Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod apryl 27. 4. 2018 17:28

Jsem si rano kolem 6 hod. poslal penize z UCB do RB a dosud nic nedorazilo. UCB je tak pomala?
apryl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cz01 27. 4. 2018 17:47

Reklamace přes 30 dní za nepřipsání z bonusového programu.

Dobrý den pane xxx,

přijměte prosím omluvu za délku vyřízení Vaší reklamace. V rámci banky došlo k chybné komunikaci, kdy Váš podnět nebyl řešen. Zaurgovali jsme příslušné oddělení o urgentní zpracování.

Profesionální přístup a péče...
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod houghs 27. 4. 2018 18:59

apryl píše:Jsem si rano kolem 6 hod. poslal penize z UCB do RB a dosud nic nedorazilo. UCB je tak pomala?

Ano, je. Platba bude připsána až v pondělí dopoledne.
houghs
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod apryl 27. 4. 2018 18:59

Dik.
apryl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 27. 4. 2018 19:03

apryl píše:Jsem si rano kolem 6 hod. poslal penize z UCB do RB a dosud nic nedorazilo. UCB je tak pomala?

Viz viewtopic.php?style=2&p=11913775#p11913775
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod apryl 1. 5. 2018 15:04

Dnes jsem zjistil nahodou na prochazce v Jicine, jak je to vlastne s tou akci 1000 Kc za lustraci v uverovych registrech.

Obrázek

Podminky jsem splnil. 8-)
apryl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 1. 5. 2018 18:02

Ty to jednou dokážeš ... dát fotku přes úplně celou stránku.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 1. 5. 2018 21:20

apryl: ano splnil, ale u hrozne banky, az se prihlasis do IB,on ti spadne usmev.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Suky. 2. 5. 2018 18:51

Příjemné překvapení - vzal jsem si do Asie omylem debetku navázanou k CZK účtu :-[ , ale výběry i platby byly naúčtovány k EURo účtu 8-D

Jinak výběr z bankomatu v Nepálu je dobrá bojovka, i místní běhali od ATM k ATM, který dá.
Standardní poplatek za výběr 500 NPR, ale našel jsem 2 bankomaty bez poplatku - Nepal bank limited a Everest bank limited.
Měla to být i Prabhu bank, ale tam se mi nepodařilo vybrat ani ze tří bankomatů.
Ale ono i z té Nepal bank limited jsem vybral až napotřetí a kolega vůbec, většinou to psalo něco ve smyslu že moje banka je down...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 5. 2018 05:11

My jsme měli teď naposledy problém vybrat v Japonsku. Většina bankomatů nebrala zahraniční karty vůbec a z toho zbytku téměř všechny chtěly poplatek 350 - 500 jenů. Našel jsem ale i takový, který nechtěl.
Druhým zádrhelem je maximální částka výběru, ta byla jen v desítkách tisíc jenů
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod tramin 3. 5. 2018 07:03

Která banka v Japonsku nechce poplatek za výběr z bankomatu?Brzy se mi to bude hodit...
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eL Ká 3. 5. 2018 07:20

tramin píše:Která banka v Japonsku nechce poplatek za výběr z bankomatu?Brzy se mi to bude hodit...

Banka ne, ale bankomaty v 7/11 (skoro na kazdem rohu) nebo na poste berou zahranicni karty. Poplatek jsem videl skoro vsude, ale jelikoz je okolo 100 yen, tak jsem ho neresil.

Pozor, v Japonsku i bankomaty maji "pracovni dobu" a muze se stat, ze po pulnoci nebo o vikendu nevyberes. Doporucuji si tema na Google nastudovat :)
eL Ká
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 5. 2018 07:39

My jsme bez poplatku vybírali v bankomatu v nějakém národním muzeu, název byl tuším NH bank.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Lafayette16 6. 5. 2018 12:22

Kdy dává teď UCB k dispozici v IB výpisy ke kreditkám, když datum připadne na víkend? První pracovní den po víkendu, nebo už během víkendu?

EDIT: Odpovím si sám. Výpis mám mít k 5.5. (sobota), je vystaven ke 4.5. (poslední pracovní den před 5.5.) a k dispozici v IB je dneska (neděle 6.5.), včera večer tam ještě nebyl.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod mareka 11. 5. 2018 06:02

čulibrk píše:Jak jste dopadli s reklamací za nepřipsání bonusu za platby v CK? Já také nemám bonus v dnešním výpise přiznán.

Poslal jsem v dubnu do AXA dotaz, proč mi nebyl připsán bonus za dobití CK v posledním zúčtovacím období (dosud vždy bez problémů přiznán).
Odpověď z AXA: dobíjení předplacených karet bylo z bonusových programů vyňato.

(Tuto info jsem nikde na webu nebo v obchodních podmínkách nezaznamenal.)
mareka
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka