Jsem toho úplně konsternován

Já to furt nějak nemůžu rozdejchat.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:Mě je jasné, proč to chtějí. Chtějí jít klienta 100 % ověřeného, aby mu pak mohli nutit kontokorent, úvěr nebo kreditní kartu a nemuseli ho znovu vyzývat k návštěvě pobočky, což by spoustu klientů odradilo.
Jenže já ani nestojím o to být zařazen do nějaké databáze potenciálních cílů pro nabízení těchto produktů. Já chci jen a pouze spořící účet.
30kveten2004 píše:Že Tě to baví pořád přesunovat peníze z banky do banky, kvůli pár desetinám úroku navíc....
A ještě když už je dneska jasné, že to v GE sundají hned na konci akce.
SocPredator píše:... protože vím, že mě tam budou vnucovat něco co nechci a vezmou si foun, aby mě mohli otravovat i na dálku.
SocPredator píše:30kveten2004 píše:Že Tě to baví pořád přesunovat peníze z banky do banky, kvůli pár desetinám úroku navíc....
A ještě když už je dneska jasné, že to v GE sundají hned na konci akce.
No taky jde o ty 3 bezplatný převody na libovolný účet za měsíc. To se docela hodí, když ING konto je má pevně daný.
A kam to sundají? Myslíš, že se domluví s konkurencí a všichni to dají na 2,5%? Hehe, to už dneska nedělaj ani benzínky
PatrikChrz píše:Mě je jasné, proč to chtějí. Chtějí jít klienta 100 % ověřeného, aby mu pak mohli nutit kontokorent, úvěr nebo kreditní kartu a nemuseli ho znovu vyzývat k návštěvě pobočky, což by spoustu klientů odradilo.
Jenže já ani nestojím o to být zařazen do nějaké databáze potenciálních cílů pro nabízení těchto produktů. Já chci jen a pouze spořící účet.
Já to nepřežiju, byl jsem ponížen![]()
To je poprvé, co mi nějaká banka odmítla zřídit účet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků