Zrušení účtu u České spořitelny

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 7. 2008 09:24

Chtel bych se zeptat, zda zustatek na ucte je lepsi prevest dokud ucet nezrusim nebo jestli mi zbytek vyplati na pobocce. Co je lepsi? Diky :-l
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 11. 7. 2008 09:26

wit.cz: tak to zalezi na tobe. Oni ti ho obvykle stejne nevyplati a chteji cislo, na ktery to maji vyporadat - aspon co vim.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 11. 7. 2008 09:53

Pokud máš kartu, tak rozhodně převést před zrušením, jinak budeš čekat 45 dní "kdyby se ještě objevila nějaká platba od obchodníka".
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 11. 7. 2008 10:41

JJ .... mě tahle akce čeká cca za 14 dní ... převedu z účtu vše krom nějaké stokoruny a půjdu to zrušit ...

Jenom jedna otázka ... když zruším kartu, zruším účet, zruším servis24 jak dostanu poslední výpis, když výpisy stahuju přes servis24 elektronicky?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 7. 2008 10:43

proc tam nechavat tu stovku? podle sazebniku by zruseni melo byt zdarma ..
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 11. 7. 2008 13:03

No nesmis zapomenout, že převod peněz něco stojí ... :-) Takže tam nechat minimalne 4 Kč na převod do jiné banky :-)
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 7. 2008 13:30

No spis bych to prevedl cely na 0kč zustatek a sel ho zrusit. Transakce na nem uz nebudou zadne. Tak v pondeli, dneska uz nikam nepujdu ..
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 11. 7. 2008 14:45

No dneska posles penize a poplatek se ti z nich strne az na konci mesice ... a pokud je tam vypovedni lhuta, kvuli platební karte a máš kontokorenta tak ho na konci mesice podráždíš a přijde ti dopis za 150 penez ... nebo za kolik oni to mají ... kazdopadne bych se na to mozna zeptal :-)
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 7. 2008 16:04

kontokorent nastesti nemam, ctvrtletni vypis mi prisel ted, takze tam necham 5kč na ucetni polozku, poslu si to a melo by to byt na nule :)
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 7. 2008 10:37

haha, tak jsem sel na pobocku a prej se musi nejdriv zrusit jen debetni karta a ucet pri dalsi navsteve :) usmevne, nepomohly ani argumenty, ze karta neni embossovana, tudiz veskere transakce online tam musi videt ..
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 16. 7. 2008 12:40

Spořka je bankami něco jako Zvláštní škola mezi školami... Já byl včera měnit korespondenční adresu pro zasílání výpisu ke kreditce (to je naštěstí jediný produkt, který od nich mám) a nebudete tomu věřit, ale seděl jsem u té dámy, která tenhle neuvěřitelně složitý úkon prováděla, 27 minut...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Karel11 16. 7. 2008 14:17

wit.cz píše: a prej se musi nejdriv zrusit jen debetni karta a ucet pri dalsi navsteve...

Asi se to bude lišit pobočku od pobočky, protože žena účet i s kartou u ČS rušila před několika měsíci a podařilo se jí to napoprvé. Jako Pájovi.
Karel11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod stukie 17. 7. 2008 06:53

ja ho rušil včera a zvládlo se to za půl hoďky... a dokonce tam měli mladou a pěknou holku :) jo a bylo to v Praze pod Mírakem. Jinak sem snad podepsal víc papírů než při zakládání.... ale je to moc příjemnej pocit :) a zbylé peníze mi prý pošlou za týden. Tak sem na to docela zvědavej
stukie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 7. 2008 09:35

mam sto chutí ty stary babizne nafackovat, ze tam pujdu podruhy kvuli ni .. mel sem si trvat na svym, ze to jde zrusit hned a chtit nadrizenyho
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Oops! 17. 7. 2008 11:58

Jsem rušil účet (servis, kontokorent, kreditka, karta ...) minulý měsíc. Na přek(p)ážce vyřízeno za 15 min. Peníze jsem si radši předem převedl, nechal jsem tam zůstatek 200 kč. Výpis jsem si si ještě před zrušením změnil v servisu z elektronického na papírovej. inet bankovnictví je samozřejmě zrušené ihned, tak bacha na to, kdyby jste si chtěli udělat ještě nějaké změny ... Zbylé peníze jsem dostal na nový účet za 4 dny od zrušení na překážce.
Oops!
Návštěvník

Další stránka