Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Připravili jsme pro vás speciální nabídku! Začněte platit svou kartou, a my vám za odměnu vrátíme 1 % ze všech nákupů. Odměnu si snadno aktivujete ve slevovém programu U-šetřete a my vám ji automaticky připíšeme na váš účet vždy na konci měsíce.
Vaše UniCredit Bank
muf2muf píše:UniCredit je takový zvláštní úkaz. Svou prezentací cílí na vyšší třídu (pamatujete reklamy s Rodenem?), ale přitom služby jsou takové zkostnatělé. Že by to tak měli lépe situovaní klienti rádi? Nemyslím si; vlastně vůbec nevím, co si o té bance myslet.
Co zaručeně vím, jejich komunikace s klienty je opravdu tragická. Také jsem v éře COOL karet protáčel opravdu velké sumy v řádech milionů měsíčně, těžil jsem dva různé bohusy. Obojí se bohatě vyplatilo a přitom mě to stálo jen 10min času denně. Samozřejmě jsem od začátku počítal s tím, že mi banka dřív nebo později přistřihne křídla a tak jsem to rubal hned od začátku na 100%, co limity CK dovolily. Nepříjemné bylo, že mi UCB jaksi zapomněla dát vědět, že mi ruší karty a jako naschvál mi přestaly platit zrovna na výletě v Šanghaji. Což byla docela prekérka, protože jsem už byl těsně před cestou domů a chtěl jsem nakoupit nějaké dárky. Volal jsem na hotline a požádal je o zprovoznění alespoň na 24h, protože mě nechali na druhém konci světa úplně bez peněz. Samozřejmě nezprovoznili nic a pořád dokola opakovali, že jsem byl informován dva měsíce předem jak mailem, tak doporučeným dopisem. Po návratu do ČR jsem 3x písemně požadoval kopii mailu a dopisu, už jsou to tak 4 roky. No dodneška nemám nic, banka totální ignor. Zrušil jsem všechny služby a od té doby se jim vyhýbám obloukem.
Jak říkám - věděl jsem, že mě banka odstřihne, ale věřil jsem, že mi pošlou alespoň vyhihňanou SMSku.
Navstevnik123 píše:Unicredit mi v appce nabízí 1% ze všech nákupů, když začnu platit kartou
Kromě toho vidím 4% zpět v Albert, Tesco, Lidl, Kaufland, Penny, Globus, Billa a Norma.
Dále pak samostatně Globus 5% a Albert 5% a 2%.
Sčítají se tyto nabídky, když aktivuju všechny? Např. Albert 4+5+2 = 11%?
Zkoušel někdo, jestli 4% platí i na Lidl eshop?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků