Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod cz01 13. 2. 2022 09:44

Tak M&M kk bylo jeden z lepších produktů UCB a to pro mě kvůli kurzům asociace. Tak co už mě z hlavy napadá, tak HB a její kk.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 13. 2. 2022 11:52

U Visy nemají kurzy asociace?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod davsopl 14. 2. 2022 00:42

Koukal jsem a ten jejich TOP účet vypadá zajímavě ohledně toho pojištění. Pokud využívají Allianz, tak by to bylo fajn. Celkem mám s touto pojišťovnou dobré zkušenosti.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tramin 14. 2. 2022 13:29

@VVNP : Já jsem novou dostal teď v listopadu.
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 18. 2. 2022 16:33

Unicredit mi v appce nabízí 1% ze všech nákupů, když začnu platit kartou :)
Kromě toho vidím 4% zpět v Albert, Tesco, Lidl, Kaufland, Penny, Globus, Billa a Norma.
Dále pak samostatně Globus 5% a Albert 5% a 2%.
Sčítají se tyto nabídky, když aktivuju všechny? Např. Albert 4+5+2 = 11%?
Zkoušel někdo, jestli 4% platí i na Lidl eshop?

Připravili jsme pro vás speciální nabídku! Začněte platit svou kartou, a my vám za odměnu vrátíme 1 % ze všech nákupů. Odměnu si snadno aktivujete ve slevovém programu U-šetřete a my vám ji automaticky připíšeme na váš účet vždy na konci měsíce.

Vaše UniCredit Bank
Přílohy
chrome_2022-02-18_16-48-44.png
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 2. 2022 16:57

Taky mi přišla od Unicredit nabídka na 1% zpět ze všech nákupů placených kartou. Nicméně tu nabídku na 4% zpět z nákupů v supermarketech/hypermarketech tam nemám. Doposud jsem jejich účet ani kartu skoro vůbec nepoužíval.

Jdu hned zkusit dobít Revolut ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Schwarzie 18. 2. 2022 18:44

Mne se podarilo aktivovat tu 4% slevu v supermarketech. Tu 1% slevu jsem zprvu neresil a ted kdyz jsem se k ni vratil, ji uz mam v aplikaci jen ve zpravach a tam kdyz kliknu na Zjistit vice, tak se dostanu jen do slev Usetrete a k 1% sleve uz tam neni nic. Tak to asi nelze scitat.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 2. 2022 20:09

Zdalipak to platí i na poštu.... :D. Škoda, že už tam nemám účet, myslím, že bych to u arbitra zase vyhrál :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod davsopl 18. 2. 2022 21:19

muf2muf píše:UniCredit je takový zvláštní úkaz. Svou prezentací cílí na vyšší třídu (pamatujete reklamy s Rodenem?), ale přitom služby jsou takové zkostnatělé. Že by to tak měli lépe situovaní klienti rádi? Nemyslím si; vlastně vůbec nevím, co si o té bance myslet.
Co zaručeně vím, jejich komunikace s klienty je opravdu tragická. Také jsem v éře COOL karet protáčel opravdu velké sumy v řádech milionů měsíčně, těžil jsem dva různé bohusy. Obojí se bohatě vyplatilo a přitom mě to stálo jen 10min času denně. Samozřejmě jsem od začátku počítal s tím, že mi banka dřív nebo později přistřihne křídla a tak jsem to rubal hned od začátku na 100%, co limity CK dovolily. Nepříjemné bylo, že mi UCB jaksi zapomněla dát vědět, že mi ruší karty a jako naschvál mi přestaly platit zrovna na výletě v Šanghaji. Což byla docela prekérka, protože jsem už byl těsně před cestou domů a chtěl jsem nakoupit nějaké dárky. Volal jsem na hotline a požádal je o zprovoznění alespoň na 24h, protože mě nechali na druhém konci světa úplně bez peněz. Samozřejmě nezprovoznili nic a pořád dokola opakovali, že jsem byl informován dva měsíce předem jak mailem, tak doporučeným dopisem. Po návratu do ČR jsem 3x písemně požadoval kopii mailu a dopisu, už jsou to tak 4 roky. No dodneška nemám nic, banka totální ignor. Zrušil jsem všechny služby a od té doby se jim vyhýbám obloukem.
Jak říkám - věděl jsem, že mě banka odstřihne, ale věřil jsem, že mi pošlou alespoň vyhihňanou SMSku. :-)

Díky moc za ten příspěvek. Ta reklama s Rodenem byla fakt topka. Do dnes si ji vybavuji a celkem to fakt v té době na pobočkách klapalo. Bankéři ochotní, vše šlo. Dnes člověk přijde na pobočku založit TOP účet, je za plexisklem a na tabletu cvaká jak “cvičená opice” hesla, přístupy do IB, ověření telefonu, atd. V první chvíli jsem se chtěl otočit a jít do pryč.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod čulibrk 19. 2. 2022 10:55

Navstevnik123 píše:Unicredit mi v appce nabízí 1% ze všech nákupů, když začnu platit kartou :)
Kromě toho vidím 4% zpět v Albert, Tesco, Lidl, Kaufland, Penny, Globus, Billa a Norma.
Dále pak samostatně Globus 5% a Albert 5% a 2%.
Sčítají se tyto nabídky, když aktivuju všechny? Např. Albert 4+5+2 = 11%?
Zkoušel někdo, jestli 4% platí i na Lidl eshop?

To máš na debetní kartu? Mně to na moji kreditní kartu v u-šetřete nenabízejí. :-(
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Schwarzie 19. 2. 2022 11:12

Mne to nabizeji na debetni karte. Kreditku u nich nemam.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 19. 2. 2022 11:16

Ano, debetní. A taky u nich postupně ruším služby přes mobilitu, tak možná proto :-))
Jeden účet s kartou si tedy ještě nechám.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod noi2 19. 2. 2022 23:06

Taky mi to 1% nabídli, ale po kliknutí na zprávu to nevidím nikde aktivní ani k aktivaci. Je tu někdo, kdo to v U-šetřete vidí, nebo to funguje automaticky?
4% tam mám taky, aniž bych si to aktivoval a v seznamu to je aktivní.
Debetní karta, nejmíň rok nepoužitá.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 20. 2. 2022 07:14

Tak já mám v U-setrete ta 4% a zároveň 5% do Alberta a Globusu. Takže bych řekl, že se to týká jakékoliv karty (kreditky i debetky) zapojené do U-setrete.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 20. 2. 2022 13:02

M&M kartu mám platnou do 6/22, tak jsem zvědav, jestli bude obnovena.
Lafayette16
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka