Poštovní spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 30. 12. 2018 13:22

K tomu zrušení příkazů: Dělám si určitou naději, že by to mohlo jít v IB zítra nebo v sobotu. Ve smrtbankingu je ta cesta vcelku intuitivní, akorát to zrušení nejde potvrdit, píše to něco jako, že je příkaz právě ve zpracování. Počítám, že ze stejného důvodu to v IB ani možnost zrušení nenabídne (u jiných travaláků ji mám).
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod ultima radiator 30. 12. 2018 13:42

No ale tak trvaly prikaz s denni obnovou je stale ve zpracovani. A CSOB umi trvalaky i v mimopracovni dny, tedy od pondeli do nedele stale dokola kazdy den.
ultima radiator
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fremantle 30. 12. 2018 13:47

U ČSOB prostě nejde zrušit příkaz (jednorázový ani trvalý) den před splatností - pokud je splatnost v pondělí, tak to už nejde v pátek po 20:00 hod.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 30. 12. 2018 14:01

Takže pokud to dobře chápu, zítra ráno se odešle splatnost 31. a pak by to mělo jít.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod ultima radiator 30. 12. 2018 14:04

Pak by to tedy melo jit az do 20 hodiny? To jsem zvedav, dik.
ultima radiator
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 30. 12. 2018 14:49

Trvalý příkaz s denní periodou lze zrušit v IB pouze v pracovní dny, v čase do 20:00 hodin (dříve to bylo do 18:00 hodin). Ideálně je to udělat hned poté, když proběhne trvalý příkaz na ten příslušný den. Mám to osobně vyzkoušené.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ultima radiator 30. 12. 2018 16:19

Diky, diky, ale jsou to sasci, co to takhle vymysleli. Ani na to nedaji do IB zadne upozorneni.
ultima radiator
Návštěvník

Odeslat příspěvekod peter23p 30. 12. 2018 17:21

Takhle už je to odjakživa, mám poštovku 15 let a vždy šel příkaz rušit pouze předešlý pracovní den před splatností do 18:00h, akorát ve starém IB na to bylo vždy nahoře upozornění při zakládání pokud se příkaz zadával po 18:00 že už nepůjde zrušit
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod ultima radiator 30. 12. 2018 17:50

V normalni bance jde trvalak zrusit a upravit kdykoliv.
ultima radiator
Návštěvník

Odeslat příspěvekod peter23p 31. 12. 2018 03:07

Tak denní příkaz jde zrušit předešlý pracovní den a až po jeho provedení. Právě sem dva zrušil ale musel sem počkat než se zůčtuje.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod SVitara 31. 12. 2018 07:23

Tak ja jdu take rychle rusit trvalaky.
SVitara
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 31. 12. 2018 08:45

Já už zrušil, v SB je to jednodušší - stačí PIN a není třeba opisovat SMS kód.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod hannys85 31. 12. 2018 09:32

Ne, že by byl ten jejich Svět odměn nějak úžasně výhodný i nyní, ale tím, že pohřbili body za trvalé příkazy už je totálně k ničemu, tzn, mohli ho rovnou zrušit. Za nákupy debetkou získá člověk pouze 0,1 % zpět a kreditkou pouze 0,5%. Co se týče více bodů u partnerů, tak mají pouze pár a skoro vše se dá vykrýt i jinou kreditkou či slevou nalezenou na internetu (popřípadě jiným slevovým programem). Jediný důvod proč si účet nechávám je blízký vkladomat (mimo obchodní centrum), tzn. v klidu si vždy vložím to, co vyberu z CK. Až pohřbí i CK, tak pro mě účet nemá žádný benefit, respektive něco, co bych nenašel jinde.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 31. 12. 2018 13:52

Jo ten program je tímto úplně k ničemu, ovšem to že k tomuto dojde se dalo čekat od chvíle co zrušily odměnu za jednorázové platby protože valná část klientů si nastavila denní trvalák na 1Kč a rejžovala. Já jsem za dobu co to existuje vybral 3 krát slevu 500Kč na Kasa což je jedna z mála použitelných odměn a nějaké CK zdarma. Škoda že to končí.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod SVitara 2. 1. 2019 07:17

V IB se mi v sekci moje body stale pripisuji body i za transakce v lednu. Jak to mate vy?
SVitara
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka