Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
losalamos píše:Ať už to spojí nebo rozdělí - definitivně. Pořád je kolem toho humbuku, že by jeden blil. Tanečky mezi Poštou a ČSOB už mě nebaví.
fremantle píše:Ano, teoreticky přes Curve na poště (za přímé platby na poště se bonusy nepřipisují), jenže pozor na limity - maximální týdenní limit kreditek ČSOB je výše úvěrového rámce (a nelze jej zvýšit) a Curve má též maximální denní limit jen 3000 GBP - pro získání necelé maximální vratky za měsíc by bylo nutné poštu navštívit nejméně dvakrát (tudíž je nejspíše nesmysl si žádat o vyšší rámec, než cca. 90 tisíc Kč)... závěrem - předschválený úvěrový rámec ČSOB vůbec nemusí schválit (taky jsem měl kdysi předschválené poměrně vysoké limity a kreditka na 100 tisíc Kč schválena nebyla)...
blackwork píše:Objednával někdo Dobírkovou poukázku ČSOB v IB Era? Kde to tam je?
PatrikChrz píše:Je na to papírový formulář, který dostaneš na poště.
čulibrk píše:To je bordel jako v Monetě při jejich žádosti o založení účtu TOM elektronicky s bonusem 1000 Kč. Žádost o KK PS v jejich internetbankingu vždy skončí chybovým hlášením a že mám jít na pobočku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků