Wüstenrot (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod stepano 22. 11. 2011 17:55

vpe píše:Pravda je ze možnost blokace TB jsem videl i v IB ne zrovna pokročilé mBanky,dokonce i v mobilní aplikaci, takže sepis analýzu, prober to s novináři na bankovních webzinech a s analytikama a pak pritlac na banku a určitě se něco stane, já tě podpořím :-)
Tohle taky podpořím ... uživatel wuestenrot nechť si to zapíše do poznámek :-)
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tokram 22. 11. 2011 19:17

Jde někomu z vás, co máte WR už přes rok, v IB zobrazit starý výpis z konce roku 2010? Já v seznamu výpisů na druhé stránce (po kliknutí na "Starší >>>") vidím řádky pro výpisy za 11.-12.2010 a 12.2010-01.2011, ale po kliku na stáhnout se mi už objeví zúčtovací období jiné (odpovídající nejnovějšímu výpisu) a tomu taky pak taky odpovídá vygenerovaný výpis. Pro období z první stránky seznamu jsou výpisy v pohodě.
tokram
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 22. 11. 2011 19:24

Hlásím stejnou chybu. Pod odkazem 15.11. - 15.12. minulého roku mám výpis s pohyby ze září 2011
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod wuestenrot 24. 11. 2011 09:31

Chyba byla včera večer opravena, díky za upozornění.
wuestenrot
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tokram 24. 11. 2011 10:58

Díky za rychlou opravu.

Jako námět pro vylepšení byste mohli uvažovat při generování výpisů do názvu souboru nějak zakomponovat minimálně to období, za které výpis je a případně i identifikaci účtu. Když si člověk stáhne několik výpisů a všechny se jmenují "Vypis z uctu.pdf", tak se pak těžko určuje, který je který (nezbývá, než je postupně otvírat).
tokram
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 11. 2011 11:10

tokram:
Ani jsem si doposud neuvědomil, že to tak s těmi názvy souborů s výpisy je. Pokud to tak je tak s tvým námětem pro vylepšení souhlasím. Bylo by to tak asi mnohem lepší a přehlednější.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod wuestenrot 24. 11. 2011 13:50

Nejste první, koho to napadlo, mám to poznamenané... :)
wuestenrot
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 11. 2011 14:16

wuestenrot:
Není to nic hodně důležitého, ale kdyby se to někdy zrealizovalo mohla by to být dobrá a užitečná věc.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 12. 2011 09:33

wurstbuřti začínají kopat :-) Včera s datem 30/11 odesláno ze spoř. účtu pár stotisíc a teď ráno peníze nikde.. je vidět, že když si chce vzít člověk více peněz najednou, tak se zuby nechty brání a pošlou do ČNB co nejpozději.. při malých částkách jsem měl obvykle peníze ve Fio bance hned ráno..tzn. po osmé :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 1. 12. 2011 10:44

Vcera v kolik hodin? To je totiz dost zasadni informace, kterou si "nahodou" vypustil, ze?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 12. 2011 12:41

standartně ve 23 hod.. tak jako vždycky.. vždy, když pošlu v ten den, peníze příjdou hned ráno, max. dopo na účet jinde..poslal jsem to s datem 30/11... a ty * to nejspíš neodeslali doteď..ve fio bance stále nic..
Naposledy upravil dr._lukas dne 1. 12. 2011 13:22, celkově upraveno 2
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod saabik 1. 12. 2011 12:47

penize se bezne pripisujou standartne nekolikrat behem dne. neni rozhodne pravidlo, ze budou pripsany hned rano.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 1. 12. 2011 12:51

Kdyz uz chces vtipne komolit nazev, tak ho aspon komol dobre, ty Broste.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod misaan 1. 12. 2011 12:54

dr._lukas píše:wurstbuřti začínají kopat :-) Včera s datem 30/11 odesláno ze spoř. účtu pár stotisíc a teď ráno peníze nikde.. je vidět, že když si chce vzít člověk více peněz najednou, tak se zuby nechty brání a pošlou do ČNB co nejpozději.. při malých částkách jsem měl obvykle peníze ve Fio bance hned ráno..tzn. po osmé :-D
Chlape, kdybych z tama nedávno neposílal částku okolo 1,5mega, tak bych ti i věřil a nesmál se ti. Pravidelně hledáš problémy tam, kde nejsou co? Předpokládám profesní deformace, pan doktor 8-)
misaan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 12. 2011 12:55

Peníze připsány do Fio banky 11:49.. jak podivné, že přesně 1 minutu před možnosti odeslání zrychleně do jiné banky se připíšou :-) Tímto dávám jak Wurstu -, tak Fio bance - ... a doufám, že se nějaký ten měsíc nebudu ani na IB wurstu podívat..
Naposledy upravil dr._lukas dne 1. 12. 2011 13:24, celkově upraveno 1
dr._lukas
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka