Je to jeden celkový limit.
Nastavení limitu karty (včetně historie změn) je vidět v IB v sekci "platební karty" - záložka vpravo nahoře.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
vlazy píše:Tentokrát ani nepomohla karta mBank ..... a na nějaký problém s platebním terminálem mi to příliš nevypadá
vlazy píše:. Spíše mi to připadá, že mi při zvýšení limitu asi zároveň i snížili počet transakci na pouze 1 denně. Usuzují tak proto, že když provedu Maxkartou nějakou transakci tak tentýž den mi už další transakce jsou zamítnuté.
Nevím jak to je s tím počtem transakci, ale mne se zase příliš nezdá, že by to zavedla až mBank. Nevím to, ale předpokládám, že počet transakcí snad mají u karet nastavené všechny banky, ale na rozdíl od mBank je neumožňují klientům měnit.PatrikChrz píše:To se mi nezdá. Počet transakcí zavedla u nás až mBank, nevím o jiné bance, které by to měla.
Když se mi to stalo poprvé, že jsem Maxkartou nemohl zaplatit tak jsem byl ve Finančním centru kvůli jiné záležitosti a přitom jsem se i ptal na to proč mi nešlo kartou zaplatit. Bylo mi odpovězeno, že se to občas stává, že je nějaký problém a že to na reklamaci není. Nyní kdy mi v poslední době už několikrát nešlo tou Maxkartou zaplatit tak mi to připadá, že se asi jedná o nějaký problém související s tou mojí Maxkartou a na reklamaci by to snad mohlo být. Nevíte někdo zda je nějaký poplatek za neuznanou (zamítnutou) reklamaci? Nepamatují si to už přesně, ale myslím, že nějaký takový vychytralý poplatek v sazebníku PS asi byl.dr._lukas píše:No nic, tak zajdi na pobočku PS a kartu reklamuj.
Ne, 200Kč se platí za "neoprávněnou reklamaci transakce" s kartou. Žádný poplatek za reklamaci "funkčnosti" karty v sazebníku není.vlazy píše:Nevíte někdo zda je nějaký poplatek za neuznanou (zamítnutou) reklamaci? Nepamatují si to už přesně, ale myslím, že nějaký takový vychytralý poplatek v sazebníku PS asi byl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků