Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Blokují tam 100 Kč/ účet.davsopl píše:Ve FIO mě taky blokovali snad 100 nebo 200 Kč
Určitě to není jen tak z legrace a nějaký důvod to mít bude. Ono při vedení tolik účtů které mají v bance jejích klienti a blokaci určité částky na každém účtu to bude činit docela hezkou blokovanou částku kterou má banka téměř jistou a může to použít na různé účely.marvy píše:To mi víme, že co si dají do obch.podmínek je svatý,ale nějaký hlubší důvod to asi stejnak nemá..![]()
dr._lukas píše:GE Money od dneška nabízí akci na zřízení kreditky zdarma po celou dobu používání
OK až na tu podmínku uhradit měsíčně minimálně 3000 Kč což ne každý dokáže vždy splnit. Také je trochu podivné to, že v dalším měsíci vrací celý poplatek za vedení karty, což znamená, že ten poplatek nejdříve strhnou a po měsíci v případě splnění podmínek zase vrátí a tím si ty peníze na měsíc půjčí. Připadá mi to tak trochu jako nepřímá skrytá forma poplatku která ale mnohým klientům nemusí vadit.franko_cz píše:je ta nabídka celkem OK.
marvy píše:Ještě mě docela mrzí, proč kreditky to 1% zpět nevracejí i mimo ČR. Hodilo by se to pokud nakoupim na eshopu v cizině.
franko_cz píše:Ale vrací
franko_cz píše:marvy píše:Ještě mě docela mrzí, proč kreditky to 1% zpět nevracejí i mimo ČR. Hodilo by se to pokud nakoupim na eshopu v cizině.
Ale vrací. GE se potichu vrátila k původnímu znění podmínek bene+, takže vrací procento i za zahraniční nákupy na netu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků