Díky pánové

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Dobrý den,
k Vašemu dotazu upřesňujeme, že změna nastává s účinnosti od 1/4/201, kdy vejde v platnosti nový Sazebník PS.
Pokud nesouhlasí se sazebníkem poplatků platným od 1. dubna 2011 pro Osobní účet Zadarmo, musíte podat žádost o zrušení účtu. Takovým klientům nebude v období od 1. února do 1. června 2011 účtován poplatek za zrušení Osobního účtu Zadarmo z důvodu změny sazebníku poplatků platného k 1. dubnu. Toto opatření je tedy platné i pro klienty, kteří mají Osobní účet Zadarmo méně než 1 rok. Vzhledem k tomu, že změna sazebníku nemusí být klientem písemně potvrzována, vychází banka z toho, že pokud klient neprojeví aktivně nesouhlas, akceptuje tuto změnu sazebníku poplatků.
Reklamace služeb Poštovní sporitelny
Roztylská 1860/1 (a)
148 00 Praha 4
tel.: +420 230 027 100
e-mail: Reklamace@postovnisporitelna.cz
http://www.postovnisporitelna.cz/
magican píše:Senty: díky za info. Už jsem se jednou do PS stavoval, ale podal jsem jen odmítnutí změny podmínek. Tak tam budu muset příští týden zajít znovu a s informacemi, co se tady na foru objevily, se mi podaří zažádat o zrušení účtu s poukazem na nesouhlas s novými podmínkami, měli by to vzít.
Díky pánové
akcius píše:Dnes mi potvrdil můj známý bankéř z FC Poštovky v Olomouci, že všichni klienti mohou vypovědět OUZ bez poplatku 200,- kč až do konce května 2011.Je potřeba si s sebou vzít Maxkartu a odevzdat ji.
dr._lukas píše:Tady lze vidět, že se šiditelna chce mermomocí těchto bezplatných účtu zbavit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků