DoubleSix: ale já jsem chtěl jenom založit spořící účet o žádnej úvěr jsem neměl zájem a jednoduše mě odmítli a to se mě dotklo
Nu což, teď mám spořák u Unibonu s 3,5 %, tak mi můžou ....
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
stanislav.stribrny píše:GE Money vydrbává se všemi úplně všude, nejen v ČR. Praktiky, které zavedl Jack Welch jsou nechutné, vytáhnout (prakticky ukrást) prachy s každého člověka s neobyčejnou krutostí, klienti slouží jen k odrbávání. Tahle firemní strategie je mi proti srsti.
SocPredator píše:Stejně tak můžeš obvinit Stock Plzeň, že prodává tvrdý alkohol a na závislost umíraj lidi, nebo Philip Morris a rakovina plic.
To si nemyslím. Pokud jsem porovnával např. kreditní karty, tak ty od GE patřily k tomu lepšímu, co se v ČR nabízí (výše poplatků, bezúročné období, ...). I úrokové sazby drží v poslední době GE dost vysoko (proč, o tom můžeme jen spekulovat) - a tady tě určitě nikdo nechce odrbat, spíše naopakstanislav.stribrny píše:Jim to čouhá z bot, že tě chtěj odrbat.
PatrikChrz píše:Když ještě existovala Živnobanka, tak ta měla blokaci karty zdarma již tehdy - i když tedy jen Visa Electron.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků