Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod misem 2. 7. 2022 09:50

Založení účtu u Unicredit obsahuje internetové bankovnictví a debetní kartu. Nevidím nikde, že by karta byla zdarma, platí se tedy za kartu poplatek podle sazebníku ročně 500Kc/Standard nebo 3000Kc/Premium? Pokud jde o Účet TOP, v podmínkách bezplatného vedení je uvedeno "nezapočítávají se následující operace: příchozí úhrady z běžných účtů téhož majitele". Pokud tedy přijde 40k z mého běžného účtu v jiné bance, tak se nezapočítává?
misem
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dala67 2. 7. 2022 10:24

5 Kč výběr z vlastního bankomatu?
Add: proč požadují 6 Kč za převod mezi vlastními účty v bance?
Naposledy upravil dala67 dne 2. 7. 2022 10:38, celkově upraveno 2
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 7. 2022 10:24

To online základní účtu je potřeba dělat na mobilu, když se doklady musí fotit přímo a nejde použít uložené skeny?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod dave_no 2. 7. 2022 11:30

Zřejmě ano, taky jsem nikde nenašel možnost nahrání fotky.
dave_no
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 2. 7. 2022 12:45

Tak jsem nahlédnul do ceníku a platit za debetku, odchozí a příchozí platby se mi nějak v dnešní době příčí. Dále nikde se neuvádí kolik je úrok nad 1 mio.
Ta akce na mě působí, že jí upekli během obědové pauzy a musela jít co nejrychleji ven.
Ještě si dám čas na rozmyšlenou, jestli do toho jít.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ski1961 2. 7. 2022 12:49

Pro jejich termínové vklady, které ted mají celkem slušnou sazbu je taky nutnost mít jejich BÚ ?
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 7. 2022 13:06

Ty poplatky třeba za kartu, příchozí a odchozí platby se účtů Start, Open a Top netýkají:
Cena za produkt/službu označená „“ je zahrnuta v měsíčním poplatku za vedení konta. Poplatky za další služby odpovídají standardním poplatkům v tomto Sazebníku.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Bohy 2. 7. 2022 14:26

myšpulín píše:Ty poplatky třeba za kartu, příchozí a odchozí platby se účtů Start, Open a Top netýkají:
Cena za produkt/službu označená „“ je zahrnuta v měsíčním poplatku za vedení konta. Poplatky za další služby odpovídají standardním poplatkům v tomto Sazebníku.

Máš pravdu...je to všechno taková Itálie ;-)
Přílohy
111.JPG
Bohy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dala67 2. 7. 2022 14:40

Takže v dalším ceníku stačí tu "fajfku" vyhodit a už mohou účtovat ;-)
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 2. 7. 2022 15:10

Zminovaly se zde zatim jen terminky UCB 6 mesicu 6% a 1 rok 6.3%, ale v urokovem listku je i terminak 1 mesic 5.8%,
viz. https://www.unicreditbank.cz/cs/ostatni ... sazby.html
a take muj aktualizovany prehled viewtopic.php?p=13248595#p13248595

V ramci te bonusove sazby 5.5% pro nove zalozene uccty jsem si nyni v podmnkach vsiml, ze "Bonusová sazba je platná do 30. 6. 2023":
https://www.unicreditbank.cz/content/da ... en-top.pdf
Naposledy upravil Zedna1 dne 2. 7. 2022 15:27, celkově upraveno 3
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pivinecek 2. 7. 2022 15:14

ahoj, dá se založit ten 1M termíňák v Unicreditu v IB nebo mobilním bankovnictví? Nebo jinak než pulhodinovou komedií na pobočce to zřídit nejde? Díky za info.
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 2. 7. 2022 15:17

Tak nakonec vidina lístků do kina s bonusem úroku na zaparkování dočasně bezprizorních chechtákos zvítězila ... a během 5 minut založeno on-line, tedy za předpokladu, že projde aktivační platba, klasická kombinace pc a mobilu, jako u RB, až mě překvapilo, jakou má UCB matrix rozlišovací schopnost, bo jsem doklady fotil z ruky a více než doklady zachytilo jejich okolí, občas se kolečko točilo trochu déle až jsem se začínal radovat, že budu moci prudit ... no zasejc holt nic a musím se smířit s tím, že to zatím funguje ... :D :D :D
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 2. 7. 2022 15:33

pivinecek píše:ahoj, dá se založit ten 1M termíňák v Unicreditu v IB nebo mobilním bankovnictví? Nebo jinak než pulhodinovou komedií na pobočce to zřídit nejde? Díky za info.

V IB mám u vkladů jen tlačítko něco ve stylu "mám zájem", které mě po kliknutí přesměruje na obecný non-IB web UCB s informací, že v případě zájmu mám jít na pobočku nebo kontaktovat svého bankéře.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bohy 2. 7. 2022 16:40

UCB Při zakládání mě to 2x spadlo ??? a musel jsem začít od začátku. Na potřetí když jsem se dokousal až na konec mě to napsalo at si zajdu na pobočku....tak asi nic :roll:
Bohy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod carevič 2. 7. 2022 17:56

Dostal jste už někdo slibované lístky do kina ?
carevič
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka