GE Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 28. 9. 2013 15:28

Zeby proto, že mají v obchodních podmínkách min. zůstatek na účtu 100,- Kč?
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 28. 9. 2013 19:10

To mi víme, že co si dají do obch.podmínek je svatý,ale nějaký hlubší důvod to asi stejnak nemá.. :-)) :-]
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 28. 9. 2013 20:10

davsopl píše:Ve FIO mě taky blokovali snad 100 nebo 200 Kč
Blokují tam 100 Kč/ účet.

marvy píše:To mi víme, že co si dají do obch.podmínek je svatý,ale nějaký hlubší důvod to asi stejnak nemá.. :-)) :-]
Určitě to není jen tak z legrace a nějaký důvod to mít bude. Ono při vedení tolik účtů které mají v bance jejích klienti a blokaci určité částky na každém účtu to bude činit docela hezkou blokovanou částku kterou má banka téměř jistou a může to použít na různé účely.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod franko_cz 28. 9. 2013 23:22

Podle mě to důvod má, banka si tím poplatí prvotní administrativní náklady na otevření účtu (administrace + vydání karty). A také to odradí kolenovrty co chtějí úplně vše zadarmo.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod marvy 28. 9. 2013 23:31

Ale je to v zástavě. Pokud účet zrušim. Měli by mi ten vklad vrátit pokud je po celou dobu blokovaný. Ještě mě docela mrzí, proč kreditky to 1% zpět nevracejí i mimo ČR. Hodilo by se to pokud nakoupim na eshopu v cizině.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 10. 2013 01:11

GE Money od dneška nabízí akci na zřízení kreditky zdarma po celou dobu používání.. viz. https://www.gemoney.cz/lide/karty/kredi ... -moneycard ... jediná podmínka je mít obrat ve výši 3.000,- měsíčně ;-) A pak, že to nejde..banka v top 5 největších bank a nabízí produkty zdarma - BÚ, KK, hypotéky jsou taky bez poplatků.. škoda jen, že i ostatní molochy nejdou v jejich šlépějích
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod franko_cz 1. 10. 2013 06:42

dr._lukas píše:GE Money od dneška nabízí akci na zřízení kreditky zdarma po celou dobu používání

Tohle bude platit do té doby, než zase změní obchodní podmínky, to už tady bylo (ING GE KK). Ale než to změní tak je ta nabídka celkem OK.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 1. 10. 2013 10:25

franko_cz píše:je ta nabídka celkem OK.
OK až na tu podmínku uhradit měsíčně minimálně 3000 Kč což ne každý dokáže vždy splnit. Také je trochu podivné to, že v dalším měsíci vrací celý poplatek za vedení karty, což znamená, že ten poplatek nejdříve strhnou a po měsíci v případě splnění podmínek zase vrátí a tím si ty peníze na měsíc půjčí. Připadá mi to tak trochu jako nepřímá skrytá forma poplatku která ale mnohým klientům nemusí vadit.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod joachym1 1. 10. 2013 14:22

Umi take platit SIPO?
joachym1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 10. 2013 14:24

Karta nebo účet? Z karet to umí jedině Citi. Účet asi ano (nezkoušel jsem).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod franko_cz 1. 10. 2013 14:37

marvy píše:Ještě mě docela mrzí, proč kreditky to 1% zpět nevracejí i mimo ČR. Hodilo by se to pokud nakoupim na eshopu v cizině.

Ale vrací. GE se potichu vrátila k původnímu znění podmínek bene+, takže vrací procento i za zahraniční nákupy na netu.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 1. 10. 2013 14:56

franko_cz píše:Ale vrací

No bylo zrušeno tuším od 1.9.2013, ne ? Máš nějaký odkaz na to, že to tak není ?
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod franko_cz 1. 10. 2013 15:14

Jednak to mám vyzkoušené a jednak je to i v těch podmínkách.

https://www.gemoney.cz/documents/cz/kar ... -09-01.pdf
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod nod32 1. 10. 2013 20:20

Staci 3000,-Kc za mesic uhradit DODATKOVOU KK?Aby byla hlavni KK MoneyCard bez polatku?
nod32
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 3. 10. 2013 12:51

franko_cz píše:
marvy píše:Ještě mě docela mrzí, proč kreditky to 1% zpět nevracejí i mimo ČR. Hodilo by se to pokud nakoupim na eshopu v cizině.

Ale vrací. GE se potichu vrátila k původnímu znění podmínek bene+, takže vrací procento i za zahraniční nákupy na netu.

Děkuji za informaci 8-D :-] tak to je super zpráva.
marvy
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka