Urychleni vymazu z registru - lze?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S-Tony 12. 4. 2011 19:37

jo prvni umponinka prisla. Ale rikali mi neco ze mam v registru nejake dve carky nebo co. Nevim presne co to znamena.
Ze pry u neceho se to smaze do tri mesicu.

Kde se dá o ten výpis nějak jednoduše požádat? No splatím závazky nechám si jen účet kde mi chodí výplata a pak si to nechám za 3 měsíce vyjet. A uvidím co tam bude.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fikyyy 12. 4. 2011 20:22

http://www.cbcb.cz/download.html

tuto si to stahni a vypln a nech overit podpis - vetsi posty, urady atd. a posli
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod audiobullys 13. 4. 2011 01:01

je jedno ze je nakej zapis v registru, dulezity je to mit splaceny, to je hlavni. taky jsem mel naky nesplaceny kontokorent asi pres 2 mesice u csob a ve vypisu to bylo taky - je tam prubeh splaceni kazdy pujcky a uveru. a pak mi u hypot.banky coz je taky pod CSOB dali hypoteku na 2 mil.
taky jsem tam mel 5 let nesplacenej debet , doplacenej pul roku pred zadosti a pohoda. a taky to byla postovni sporitelna, co je pod CSOB.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod fikyyy 13. 4. 2011 13:01

audiobullys: tak jestli si to mel prekroceny treba o stovku, tak to asi nehraje roli
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod omgf 13. 4. 2011 13:13

Hraje a nehraje, každá banka má svá interní pravidla - někde hrají na šedé (tuším opomenutá splátka, uhrazená po výzvě) a černé zóny (neplatič), někde nepůjčí na sebemenší prohřešek, někde půjčí i na záznamy v registrech, jen chtějí, aby to bylo před půjčkou všechno dohrazeno (záložny a úvěrová družstva).
omgf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fikyyy 13. 4. 2011 14:03

tusim ze Ge ma limit 50kc :)
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod audiobullys 15. 4. 2011 10:08

nebylo doplaceno asi 500 kc, ktery tam naskakalo za upominky,ktery poslali nekam kde uz jsem davno nepobyval. a bylo to tam minimalne 5 let nesplaceny.
to byl nakej ucet kde se furt platili poplatky a furt jsem klesal do minusu.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Předchozí stránka