GE Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 7. 2009 09:49

DoubleSix: ale já jsem chtěl jenom založit spořící účet o žádnej úvěr jsem neměl zájem a jednoduše mě odmítli a to se mě dotklo :'(
Nu což, teď mám spořák u Unibonu s 3,5 %, tak mi můžou ....
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 30. 7. 2009 10:01

mikicz: no jeho evidentne stve, ze nekdo vi, kdy ma narozeniny. Asi dostava tolik darku :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod stanislav.stribrny 30. 7. 2009 10:06

GE Money vydrbává se všemi úplně všude, nejen v ČR. Praktiky, které zavedl Jack Welch jsou nechutné, vytáhnout (prakticky ukrást) prachy s každého člověka s neobyčejnou krutostí, klienti slouží jen k odrbávání. Tahle firemní strategie je mi proti srsti.
stanislav.stribrny
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 30. 7. 2009 10:12

stanislav.stribrny: copak GE money bank, to ještě jde. Ale GE money multiservis to je teprve třída v oškubávání...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod SocPredator 30. 7. 2009 10:16

stanislav.stribrny píše:GE Money vydrbává se všemi úplně všude, nejen v ČR. Praktiky, které zavedl Jack Welch jsou nechutné, vytáhnout (prakticky ukrást) prachy s každého člověka s neobyčejnou krutostí, klienti slouží jen k odrbávání. Tahle firemní strategie je mi proti srsti.

Tohle sedí na ČS, KB i ČSOB s tím, že tyto ti nedají ani to, co GE. Navíc GE taková byla, ale podle mě jdou teď jiným směrem.

Kdo v tom umí chodit, tak tyhle řeči nevede. Od GEMM mám kreditku a nedal jsem jim ještě ani korunu, naopak oni mně dali za půl roku přes litr na bonusu. Od ČS bych nedostal ani třetinu a ještě bych platil za kartu jak debil :-))

Opravdu nevím, o čem je řeč. Banka holt dělá kšefty, kdo jí nestačí, tak s ní kšefty dělat nemá.
Stejně tak můžeš obvinit Stock Plzeň, že prodává tvrdý alkohol a na závislost umíraj lidi, nebo Philip Morris a rakovina plic. Takový ožebračený trouba, co si nepřečetl smlouvu a podepsal je proti tomu prkotina.
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 7. 2009 10:26

GE je takovej McD. Pokud vyhovuješ kritériím, můžeš tam být poměrně levně a rychle obsloužen a odcházet spokojen. Nesmíš ale šlápnout (byť mírně) vedle, syc na to krutě doplatíš :D.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod stanislav.stribrny 30. 7. 2009 10:26

SocPredator píše:Stejně tak můžeš obvinit Stock Plzeň, že prodává tvrdý alkohol a na závislost umíraj lidi, nebo Philip Morris a rakovina plic.

To si taky myslim ;-)

JInak jde o lichvářské a mafiánské metody, které GE všude na světě volí. V Latinské Americe ožebračila miliony lidí. ČS a KB jsou myslím pohodička. Samozřejmě, že vydělávají všichni, ale GE Money s neobyčejnou krutostí a arogancí. Chtělo by to trochu slušnosti a zákaznického přístupu. Jim to čouhá z bot, že tě chtěj odrbat.
stanislav.stribrny
Diskutér

Odeslat příspěvekod DoubleSix 30. 7. 2009 11:35

stanislav.stribrny píše:Jim to čouhá z bot, že tě chtěj odrbat.
To si nemyslím. Pokud jsem porovnával např. kreditní karty, tak ty od GE patřily k tomu lepšímu, co se v ČR nabízí (výše poplatků, bezúročné období, ...). I úrokové sazby drží v poslední době GE dost vysoko (proč, o tom můžeme jen spekulovat) - a tady tě určitě nikdo nechce odrbat, spíše naopak ;-) :mrgreen:
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod SocPredator 11. 8. 2009 15:54

Právě vydaná tisková zpráva http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/nase-spolecnosti/tiskove-zpravy/detail?id=74755 GE mluví jasně. Ano tam negativa nenapíšou, ale ...
Přesto jsem fandil mBance, která zjevně usnula po přepáleném startu, škoda :oops:
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod EKKAR 11. 8. 2009 18:33

Není to zrovna o GE money, ale i jí se to bude týkat - a líbit se jí to rozhodně nebude: http://aktualne.centrum.cz/finance/peni ... ?id=644431 ....
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 11. 8. 2009 18:44

Když ještě existovala Živnobanka, tak ta měla blokaci karty zdarma již tehdy - i když tedy jen Visa Electron.
Maximální limit odpovědnosti za kartu má aktuálně mBank (4500 Kč - kromě zmíněného případu vyzrazení PINu), stejně tak má zdarma blokaci karty. A to jak při ztrátě, tak je možné blokovat on-line jednotlivé druhy transakcí a opět je povolovat (zdarma).
Elektronické výpisy má zdarma jak mBank, tak Fio a některé další záložny (MPÚ, Unibon), roční papírový výpis má zdarma ING - měsíční nevede, asi bude muset zavést. Ty výpisy jsou jediné, co se mi zdá v zákoně zbytečné.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod EKKAR 11. 8. 2009 22:27

A teď to bude POVINNÉ a pro všechny - a žádní umělí sobi a žádný umělý sníh - hezky všem stejně...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Havers 11. 8. 2009 22:40

PatrikChrz píše:Když ještě existovala Živnobanka, tak ta měla blokaci karty zdarma již tehdy - i když tedy jen Visa Electron.

Zdarma byla blokace (stoplistace) i embosovaných VISA karet.
http://www.unicreditbank.cz/download/sa ... fon_cs.pdf
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod libol 24. 8. 2009 19:50

Nemáte někdo zkušenosti s internet bankingem pro kreditní kartu?
Respektive s přihlašováním.
Zřídil jsem si ho k ING kreditce a zaboha se nemohu přihlásit.
Zkoušela to už celá rodina, naťukal jsem si heslo do texťáku a zkopíroval ho a furt to hlásí, že zadávám blbé.
Pravděpodobně to zkonila na pobočce (asi zapsala jinou obálku než vydala), ale tam se mi nechce, tak zjišťuji jestli ještě nemůže být chyba na mé straně.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 24. 8. 2009 19:56

Mam kreditni kartu k ING. Jako prihlasovaci jmeno mam cislo smlouvy (pouziva se jako variabilni symbol) predrazene o cislici devet. Podle me se na tom u uzivatele nic zkonit neda. Jenom jim to nefunguje v Opere. Spatne heslo umi odblokovat na lince, pokud by to bylo tim.
4honza
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka