Tomáš Marný píše:Můžu se zeptat, jaké poslední změny a agresivní nátlak? Zatím jediná změna, které jsem se všiml, je ta, že se za vedení karty nenechá zaplatit body z Bonus programu a "agresivní nátlak" u mne spočíval v jediném telefonátu, kdy jsem řekl, že jsem se svoji kartou spokojen a za "chytrou" ji měnit nehodlám.
To by bylo na delší povídání, vezmu to stručně, telefonát nebyl jen jeden, navíc šly všechny ze skrytého čísla (to dělá jenom mafie a Česká spořitelna), při prvním telefonátu jsem byl požádán o urychlenou návštěvu pobočky, aniž by mi byl sdělen důvod. Domníval jsem se, že to má souvislost se změnou limitů, která tenkrát probíhala. Při návštěvě pobočky (opakované, při první jsem vůbec neuspěl) jsem se dověděl že
se přechází na Chytrou kartu a už mi byly pomalu dávány papíry k podepsání. O "výhodách" toho povídala paní dost, nevýhody jsem naštěstí znal odsud tak jsem zdvořile odmítnul. Nedlouho poté přišel další telefonát a to už jsem odmítal poněkud nezdvořile. To, že na mě mají email, kterým je vhodno věci předjednat, je asi zbytečné zdůrazňovat. Suma sumárum dva obtěžující (protože ze skrytého čísla) telefonáty a dvě vynucené návštěvy na pobočce já už považuji za akt agrese
Abych jen nedštil síru, do oné poslední změny (placení karty Bonus body) jsem považoval spořitelní kreditku za vynikající a i po té by byla dobrá až velmi dobrá, třeba cestovní pojištění má levné a dobré. Bohužel činnost zlínské pobočky České spořitelny ji posunula do stupně nevyhovující. Tož tak stručně.