Poštovní spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Kamča26 19. 7. 2013 15:12

Tak už jsem to vypátrala, používám šifrované sms a ty jim nefungují a neví, kdy budou.
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audiobullys 23. 7. 2013 13:40

tak jsem vyzkousel v terminalu kontaktni platbu kartou mbank a platba hned zauctovana v blokacich , dnes jsem zkusil platit opet kartou postovky kontaktne a opet nikde nic v blokacich. koukal jsem co je to zac a je to terminal cesky sporitelny .
koukal jsem jak maj zabezpeceny to novy prihlaseni - staci vedet email a prihlasit se na nej a cesta do inet bankingu je volna s novym uzivatelskym jmenem a heslem.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod gogospk 23. 7. 2013 16:15

audiobullys píše:tak jsem vyzkousel v terminalu kontaktni platbu kartou mbank a platba hned zauctovana v blokacich , dnes jsem zkusil platit opet kartou postovky kontaktne a opet nikde nic v blokacich. koukal jsem co je to zac a je to terminal cesky sporitelny .
koukal jsem jak maj zabezpeceny to novy prihlaseni - staci vedet email a prihlasit se na nej a cesta do inet bankingu je volna s novym uzivatelskym jmenem a heslem.

Co to je za nesmysl, já ti klidně dám svůj mail a heslo a zkus se do mého IB dostat a cokoli tam změnit ... tady opravdu může každý tro ... napsat, co jej napadne ?
gogospk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod appofiss 24. 7. 2013 17:52

Tak jsem presel na Era portal a nestacil jsem se divit. Mam vytvoreny jeden trvaly prikaz, ktery se mi zobrazuje v prikazech cekajici na zpracovani na cely rok (je tam zobrazeno 12 stejnych prikazu na kazdy mesic)!!! Je to neprehlene!
appofiss
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Heavy71 24. 7. 2013 18:17

A kdy jsi prosím tě byl naposledy v IB? Tahle věc s novým portálem vůbec nesouvisí, tímto způsobem se tam ty příkazy zobrazují už hezkých pár měsíců co nasadili poslední verzi. A psal už o tom někdo i tady ve fóru.
Heavy71
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod appofiss 24. 7. 2013 18:59

Ano, mate pravdu. Ale kdyz aktualizovali posledni verzi IB, slo to v nastaveni IB vypnout. Tudiz se ty prikazy nezobrazovaly. V Era Portalu neni ani zadna moznost nastaveni, natoz filtrovani a zpusob zobrazovani!!!
appofiss
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Heavy71 25. 7. 2013 08:24

Skutečně je to tak, ale když se hned na úvodní obrazovce u účtu rozklikne "Zobrazit poslední platby", tak se dole v části "Příkazy čekající na zpracování" zobrazují jen aktuální příkazy pro následující měsíc nebo je tam pak volba "Zobraz všechny".
Heavy71
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 25. 7. 2013 17:16

jak je to s rusenim online uctu s kartou? vypoved dana pry 18. na poste.

Zustatek prevedou na jiny ucet bezplatbe anebo je lepsi si to vybrat sam a k jakému datu ukonci resp. do kdy je třeba stahnout vypisy a kdy bude ucet ukoncen resp. nauctovan poslední poplatek?
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Klient ps 26. 7. 2013 14:12

Dneska jsem si chtěl poprvé vyzkoušet nový era portál.
Ovšem co mě ***** a rozpálilo do nepříčetnosti je požadavak na heslo "9 znakům včetně čísel a velkých a malých písmen bez háčků a čárek." To už mi přijde buď jako totální buzerace nebo idiocie nejvyššího stupně. 99% populace si dle mého názoru není schopno zapamatovat 9 místné heslo z čísel, velkých, malých písmen bez toho, aby si ho napsalo na papírek.
Uvidím jestli nevychladnu, ale tohle je na zrušení účtu. To v ČSOB nevychytali.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod xtonda 26. 7. 2013 14:27

To je jenom otázka zvyku, pokud to po tobě takováto hesla chce více systémů, vymyslíš si nějaké vyhovující snadno zapamatovatelné. Buď rád, že tam nechtějí ještě i speciální znak a každý měsíc měnit.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod Klient ps 26. 7. 2013 14:36

Já samozřejmě univerzální heslo mám. Ovšem je pouze 8 místné, doposud v bankách dostačovalo. Kvůli Era se mi všechna hesla měnit nechtějí a prdnout si pouze pro účely Era heslo typu Sparta001 se mi moc nechce.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 28. 7. 2013 08:17

Klient ps píše:Dneska jsem si chtěl poprvé vyzkoušet nový era portál.
Ovšem co mě ***** a rozpálilo do nepříčetnosti je požadavak na heslo "9 znakům včetně čísel a velkých a malých písmen bez háčků a čárek." To už mi přijde buď jako totální buzerace nebo idiocie nejvyššího stupně. 99% populace si dle mého názoru není schopno zapamatovat 9 místné heslo z čísel, velkých, malých písmen bez toho, aby si ho napsalo na papírek.
Uvidím jestli nevychladnu, ale tohle je na zrušení účtu. To v ČSOB nevychytali.

Předtím to byl 5 místný PIN. Podle mě je to spíše krok směrem dopředu.
Samozřejmě na FIO to nemá :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tonda512 29. 7. 2013 18:23

Co ma FIO? Air bank ma omezeni na 3 cislice v rade(012, 123, 456 apod.)
Tonda512
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod libol 29. 7. 2013 18:49

FIO: libovolné uživatelské jméno
omezení hesla nevím, moje minulé bylo: "CadnCR+8X:+KR_DSqSG0TA%7." - a nevadilo mu
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 7. 2013 05:33

Fio má libovolné uživatelské jméno i heslo (bez požadavku na složitost)
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka