Poštovní spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Wombatek 4. 4. 2011 18:07

Za jak dlouho vám zmizl zrušený OÚZ? Celkem mě překvapilo u PS to ruční vyplňování papírku (v dnešní době), tak jestli to vůbec poslali ;-)
Wombatek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 4. 2011 18:25

Mě zmizel ještě ten den. Divný :-o.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Wombatek 4. 4. 2011 18:29

Rušil jsem to 29.3. a holka říkala, že běží 30 denní lhůta, ale na co, to nevím :) Každopádně zatím nezmizlo nic ... :|
Wombatek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sattero 4. 4. 2011 20:28

Běží měsíc výpovědní lhůta, u RB dokonce 45 dní. Bývá to ale zpracováváno (prý) i dříve :)
Sattero
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gogospk 4. 4. 2011 21:08

Wombatek píše:Rušil jsem to 29.3. a holka říkala, že běží 30 denní lhůta, ale na co, to nevím :) Každopádně zatím nezmizlo nic ... :|

Mně se "ztratil" z IB běžný účet za 31 dnů po podání výpovědi. Tedy přesně tak, jak mi bylo řečeno při ukončení účtu na pobočce PS.
gogospk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 4. 4. 2011 23:36

Wombatek píše:Rušil jsem to 29.3. a holka říkala, že běží 30 denní lhůta, ale na co, to nevím :) Každopádně zatím nezmizlo nic ... :|

Tady někdo opět neví, co to je výpovědní lhůta?
Pokud byste vyslovili nesouhlas se změnou VOP, tak žádná lhůta neběží, to mi jasně sdělili z back office PS.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod LuZi 5. 4. 2011 18:58

No ptam se opet na vydani nove Maxkarty za starou - nepamatuje si nekdo jak dlouho predem dali informaci?
V dubnu me konci a mel jsem za to ze pred 4 lety prisel papirek o dost driv, takze mozna se jen ztratil ve "scitacich papirech" :-(
Az pomine blba lavina lidi, asi by bylo dobry se poptat zda nelezi na poste a jen jsem nedostal papirek - je to dobry napad?
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 4. 2011 12:56

Dnes jsem ve schránce nalezl dopis z PS. Jednalo se o můj i přítelkyně. Obálka skrývala nabídku kdejakých úvěrových pitomostí a výpis za březen. Potom nějaký reklamní papír.. Chápe to někdo? Na pobočce trvdí něco jiného, poštovka začíná posílat výpisy z účtu apod.. Doufám, že s edozvím, že za to chtějí kreténi nějaký poplatek dodatečně
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod LuZi 6. 4. 2011 20:40

Hned jsem si zkontroloval nastaveni vypisu v PS, zda je tam jen elektronicne :-)
způsob zasílání - periodicita
elektronicky - měsíčně
Takze myslim ze kdyz to mate stejne, tak tezko neco muzou chtit, ne?
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 7. 4. 2011 07:30

Výpis k osobnímu účtu zadarmo může být pouze v elektronické formě. Papírový výpis nelze objednat, ani za poplatek. To co dostal doktor je poslední výpis z již zrušeného účtu. Ten asi banka posílá standardně v papírové formě, stejně jako konečné zůstatky na účtu na konci roku.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 7. 4. 2011 14:08

Nejspíš to tak vypadá.. Jen nechápu, že placení bankéři na pobočkách toto neví..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 7. 4. 2011 22:15

Nápad, že mi naúčtují něco za výpis, když u nich už nemám účet, je vskutku pitomý.

A face2face a po telefonu také říkáš lidem kreténi anebo jen po internetu? Zaměstnanci bank neví podstatně důležitější věci, než tuhle hovadinu, já to chápu velmi dobře, jsou to jen zaměstnanci lowcost divize jedné banky.

Když jde normální člověk rušit účet, tak obvykle má na účtu peníze, po zrušení přístupu do IB potřebuje mít zdokladovány pohyby, takže je vcelku příjemné, že dostane zdarma výpis...
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod obywan 15. 4. 2011 08:04

Potřebuju zrušit OÚZ, ještě jsem to nestihl.
Můžu teď po 1.4. vyslovit nesouhlas, nebo už to musím zrušit normálně s 30denní výpovědní lhůtou? Budu platit za zrušení?
Budu platit ještě poplatky za vedení?
Dá se zrušit na poště?
:P
obywan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DoubleSix 15. 4. 2011 08:31

Nesouhlas s VOP už ne, musíš klasickou výpověď, lhůta je 1 měsíc, začíná běžet druhý den po podání výpovědi.
Za zrušení se zatím nic neplatí, ani klienti co mají účet méně jak 12 měsíců. Toto platí ale pouze do června.
Poplatky za vedení účtu se platí až od června.
Dá se to zrušit na poště.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod iguka 15. 4. 2011 09:29

nevím, jak to myslíš, že poplatky za vedení účtu se platí až do června. Když účet zruší do měsíce, proč by měl ještě v červnu platit.
iguka
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka