Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:Ano, ČK je zdarma. Minimální částka je pouze doporučená (200 Kč), ale není nutná (já tam mám trvale nulu).
iguka píše:Fajn, to jsem si mohl myslet, že banka, když má dobrý produkt jako účet zadarmo, tak žádnou reklamu neudělá. Proč asi že.
Na účet zadarmo se těším, to jsem ani netušil, že něco takového u mé banky existuje. Akorát si k tomu budu muset vzít kontokorent a ten je za vedení za 19,- Kč, i když nečerpáš, ale bez něho se neobejdu, věčně jsme jako rodina v něm.
A ce týče toho vkladovýho lístku, o vkladu nedostaneš ani žádné potrvzení.?
Máš pravdu a plně s tebou souhlasím. Někteří diskutujíci ale nemají příliš rádi když si zde na něco někdo dovolí napsat trochu jiný názor než ho mají oni a dokážou se kvůli tomu i zlobit.saabik píše:a jeje. Podle me to souvisi. Takova marginalie to neni. Nikomu nevnucuju zadnej produkt, ani nekritizuju za vyber. Ale pokud mam pocit, ze nekde nekdo usetri 10czk, aby jinde ztratil nasobek, tak proc se neozvat?
saabik píše:a jeje. Podle me to souvisi. Takova marginalie to neni. Nikomu nevnucuju zadnej produkt, ani nekritizuju za vyber. Ale pokud mam pocit, ze nekde nekdo usetri 10czk, aby jinde ztratil nasobek, tak proc se neozvat?
saabik píše:jenom takova vecna. myslis, ze je rozumny byt jako rodina stale v minusu? to mi chces rict, ze nejste schopni se z toho kontokorentu dostat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků