expres linka KB se platí?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 22. 1. 2009 09:04

Dobrý den, zrovna jsem volala na expres linku KB a bylo mi řečeno, že od 1.1. se změnil zasebník za expres linku. Mám tomu rozumět, že za hovor platím a nebo si budou více účtovat za provoz, což uvidím až na výpisu? Na jejich stránkách jsem o tom nic nenašla :-[ :-S
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 4honza 22. 1. 2009 09:18

No, banka bud meni pausalni poplatek za sluzbu expres linka nebo zdrazuje ukony pres tenhle kanal. Nebo oboje :) Zjistit se to da asi jen porovnanim stare a nove verze ceniku...
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 22. 1. 2009 09:30

Jsou to vydřiduši nic jiného :-\ kdyby člověk ten účet nepotřeboval tak by ho neměl :-l
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 22. 1. 2009 09:37

Mischelinka.OK: a k cemu ho "potrebujes"?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 22. 1. 2009 09:42

jednak mi tam chodí výplata ale hlavně na platby za všelico.
Mischelinka.OK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Havers 22. 1. 2009 09:56

Každý účet se dá zrušit. Výplatu a platby zvládají i jiné běžné účty. ;-)
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 22. 1. 2009 10:03

Mischelinka.OK píše:Jsou to vydřiduši nic jiného :-\ kdyby člověk ten účet nepotřeboval tak by ho neměl :-l

Ale z jejich pohledu je to naprosto racionalni krok. Ubylo jim par klientu, a telefonni bankeri jsou stejne drazi. A kdyz vi, ze to vetsina prejde bez povsimnuti, nikam neutece, tak proc by nezdrazili?

Kdyby jim klienti utikaly po houfech, tak by se museli vice snazit :)
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 22. 1. 2009 10:09

Mischelinka.OK: nahlaseni zmeny cisla pro vyplatu je zalezitosti peti minut i s vypitim kavicky na HR. A platby? V dobe inetu a Ctrl+C a Ctrl+V snad otazka taky par minut, ne?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 22. 1. 2009 10:15

a to myslíte, že jinde je to lepší? :shock:
Mischelinka.OK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Havers 22. 1. 2009 10:24

To Mischelinka.OK: Levnější určitě. A možná i lepší. :D
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 22. 1. 2009 10:29

Jakou banku tedy doporučujete? Já mám u KB kamošku takže počítám, že když se zmíním, že chci odejít tak mě to začne tak vymlouvat až mi vlasy slezou, protože mě finančnictví a ekonomika jsou naprosto cizí.
Mischelinka.OK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 1. 2009 10:36

No jo, ale zrovna Komerčka? Ta je snad ze všech nejhorší. Pokud nepotřebuješ do banky chodit a nosit tam hotovost, jednoznačně nejlepší je samozřejmě mBank. Z těch všudekamenných je to složitější, ale rozhodně všechno lepší než komerčka snad. Hroznej moloch :-/ a na těch pobočkách. Blbec vedle druhýho.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 22. 1. 2009 10:40

mBank nemá kamenné pobočky? Protože já mám pocit, že u nás v Olmiku jsem jednu viděla. Do banky jsem dřív hotovost nosila ale teď už mi chodí výplata rovnou na účet. Mě u KB nejvíc štve, že platím za vedení účtu + expres linku 69 kč a pak jsou další peníze za výpis, za položky, za to, že jsem volala na expres linku, že mi přišly/odešly peníze :-/ za co potom platím těch 69 kč? :grr:
Mischelinka.OK
Návštěvník

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 1. 2009 10:42

mBank má finanční centra a pak takové kiosky, o kterých mluvíš ty, ale nejde tam nosit hotovost, jen si tam založit účet apodobně. u mBank neplatíš za zřízení, za vedení, za odeslané platby, za přijaté platby, elektronické výpisy, za kartu... jde to i jinak - bez poplatků :-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Havers 22. 1. 2009 10:45

Možný výběr z účtů zdarma:

FIO - http://www.fio-zalozna.cz/zalozna.itml

mBank - http://www.mbank.cz/

Poštovní spořitelna (Postžiro Zadarmo) - http://www.postovnisporitelna.cz/obcane ... o-zadarmo/
Havers
Diskutér

Další stránka