Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Vážení klienti,
omlouváme se Vám, v současné době není možné zaslat do ČSOB dávku přes službu ČSOB BusinessBanking 24 -offline, která obsahuje více jak 2500 položek. Větší dávky je nutné rozdělit na několik menších. Na opravě této situace se pracuje..
vlazy píše:Jejích sazebník je velmi nepřehledný a proto se mi to nechce pracně hledat. Máte někdo zkušenost jak dlouho trvá ta změna limitu na kartě od doby podání žádosti do doby kdy to začne platit?
vlazy píše:Jejích sazebník je velmi nepřehledný a proto se mi to nechce pracně hledat. Máte někdo zkušenost jak dlouho trvá ta změna limitu na kartě od doby podání žádosti do doby kdy to začne platit?
To mne taky napadlo a napsal jsem jim ten e-mail. To ale neznamená, že bych se na to co mne zajímá nemohl zeptat zde když se zde diskutuje o PS a mnozí diskutující mají vlastní zkušenosti s PS. Odepsali mi toto:vpe píše:Co jim napsat email?
Z toho a z odpovědi jiných zde diskutujících vyplývá, že ve finančním centru mne zaměstnanec informoval nesprávně. Nevím k čemu vůbec ty finanční centra jsou když tam zaměstnávají lidi kteři se v záležitostech PS příliš nevyznají.děkujeme Vám za Váš zájem o produkty a služby naší banky.
Maxkarta je platební karta opatřená magnetickým proužkem a čipem s funkcí platební karty VISA Elektron. identifikační funkcí pro účet (čipová aplikace). Maxkarta má dva limity, jeden limit pro část VISA Electron, druhý limit pro čipovou aplikaci. Čipová aplikace je určena pro použití ve finančních centrech označených logem Poštovní spořitelna a na všech poštách v České republice. Část VISA Electron lze použít v síti bankomatů označených nápisem „VISA Electron“, k bezhotovostní úhradě u subjektů provozujících obchod a služby označených nápisem „VISA Electron“, logem příslušné karetní asociace „Verified by Visa“ vybavených potřebnou technikou na území České republiky i v zahraničí, a to maximálně do výše limitu VISA Electron. V České republice rovněž k výběru hotovosti přímo na pokladnách v obchodních zařízeních, se kterými má ČSOB smlouvu, tzv. služba CashBack
Navýšení limitu pro výběr a platby Maxkartou je možné prostřednictvím tiskopisu 773 na pracovištích České pošty nebo na Finančních centrech Poštovní spořitelny http://www.postovnisporitelna.cz/Kontak ... posty.aspx. Dle sazebníku poplatků http://www.postovnisporitelna.cz/Inform ... ukt=Kar_pr je první změna pro majitele účtu zdarma, druhá a další změna je za 26 Kč.
Pro držitele karty od 18 let věku je maximální limit pro Čipovou část karty i pro část Visa Electron 50.000 Kč viz. sazebník poplatků, část Limity pro Maxkarty http://www.postovnisporitelna.cz/Inform ... x?produkt=.
ČSOB rozhodne o podané písemné žádosti nejpozději do 2 týdnů od jejího podání. Schválená změna limitu VISA Electron se aktivuje automaticky při vzniku nároku na čerpání nového limitu části VISA Electron. Pro aktivaci změny limitu čipové aplikace je nutné Maxkartu použít do 2 měsíců od podání žádosti na obchodním místě, jinak limit zůstává v původní výši, aktivací je nový limit platný od následujícího výběrového období. O provedení změny limitu čipové aplikace je držitel Maxkarty informován potvrzením o provedené transakci, které vydá obchodní místo. Požadovaný limit výběru má ČSOB právo snížit. V případě, že písemnému požadavku na změnu limitů nelze vyhovět, vyrozumí Vás ČSOB písemně.
Další případné dotazy Vám rádi zodpovíme na infolince Poštovní spořitelny 800 210 210.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků