Výběr kreditní karty

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Kamča26 27. 6. 2012 10:58

Nevolal nikdo, asi jim stačilo co jsem vyplnila v žádosti. Ještě pozor při placení kartou u partnerů citiklubu, musíte je předem upozornit, že budete uplatňovat slevu!
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vklatil 27. 6. 2012 13:11

fremantle píše:Btw. pokud máš Citi Life, pak dle jejich VOP můžeš převést typ karty na jakýkoliv jiný bez žádosti o novou KK, třeba i Shell MC, ale nevím jestli se pak na ni bude vztahovat aktuální promo akce 10 % bonusu, nebo jenom standardního 5 %.

O možnosti převodu karty vím, chtěl jsem to nakonec tak udělat, ale řekli mi v CITI, že by se při převodu karty nevztahovalo promo 10% - jen standardních 5% což se mi nevyplatí při měsíčním polatku 50Kč za kartu. Manželka má od GE bene+ tak mám alespoň 3% u Agipu.
vklatil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jichaj 27. 6. 2012 15:01

S474N:
Po tom co prijel kuryr, jeste volali z Citi a chteli schvalit zmenu mobilniho cisla (pri podpisu zadosti jsem tam totiz kuryrovi dopsal druhy tel, ale neparafoval jsem ho). Pak za cca 14dni dorazila karta. Par dni predtim prisly dva emaily(el vypis z bezneho uctu a z kreditni karty)...pry je to tak bezne (tvrdi na info lince).
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 27. 6. 2012 16:00

[/quote]
vklatil píše: Manželka má od GE bene+ tak mám alespoň 3% u Agipu.

3% u agipu je pekne, jen je tam problem s cenou jako takovou. Aspon teda tady na brnensku mají naftu za 36.90 a to je teda cena nic moc i při 3% slevě. Už tam nejezdím.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod dede 27. 6. 2012 16:52

To je stejné, jako slavná odborářská sleva u Shellu, snad nejdražší benzíny v republice.. :-)
dede
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod swm 27. 6. 2012 18:46

Kamča26 píše:Nevolal nikdo, asi jim stačilo co jsem vyplnila v žádosti. Ještě pozor při placení kartou u partnerů citiklubu, musíte je předem upozornit, že budete uplatňovat slevu!

Posledni zkusenost s partnerem citiklubu mam ze soboty. Kupoval jsem hodinky a kdyz jsem vytahl citinu, abych zaplatil, tak mi pani sama vnutila 10% slevu. Ani jsem nevedel, ze jsou v citiklubu :mrgreen:
swm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 27. 6. 2012 20:44

S474N píše:Kamča26: jasne, to je bezny postup. A od odjeti kuryra to trvalo jak dlouho?

Mezitim ti jeste mela dojit SMS o tom, ze karta byla schvalena a az ti prijde, aby sis ji aktivovala v IB, ze?

mé zkušenosti jsou takové.. online žádost- sms o předschválení- po víkendu přijela nějaká ženská z mediaservisu- podepsal jsem jí žádost- dal jí opsat občanku a pas (kopie jsem jí nedal, přece jen je to nějaká cizí baba, která může dokladů zneužít)- žádný dopis ani sms- karta do cca. 10-12 dnů přišla
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Žulda 29. 6. 2012 09:56

Tak mi volali z CIti někdy v pondělí během dne. Měl jsem toho v práci hodně, tak jsem jim řekl, ať zavolají po 17.h. Od té doby se neozvali. Jsem myslel, že si to rozmysleli a já budu o 2% bohatší :D
Žulda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miho 29. 6. 2012 13:04

U me to ma nasledujici prubeh:

11.6. telefon od telemarketera
11.6. SMS od citibank "zadost byla predbezna schvalena"
13.6. kuryr Mediaservisu
20.6. telefonat overujici udaje (neptali se na nic noveho)
28.6. SMS z cisla Mediaservisu (!!) "gratulujeme, vase Citi kreditni karta byla schvalena. Po doruceni kartu co nejdrive aktivujte..."
29.6. Prisla karta (jenom jedna obalka niklov 2 jak nekteri avizovali) Mail neprisel zadny.

Uverovy limit 80 000,- (coz popravde nechapu)

Takze poud by to nekoho zajimalo, z hlediska Citi je vhodny profil: muz, vek nad 30, svobodny, bydli v druzstevnim, nikdy nemel uver (krom povoleneho lec nikdy nepouziteho kontokorentu na BU), 10 let OSVC (zamestnany jsem nebyl nikdy), platce DPH, prijem kvuli vydajovym pausalum pod celonarodnim prumerem.

Jinak slibovane poukazky na slevy jsou pro mimoprazske teda pekne smecko. No ale do La Casa Argentina si na argentinsky steak se slevou 300,- urcite zajdu az budu v Praze :-)
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod miho 29. 6. 2012 17:42

OT na tema cen benzinu prerostl unosnou mez. Hodil jsem to do samostatne diskuze. viewtopic.php?f=305&t=1170609
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod miho 3. 7. 2012 18:28

U Citi se pri zrizovani inkasa ujistete, ze vam budou strhavat celou castku. Implicitni hodnota (tedy kdyz nic nereknete a operator na to tema take ani nekvakne) je, ze se bude strhavat jen minimalni splatka. Jeste ze jsem si toho vsiml v potvrzovacim mailu...
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 3. 7. 2012 19:06

K jakemu dni inkasuji? Jinak karta jiz na ceste a je potreba vyridit jeste dodatkovou.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dede 3. 7. 2012 19:17

Já zítra oslavím dva týdny od podpisu papírů na pobočce Citi a zatím se nic neděje.
dede
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miho 3. 7. 2012 19:22

Operator rikal, ze 4 dny pred splatnosti, v mailu pisou
Příkaz k inkasu bude vyslán tak, aby splátka byla připsána na kartový účet nejpozději v den splatnosti.

Presneji napisu, az nejake inkaso probehne.
miho
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod franko_cz 3. 7. 2012 19:59

S474N píše:K jakemu dni inkasuji? Jinak karta jiz na ceste a je potreba vyridit jeste dodatkovou.

U mě je to pravidelně den, dva před splatností, není to 4 dny nebo týden jak jsem někde v diskuzích četl.
franko_cz
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka