Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod čulibrk 28. 5. 2018 12:52

Přes počtu to jede dál, ale v AXE maj bordel. :-)
EDIT.... v AXE prý probíhá nějaký upgrade systému.
Naposledy upravil čulibrk dne 28. 5. 2018 13:50, celkově upraveno 1
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod jidis 28. 5. 2018 13:05

Posta je draha a navic je tam ztrata casu.
jidis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rad68 29. 5. 2018 14:54

Dávají teď 500 k pravidelné investici, tak jsem se chtěl podívat, jestli ty jejich fondy nejsou mizerný, ale v sazebníku mě šokovala jiná věc - 70 měsíčně za internetbanking a k tomu ještě platby za přihlašovací SMS.
Vím, že se to tady už řešilo, ale přijde mi to tak mimózní, že se chcu zeptat někoho, kdo to už má, jestli je to myšlený vážně a nebo se ten poplatek vztahuje jen na nějakej podivnej případ? Nic jinýho u nich nemám a přece jenom platit přes 70 za to, že se jednou měsíčně (no, podle toho, co tady neustále čtu spíš víckrát) mrknu, jestli mou 500 nějak nezašantročili mi přijde dost ujetý.
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 30. 5. 2018 00:05

Mě říkala bankéřka že máj akci na vstupní poplatek .pravidelná investice - nejen 500 ale i trreba 2000 Kč měsíčně na 10 let a vrátej ti 2 litry. Ovsem ten předplacený poplatek je za 10 let 6 tisíc a platí se jednorazove předem. Co jsem tak vcetl z ceníku.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod tramin 30. 5. 2018 15:17

Dnes se vyjádřili k reklamaci za zadržování navrácení poplatku za úrok z prodlení na KK a nabídli mi narovnání formou storna poplatku za pojištění TRAVEL na hlavní i dodatkové KK Miles&More.Vůbec netuším o co se jedná.Pojištění je snad v ceně karty,ne?Navíc mi žádný storno polatek za pojištění nebyl nikdy strhnut.Já už jim vůbec nerozumím
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareka 30. 5. 2018 18:59

Rad68 píše:Dávají teď 500 k pravidelné investici, tak jsem se chtěl podívat, jestli ty jejich fondy nejsou mizerný, ale v sazebníku mě šokovala jiná věc - 70 měsíčně za internetbanking a k tomu ještě platby za přihlašovací SMS.
Vím, že se to tady už řešilo, ale přijde mi to tak mimózní, že se chcu zeptat někoho, kdo to už má, jestli je to myšlený vážně a nebo se ten poplatek vztahuje jen na nějakej podivnej případ? Nic jinýho u nich nemám a přece jenom platit přes 70 za to, že se jednou měsíčně (no, podle toho, co tady neustále čtu spíš víckrát) mrknu, jestli mou 500 nějak nezašantročili mi přijde dost ujetý.

Poplatky za SMS jdou obejít (při zřízení účtu mne na to upozornila přímo zaměstnankyně UCB): nepoužívat vůbec internetové bankovnictví přes PC, ale jen aplikaci v mobilu. Tam jsou poplatky za generování hesel pro přihlašování a zadávání příkazů za 0.
Účet byl založen v době, kdy nabídli za min měsíční kreditní obratu 10 000 Kč poplatek 0.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 31. 5. 2018 11:05

to ti bankéřka poradila dobře,protože ono vůbec používat to jejich IB není pro lidi zdravé, z toho bys mohl mít psychickou újmu :D
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod alfabetagama 6. 6. 2018 11:50

mojmax píše:Včera mi přišlo 1000 Kč zpátky na účet za útraty v Albertu v dubnu.

Mně pořád nic. Jedno staré Ukonto mám na Slovensku, ale pobočka tvrdila, že to nevadí.
U české UniCredit jsem dřív nic neměl. 30.4. jsem platil v Albertu 1500 Kč,
ale ani na účtu ani na u-setrete.cz není dodnes nic.
Na reklamaci i telefonát dnes odpověděli, že mám počkat do 30 dní na odpověď... :hm
Jen platím 1,50Kč za každé přihlášení i platbu z IB, protože nemám appku.
alfabetagama
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Peťo6 6. 6. 2018 12:46

Založ si spořící účet a pripoj ho do Ukonta - prihlasovacie SMS budeš mať bez poplatku.
Peťo6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alfabetagama 6. 6. 2018 12:54

díky za tip, platí to jen pro českou UniCredit? nebo i pro slovenskou ?
alfabetagama
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 6. 2018 13:06

pro obe, dokonce muzes pouzivat ceske cislo
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod alfabetagama 6. 6. 2018 13:15

:hm já myslel, že slovenská poplatek za SMS pro přihlášení/potvrzení do IB (pro lidi, co nemají smartphone) nemá ...
A musí na tom spořáku něco ležet ?
alfabetagama
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Peťo6 6. 6. 2018 20:24

Nemusí tam nič ležať ;)
Peťo6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maondra 8. 6. 2018 09:01

Mám nově běžný účet u Unicredit a k tomu platební kartu. Bankéřka mi sdělila, že můžu bez poplatků vybírat ze všech bankomatů v cizině, má to být zajímavé. Jedu do Chorvatska, kupuju v ČR menší zásobu kun a zbytek si eventuálně vyberu - směním ve Splitu v bankomatu. Uvažuju právě o použití platební debetní karty Unicredit. Můžete mi poradit? Moc se neorientuju. Abych neprodělala kalhoty.
maondra
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Suky. 8. 6. 2018 09:34

Unicredit s kurzy patří k těm horším.
Ale pokud se jedná o pár kun neřešil bych to, kalhotky zůstanou nedotčeny :-)

Pro optimální využití by bylo třeba zřídit Euro účet, ten nějak naplnit (teoreticky je nutno k té kartě dát Euro účet jako primární, ale poslední má zkušenost říká, že to není nutné) a pak by se platby a výběry účtovaly k němu s kurzem asociace, což (pokud mluvíme o Mastercard a pomineme některé "chybové" kurzy) je to nejlepší na trhu.
Suky.
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka