Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 5. 2022 10:29

Taky mam 6% v George, max 2000Kc.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod čulibrk 4. 5. 2022 20:55

Založil jsem si Top účet s vratkou 500 Kč/měsíc. Na pobočce zase tragédie. Bankéřka úplně blbá, hádala se se mnou, prý UniCredit Bank dokáže z platby SIPO rozeznat, jeslí mám správného dodavatele energií. Nechal jsem si zavolat vedoucí pobočky, naštěstí tu blbku poučila. Taky nic nevěděli o akci na Cinestar a s ni spojené poplatky. Úroveň lidí v bankách je čím dál horší.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod filas81 4. 5. 2022 21:30

No já narazil na nějakýho brigádníka, tak jsem radši šel, že to zkusím jinde jindy. Nedokázal jsem z nich dostat, jak dlouho musí uplynout od posledního zrušení účtu. Někdo tuším psal 3 roky?
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DrholecR 4. 5. 2022 22:24

Fakt smutné. Pochopím, že člověk na pobočce nemusí vědět všechno. Ale aspoň by ten pracovník měl vědět, kde tuto informaci hledat. Zrovna tohle je na hlavní stránce webu banky. Pokud je tak hloupý, že neví kde to hledat, tak by měl vědět, na koho se obrátit např. telefonicky.

Účastník Kampaně, Kampaňový klient – fyzická osoba starší 15 let, občan ČR, která si během trvání Kampaně u Banky otevře Účet. Kampaňový klient je výhradně nový klient, který neměl v minulosti s Bankou žádný smluvní vztah, nebo bývalý klient, který v uplynulých 36 kalendářních měsících nebyl majitelem žádného typu běžného účtu u UniCredit Bank.

https://www.unicreditbank.cz/content/da ... nky_CZ.pdf
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlkoslav 5. 5. 2022 07:08

Jojo.
Taky "V případě úhrady SIPO se Odměna počítá z její celé výše, bez ohledu na obsah služeb a dodavatelů."
vlkoslav
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod čulibrk 5. 5. 2022 14:24

filas81 píše:No já narazil na nějakýho brigádníka, tak jsem radši šel, že to zkusím jinde jindy. Nedokázal jsem z nich dostat, jak dlouho musí uplynout od posledního zrušení účtu. Někdo tuším psal 3 roky?

Na pobočce ti i dokáží říci, pokud narazíš na správného pracovníka, což je zázrak, kdy ti skončila poslední smlouva. 8-)
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lafayette16 6. 5. 2022 12:20

Dává karta Miles&More odměnu za dobití Revolutu?
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod cestak71 10. 5. 2022 11:18

Ano ;-)
cestak71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 16. 5. 2022 09:53

Teď jsem si všiml, že mi z U-šetřete zmizela aktivní nabídka na 4% zpět z nákupů v supermarketech/hypermarketech placených debetkou. Platit to mělo do roku 2023 nebo se pletu?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod noi2 16. 5. 2022 11:05

Já to mám mezi aktivníma. Do 28.2.2023.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Schwarzie 16. 5. 2022 18:57

Ja taky. Odmeny stale nabihaji.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 5. 2022 21:05

Tak u mě je to ve výsledku také v pořádku :-) Mám 4 aktivní nabídky, ale zobrazené jsem měl v appce i na webu jen 3 aktivní nabídky. Když jsem na webu změnil filtr z DOPORUČENÉ na AKTIVNÍ, tak se zobrazila i ta čtvrtá aktivní :idea:
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Matlal 16. 5. 2022 21:17

No mně taky zmizela.
Matlal
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eetg 17. 5. 2022 20:30

Přišlo mi emailem:
Díky nabídce v U-šetřete získáte po celý rok 1 % zpět ze všech plateb kartou v obchodech nebo na internetu. Peníze Vám automaticky připíšeme každý měsíc zpět na Váš účet. Stačí si jen aktivovat U-šetřete ve Vaší mobilní aplikaci Smart Banking. Tento benefit se navíc sčítá se všemi nabídkami programu U-šetřete. Pokud už máte aplikaci U-šetřete aktivní, nemusíte se o nic starat, výhodu v podobě 1 % Vám zajistíme automaticky, stačí jen platit Vaší platební kartou.

Appku U-šetřete instalovanou nemám. Máte jí někdo? Funguje pak cashback 1 % na internetové platby kartou? Vztahuje se to jen na debetku, nebo i na kreditku?
eetg
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 17. 5. 2022 21:05

Nabídku si můžeš aktivovat ve Smart Bankingu, nemusíš si instalovat appku U-šetřete. Cashback 1% funguje i z internetových plateb. Já mám jen debetku, jestli se to vztahuje i na kreditku, to nevím.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka