GE Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod marvy 6. 10. 2013 10:45

Potřebuju poradit takovou blbost..Ale pro mě cennou. Potřeboval bych ty plastový pouzdra na platební kartu.Tak 2. Nevíte prosím kde mi to třeba za simbolickou korunu budou ochotný prodat?. Při zakládání se na to ptám tak řeknou, že je nemají.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 10. 2013 10:49

Normálně v papírnictví.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 10. 2013 10:52

Mně ho nabízeli v Rajfce, když jsem si vyzvedával kreditku a to jsem si ho ani nevzal. Kreditku dávají pořád zdarma www.bankovnipoplatky.com/kreditni-karta.

Mně ale nejvíce vyhovuje pouzdro na doklady pražské MHD. Stojí 10 Kč.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 8. 10. 2013 07:39

marvy: a co kdybys napsal odkud si? Ja jen,,ze by ti to ttreba mohl nekdo venovat za kafe.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod slos 8. 10. 2013 08:10

Marvy, jestli bydlíte v Praze, tak pouzdra na karty mají na Olšanském náměstí v drogerii PEMI. Jedno stojí 3,- Kč a je bílé, průhledné.

Nebo dejte na sebe kontakt a já Vám je pošlu poštou.
Naposledy upravil slos dne 8. 10. 2013 09:54, celkově upraveno 1
slos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marvy 8. 10. 2013 08:47

Díky kluci. :-) Jsem z Kladna. Do Prahy jezdim, tak se zeptám v tý drogerce. :-) ;-)
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod franko_cz 17. 10. 2013 06:52

Nová služba E-mail Servis

16. říjen 2013, 16:12
Typ zprávy: Informace pro klienty

Vážená klientko, vážený kliente,

mít kontrolu nad svými financemi je pro Vás důležité, a proto jsme nedávno spustili novou službu E-mail Servis, kterou si mnoho z Vás tolik přálo.

Novinka dokáže plnohodnotně nahradit nebo rozšířit stávající SMS Servis, který již znáte a používáte, a navíc přináší i několik výhod.

Náhled na e-mailovou zprávu
Výhody E-mail Servisu

Veškeré informace, které dostáváte prostřednictvím SMS zpráv můžete nyní obdržet v přehledné podobě, viz obrázek vpravo, na Vámi uvedenou e-mailovou adresu.
Oproti krátké SMS zprávě získáte přístup k informacím, které by Vám jinak unikly, jako např. nově zaváděné služby nebo vylepšení v Internet Bance, aktuality z banky, apod.
Všechny informace máte přehledně uloženy ve své e-mailové schránce.

Stávající službu SMS Servis můžete nahradit nebo rozšířit novou službou E-mail Servis přímo ve své Internet Bance.

Změna je velmi jednoduchá a provedete ji během několika okamžiků. Pouze připomínáme, že není možné odeslat stejné upozornění e-mailem a zároveň SMS zprávou.

Produktové podmínky doplňkové služby E-mail Servis GE Money Bank, a.s. (soubor PDF, 110 KB)

Za vyzkoušení nic nedáte. E-mail Servis je samozřejmě zdarma. Pokud Vám služba vyhovovat nebude, můžete se kdykoli vrátit k SMS Servisu. Věříme však, že se nevrátíte.

Vaše GE Money Bank

Dočasná blokace karty

16. říjen 2013, 15:10
Typ zprávy: Informace pro klienty

Vážená klientko, vážený kliente,

chystáte se na dovolenou, chcete nechat kartu doma a rádi byste ji po dobu dovolené zabezpečili proti zneužití? Využijte dočasné blokace karty.

Kartu můžete dočasně zablokovat na maximálně 30 dní. Kdykoliv v této lhůtě můžete blokaci zrušit a stejnou kartu se stejným PINem využívat nadále.
Dočasná blokace je zdarma. Blokací karty se nepřestávají účtovat poplatky za vedení platební karty.
K odblokování dojde automaticky v den, který si nastavíte (v případě přání Vám automatické odblokování potvrdíme SMS zprávou). Můžete však i sami blokaci zrušit před požadovaným termínem.

Svou kartu si můžete dočasně zablokovat a následně odblokovat přímo ve své Internet Bance.

Funkci Dočasné blokace karty kdykoli naleznete ve své Internet Bance, v sekci Karty, menu Přehled karet. Svou kartu můžete také dočasně zablokovat telefonicky na lince Zákaznického servisu na čísle 224 443 636 nebo na kterékoli pobočce GE Money Bank.

Věříme, že novinka zajistí Vaší kartě zase o něco lepší ochranu před jejím zneužitím.

Vaše GE Money Bank
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod gman 19. 10. 2013 17:58

Hezký den

měl bych dotaz ohledně inkasa, už 2x mi neprošlo. jedná se o t-mobile. poprvé jsem volal na infolinku tm a tam mi operátorka řekla něco ve smyslu, že banka se na to nepodívala. už si to přesně nepamatuju. v předchozí bance inkaso vždy prošlo OK. nevíte kde by mohl být problém? několikrát jsem to kontroloval v IB a v můj t-mobile a vše mám zadáno správně.
gman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 19. 10. 2013 18:54

gman : možná se jedná o klasický tmobile inkaso problém. Ale ten je pak v každé bance. Pokud máš nastaveno, že inkaso může procházet 1x za měsíc, tak se podívej, kdy skutečně odchází. Tmobile si totiž o něj řekne jednou dvacátéhošestého, podruhé třeba dvacátéhoosmého, potřetí pak třeba až druhého. No a pak když si pro něj šáhne opět dvacátéhošestého, tak se jedná o již druhé šáhnutí během jednoho měsíce a neprovede se to. U Fio jsem to řešil tak, že jsem povolil 2x za měsíc. Tam to nastavit jde. U GEM to bohužel tak přesně nastavit nejde, tam je jen volba denní, týdenní a měsíční bez možnosti nastavení počtu. Nastavil jsem týdenní a vše funguje. Třeba ti to pomůže.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod gman 21. 10. 2013 17:24

Díky a vyzkouším ten týdenní limit. Snad to na potřetí projde
gman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod astrapa 22. 10. 2013 16:27

GE Money už zrušila účet zdarma bez podmínek? Protože jsem chtěl otevřít na doporučení jiného klienta a jako podmínka pro bezpoplatkový účet chtějí měsíční příjem 7000 Kč.
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod ivo_2 22. 10. 2013 17:57

Našel sem to až "uvnitř" webu v části webu běžné účty Genius
Jsou novinky o změně korunových účtů k 1. 9. 2013 a k 1. 11. 2013.
Píší tam o převodu/změně starých účtů na nové .
Ta nová podmínka peněz je tam uvedena taky.
Nejsem si jist ,jestli ta podmínka platí pro všechny účty zdarma nebo jen pro ty převedené účty.
Já sem si "myslel" ,že to budu mít zdarma "aspoň 5 let" od založení .
Možná o tom někdo bude vědět víc.
ivo_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 22. 10. 2013 18:41

Genius Gratis za přivedení dvou nových klientů je samozřejmě stále v nabídce a pro stávající klienty se nic nemění. Kromě toho banka zavedla nový Genius Gratis Solo, který je zdarma při splnění obratu 7000 Kč. Tento tip účtu se dá pořídit bez nutnosti splnění podmínky dvou nových klientů.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod slazz 31. 10. 2013 00:44

ivo_2 píše:Nejsem si jist ,jestli ta podmínka platí pro všechny účty zdarma nebo jen pro ty převedené účty.

Podle mně jenom pro ty převedené, protože žádný Genius Gratis Solo nemají ani v nabídce na webu ani v ceníku.
slazz
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka