Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod carevič 11. 7. 2022 13:27

drummond píše:Tak stran výhodnějších sazeb jsem teď strávil 20 minut diskusi s osobním bankéřem a věc se má takto: 0,7-1,0% jsou schopni přihodit, když s nimi i investuji, čim více tím víc přihodí v tom intervalu 0,7-1,0%. Mohou přihodit i bez investic, ale na TV musí byt alespoň 2,5M a na rok (přihodí 0,5%), když více jak 4M, tak přihodí dokonce i těch 0,7%.

Celkem pochopitelně jsem odešel bez bonusu.

Jinak co se rušení revolvingu tyče, stačí přijít den předem (splatnosti) a druhy den je to na úctě. Klientovi přede mnou to právě takto udělal. Takže těch 7 dni bych bral s rezervou.

TV v mobilu i na netu vidím, je třeba si ale o to specificky rict

O samozakladani dalších TV v IB nic nevěděl, mám to prý zkusit a dat mu vědět :), pokud se mi to povede, dam vědět i zde.

Řešeno v největším městě :), konkrétně na Praze 6

Viva la Italia

Děkujeme že jsi nám vysvětlil tajemství � většího úroku. Je to jak jsem psal a očekával ,jen při velkém objemu peněz a nebo investování ,ale to je i u některých dalších bank.
Napiš pak prosím jak je to s tím založením dalšího termin.vkladu přes bankovnictví.Koukám že co pobočka tak jiný názor bankéře..
Fakt Itálie !!��
carevič
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drummond 11. 7. 2022 13:33

@navstevnik123 Hmmmm, tak to fakt čumím. Good for you. Můj banker byl vstřícný a ochotný, jen trval na podmínkách uvedených výše. 20 minut jsem to do nej hustil, nic. No 6,3% je taky pěkných.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zdeňour 11. 7. 2022 13:52

A nevite prosim jestli muzu mit penize na tom druhem uctu co ma sporici urok5,5%(dalsi) pri zakladani TV?a nebo musi byt na beznem uctu?a jde prosim TV zalozit jeste ten samy den a nebo je to vzdy az od nasledujiciho?protoze kdyby ty penize museli byt na beznem uctu tak by se ten jeden den neurocili.diky moc
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod freaklk 11. 7. 2022 14:01

Zdeňour píše:A nevite prosim jestli muzu mit penize na tom druhem uctu co ma sporici urok5,5%(dalsi) pri zakladani TV?a nebo musi byt na beznem uctu?a jde prosim TV zalozit jeste ten samy den a nebo je to vzdy az od nasledujiciho?protoze kdyby ty penize museli byt na beznem uctu tak by se ten jeden den neurocili.diky moc

Ano, já je měl na tom úročeném (další).
A nezapomeň že tam můžeš mít klidně víc než meloun, a to celé hned nechat převést na termínovaný.
freaklk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drummond 11. 7. 2022 14:10

TV založí hned, dnes brzo ráno jsem vyvedl peníze z RB, v cca 10:00 byly v UniCredit na BÚ, v 11:30 jsem byl fyzicky na pobočce, založit TV trvá cca 5-10 minut, v IB i SB už oboje vidím a ode dneška se úročí. Neztratil jsem na úročení žádný den.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod pepisis 11. 7. 2022 14:34

Dotaz na zkusenejsi. Dnes jsem si utevrel ucet START u UCB. Automaticky se mi otevrel "ucet start (dalsi)". To je tedy ten sporici ucet s urokem 5,5 %? A kde ten urok najdu?
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 11. 7. 2022 14:37

Mohu mít prosbu na ty, kteří si poté, co založili fyzicky na pobočce jeden TV, úspěšně zakládali další TV v internetbankingu, jak na to šli.

Mám dva TV, jeden jednorázový na rok a jeden revolvingový na měsíc.

U obou vídim v možnostech variantu "Nový termínovaný vklad", avšak po rozbalení z toho moc moudrý nejsem.

Jasně, vyberu účet, ze kterého budu peníze čerpat, ale tím jasné věci končí a nastává již jen zmatení.

Pokud nevyberu žádný z vlastních termínovaných vkladů, nejde žádost odeslat, ale já nechci vkládat na ty dva stávající, chci nový, třetí. Dost to nechápu.

Období (týden/měsíc/rok apod.) je jasné, a pak nastává další zmatení v kolence "prodloužení", kde se nabízí buď fixace nebo prodloužení. WTF, co to je?

Částka je jasná, ty data jsou rovněž trochu matoucí, přeci si nemohu já sám vyírat datum ukončení, to by mělo generovt automaticky, dle data založení.

Mám obavu, že funkcí "Nový TV" mohu modifikovat pouze stávající TV. Pokud chci skutečně úplně nový TV, hodí mě to na odkaz sjednejte si schůzku na pobočce, grrrrr.

Jakýkoliv insight někoho, kdo si tím prošel uvítám.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod freaklk 11. 7. 2022 14:50

pepisis píše:Dotaz na zkusenejsi. Dnes jsem si utevrel ucet START u UCB. Automaticky se mi otevrel "ucet start (dalsi)". To je tedy ten sporici ucet s urokem 5,5 %? A kde ten urok najdu?

Úrok nikde nenajdeš, infolinka či bankéř odpoví.
freaklk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pepisis 11. 7. 2022 14:53

Ok, a tedy podle tvych zkusenosti/dotazu to ten sporici ucet je?
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 11. 7. 2022 14:59

ano je to ten s označením (další)
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zdeňour 11. 7. 2022 15:06

freaklk píše:
Zdeňour píše:A nevite prosim jestli muzu mit penize na tom druhem uctu co ma sporici urok5,5%(dalsi) pri zakladani TV?a nebo musi byt na beznem uctu?a jde prosim TV zalozit jeste ten samy den a nebo je to vzdy az od nasledujiciho?protoze kdyby ty penize museli byt na beznem uctu tak by se ten jeden den neurocili.diky moc

A nezapomeň že tam můžeš mít klidně víc než meloun, a to celé hned nechat převést na termínovaný.

Tak I kdybych tam měl víc než meloun ví někdo kolik se úročí přebytek nad milion limit na start sporicim uctu?je to nula a nebo nedejboze nula urok cele castky jak to bylo treba u equabank kdyz si udelal nejaky vyber v mesici ze sporiciho uctu.diky
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod misem 11. 7. 2022 15:09

Na infolince Unicredit mi v pátek řikali, že pro bezplatné vedení TOP účtu pro příjem 40000 Kč se započítávají platby z mého jiného běžného účtu. Máte stejné nebo jiné informace od Unicredit?
misem
Návštěvník

Odeslat příspěvekod freaklk 11. 7. 2022 15:13

Zdeňour píše:
freaklk píše:

Tak I kdybych tam měl víc než meloun ví někdo kolik se úročí přebytek nad milion limit na start sporicim uctu?je to nula a nebo nedejboze nula urok cele castky jak to bylo treba u equabank kdyz si udelal nejaky vyber v mesici ze sporiciho uctu.diky

Někdo tu dříve psal že se neúročí jen částka nad milion.
Ale ty tam částku nad milion budeš mít jen chvilku, hned to plácneš na termíňák.
freaklk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zdeňour 11. 7. 2022 15:27

Freaklk:Diky :)a co se stane s urokem kdyz prevedu nejakou castku ze sporiciho uctu ktera tam byla treba tyden na TV? Nepricteny urok se mi pricte hned k penezum ktere muzu dat na TV a nebo az po mesici naskoci neprictene uroky na bezny ucet treba nebo tam kde jsem mel zadano.Snad jsem to napsal srozumitelne:)
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 11. 7. 2022 15:32

misem píše:Na infolince Unicredit mi v pátek řikali, že pro bezplatné vedení TOP účtu pro příjem 40000 Kč se započítávají platby z mého jiného běžného účtu. Máte stejné nebo jiné informace od Unicredit?

Mě bankéřka řekla, že ty peníze nesmí přijít z mého účtu z jiné banky (z účtu se stejným jménem). Už se to zde řešilo na stránkách 343 a 344.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka