky moc, Mike
mike.32
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mr.Z 8. 9. 2009 13:01

mike.32 píše:Ahoj, chtěl jsem se zeptat ohledně Postžira Zadarmo ... nebo i ohledně ČK a jejich IB.

Jak jsou výpisy, tak v nastevení výpisů je možnost měsičně, to tam bylo, ale je tam i možnost týdně a po každém obratu, že mi to pošlou elektronicky (je tam i možnost poštou, ale to asi bude zpoplatněné, že?), myslím v PDF, HTML, TEXT, tak jsem se chtěl zeptat, jestli tam dám třeba týdně nebo po každém obratu, jestli se za to něco neplatí?

A ještě v kolonce "Max Info PS" Pohyby a stavy účtů - tam je také nastavení - pravidelné informace o zůstatku, zaslání výpisů z účtu atd. - buď sms nebo email. Tak to by mělo být také zdarma, ne?

Nikde jsem tam zpoplatnění nenašel, akorát o informacích o kurzovním lístku ČSOB a ČNB - tak tam je psáno "poplatek za službu" a číslo účtu ...

Díky moc, Mike

Elektronické výpisy jsou u Postžira Zadarmo zadarmo v jakékoliv frekvenci, odeslání Max Info emailem je zadarmo, SMS za 3 Kč.
Mr.Z
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mike.32 8. 9. 2009 13:13

Děkuji. :-)
mike.32
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mike.32 3. 10. 2009 14:36

Zdravím, chci se zeptat, používá Poštovní spořitelna tzv. "sběrné boxy"? Ne, že? Díky
mike.32
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 10. 2009 21:23

Poštovní spořitelnu mám snad 10 let a o sběrných boxech jsem neslyšel.
Na poště se musí normálně k okýnku a používají se takové jako složenky nebo maxkarta + takový lístek (už jsem to dlouho nepoužil a tak už nevím jak se tomu říká).
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod dalich 5. 10. 2009 18:24

mike.32 píše:Zdravím, chci se zeptat, používá Poštovní spořitelna tzv. "sběrné boxy"? Ne, že? Díky

Nepoužívá :)
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dalich 5. 10. 2009 18:45

Tož jsem zaslechl něco v tom smyslu, že poštovka připravuje změny u Postžira zadarmo, z toho důvodu jej ani nijak moc nepropaguje. Uvidíme, zda to byl planý poplach, nebo něco přijde (nelovte to ze mně, více nevím).
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 10. 2009 18:48

No co jsem si všiml tak Postžiro Zadarmo nepropagovala nikdy. Na naší pobočce jsem k němu nenašel jediný letáček na rozdíl od dalších produktů.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod filip893 5. 10. 2009 19:17

dalichu nestraš! Už teď je dokonalé a jakékoliv změny by byly jen k horšímu!
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka