Postžiro - pro občany
Postkonto - pro podnikatele a firmy
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SocPredator píše:Co říkáte na to, že PS nebude smět od 1.11. účtovat poplatek za zrušení účtu (200 Kč), pokud máte u nich účet déle než 12 měsíců?
SocPredator píše:Zákon ještě nikde k přečtení není, ale myslím, že sazebníky některých bank se dočkají brutálních změn. Zejména tedy PS a ČS, kde je hodně klientů bez IB, a nepůjde jim vnutit elektronický výpis. To se na poštovném docela prohnou.
mike.32 píše:Ahoj, chtěl jsem se zeptat ohledně Postžira Zadarmo ... nebo i ohledně ČK a jejich IB.
Jak jsou výpisy, tak v nastevení výpisů je možnost měsičně, to tam bylo, ale je tam i možnost týdně a po každém obratu, že mi to pošlou elektronicky (je tam i možnost poštou, ale to asi bude zpoplatněné, že?), myslím v PDF, HTML, TEXT, tak jsem se chtěl zeptat, jestli tam dám třeba týdně nebo po každém obratu, jestli se za to něco neplatí?
A ještě v kolonce "Max Info PS" Pohyby a stavy účtů - tam je také nastavení - pravidelné informace o zůstatku, zaslání výpisů z účtu atd. - buď sms nebo email. Tak to by mělo být také zdarma, ne?
Nikde jsem tam zpoplatnění nenašel, akorát o informacích o kurzovním lístku ČSOB a ČNB - tak tam je psáno "poplatek za službu" a číslo účtu ...
Díky moc, Mike
mike.32 píše:Zdravím, chci se zeptat, používá Poštovní spořitelna tzv. "sběrné boxy"? Ne, že? Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků