GE Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod marvy 7. 11. 2013 16:13

Pánové při žádání online žádosti o KK Moneycard plus v IB musim mít nějaký chechtáky na účtě nebo tam můžu mít nulu.Jestli to má vliv. :-) Dík. ;-]
Naposledy upravil marvy dne 7. 11. 2013 22:08, celkově upraveno 1
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 11. 2013 16:34

Když jsem žádal já, tak jsem nějaké horentní sumy v GE určitě neměl. Možná tak pár stovek
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod marvy 7. 11. 2013 16:38

Patriku že mi tam totiž skáče technická chyba při schválení,žádost mi šla normálně odeslat,ale pak tam při výsledku skočí technická chyba.Ty si žádál někdy tedka? ;-)
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 7. 11. 2013 16:49

Když jsem žádal já, tak jsem žádal společně se zakládáním účtu, tj.moje historie u GE byla nula.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod marvy 7. 11. 2013 17:05

už jsem to odesílal 3x a stále to po zpracování žádosti vyhodí systém technickou chybu.přitom formulář se odešle v pořádku.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod prezdivkapriprihla 7. 11. 2013 17:51

Při žádosti přes internetové bankovnictví mi to taky vždy skončí "technickou chybou". Je sice pravda, že nakonec mi tu kreditku nedali ani při žádosti na pobočce, ale nemyslím si, že to souvisí.
prezdivkapriprihla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pakyc 27. 11. 2013 17:07

Zdravím, rád bych si založil genius gratis. Účet u Ge už mám proto potřebuji 2 lidi. Stačí napsat email. Díky

Pakycak@gmail.com
Pakyc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod filip893 28. 11. 2013 09:59

Opět trocha motýlího bulváru:

Náhlý útěk šéfa financí GE Money Bank
http://www.motejlek.com/nahly-utek-sefa ... money-bank
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod nod32 5. 12. 2013 17:06

Nevite nekdo jestli inkaso minimalni splatky nastavene pri zakladani minule KK Moneycard plus,kterou jsem pred 5ti tydny zrusil a vcera zalozil znova KK Moneycard plus bude fungovat i na tu novou KK??U inkasa totiz neni zadny VS nebo jina specifikace.Zapomel jsem se na to vcera v bance zeptat.
KK jsem zrusil a zalozil znova,abych ziskal soucasnou akci vedeni karty zdarma pri utrate 3000,-Kc.
Naposledy upravil nod32 dne 5. 12. 2013 18:07, celkově upraveno 1
nod32
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 5. 12. 2013 17:56

Podívej se do smlouvy o nové KK. Tam máš uvedeno, zda jsi vůbec inkaso minimální splátky zřídil, pokud ano, na jaký účet. IMHO GE používá jeden účet pro inkaso KK a rozlišují to jen VS.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod Roundup 14. 12. 2013 01:56

Mám dotaz ohledně KK Moneycard GRATIS - když si ji pořídím, dostanu i na ni výhody BENE+, nebo je BENE+ pouze pro placené varianty kreditek GE? Z ceníku jsem to nepochopil (Automaticky spuštěno na kreditních kartách MoneyCard Plus a MoneyCard Gold a dále na debetních kartách vydaných k vybraným běžným účtům - čili ke KK GRATIS to neplatí?)

Hodlám to využívat spíš málo (obecně málo platím kartama), hlavně v Globusu a tam utratím tak 2000 měsíčně, z toho je při 2% vratka 40 Kč a to by poplatek za placenou kreditku nesrovnalo, byl bych v mínusu.

Druhý dotaz - v ceníku KK vidím poplatek za výpis 20Kč - to je povinné, nebo můžu mít elektronický zdarma? Těch +20 Kč by KK opět prodražilo.

A třetí dotaz - umí KK sama zaplatit půjčené peníze v bezúročném období z účtu GE Gratis, nebo se to musí nějak hlídat a posílat to tam ručně?
Chci používat KK pouze kvůli vratkám, o bezúročné období mi vůbec nejde, nepotřebuji půjčit peníze do mínusu. Na GE Gratis mám volné peníze vždy.
Díky.
Roundup
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gekkon 14. 12. 2013 05:05

1. KK Moneycard Gratis program Bene+ nemá
2. Lze si nastavit elektronicky výpis do internetbanky a je to za 0
3. Inkaso cele dlužné částky u GE standardně nastavit nejde
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 14. 12. 2013 07:09

Roundup píše:Chci používat KK pouze kvůli vratkám, o bezúročné období mi vůbec nejde

Proč chceš v tom případě KK Gratis, která nevrací? Do 15. ledna si máš možnost zažádat i o vyšší varianty KK MoneyCard Plus/Gold s bezplatným vedením, pokud utratíš 3000 Kč (Plus), resp. 5000 Kč (Gold).
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Roundup 16. 12. 2013 23:07

Sakryš, to jsem nějak přehlídl, že nevrací. Pak je tedy k ničemu pro mé účely. Plus verze by byla taky zajímavá, ovšem musel bych dokázat utratit 3000 měsíčně a to nevím, zda se mi podaří, resp. zda se mi to podaří pravidelně.
Roundup
Návštěvník

Odeslat příspěvekod franko_cz 17. 12. 2013 07:58

Jestli neutratíš víc než ty tři tisíce měsíčně tak tak je ti stejne vracecí kreditka k ničemu a nech si jednu z těch co je zadarmo bez podmínek.
franko_cz
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka