Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 12. 7. 2022 21:19

Schwarzie píše:
Milos píše:
Tomas 3 píše:.........Ještě mi ale prověřuje, jestli v rámci této změny účtu nepřijdu o nabídky programu U-šetřete, které mám od března na rok aktivní (1% vratka ze všech plateb debetní kartou, 4% vratka ze všech nákupů v supermarketech,...)...........

Tak toho se právě bojím, nese mi to přes 500 měsíčně. Raději nic měnit nebudu a 5,5% když tak využiju u manželky.

Tak mám z UCB potvrzeno, že aktivní nabídky programu U-šetřete zůstávají v platnosti i při změně typu účtu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond2 12. 7. 2022 21:22

barnyss píše:Dnes jsem si otevřel appku a v menu nabídky vybral "účty", z nabídky si vybrat START, vše odsouhlasil a po chvíli mám již nové účty START i novou kartu v appce.
Doufám, že úrok na účtu START(DALŚÍ) bude slibovaných 5,5 % do 1,0 mil. Kč, raději to ověřím na infolince.

Takovou nabídku tam nemám a to mám U-Konto (CZK), které mi nakonec řekli, že nejde převést na ty nové :oops: .

Na moji bonusovou sazbu stačíla částka do limitu pojištění... ale pochopil jsem, čím více, tím máte lepší vyjednávací pozici... nutno ji mít na běžném účtu. Nové TV jdou zakládat v IB, je to trochu zmatené (podle mě strojově přeloženo z italštiny) ale jde to. Vysloveně si musíte říct, at TV vidíte v IB i SB, ale už to tady někdo psal...
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 12. 7. 2022 21:41

@Bond2: V appce ve spodní liště zvolíš Nabídky a pak klikneš na banner Účty. Před chvilkou jsem si tímto postupem co uvedl @barnyss založil nový účet ke stávajícímu účtu. Aktuálně tedy mám MULTI konto + spořicí účet PRIMA + účet START + účet START (DALŠÍ). Rovnou jsem volal i na infolinku a bylo mi potvrzeno, že úrok 5,5% mám u účtu START (DALŠÍ) nastavený :tleskani
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ladik1983 12. 7. 2022 22:00

tramin píše:
ladik1983 píše:8177,20 hrubého

No a mám 8441 hrubého.

Tak to máš na 32 dní
ladik1983
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 13. 7. 2022 07:17

Konečně jsem se rozhoupal využít úroky na sporicim účtu a termínovaném vkladu. Jak jsem četl o potížích při zakládání a návštěvách pobočky, tak bych se chtěl zeptat na nějaké best practices jak na to. U UniCredit jsem měl kreditku původně od Axa a k ní účet, vše zrušeno v 09/2020. Tudíž mi to nejspíš online nepůjde a nějaká odměna za založení bude nejspíš nedostupná.

Pokud by mi to online nešlo, zkusil bych manželku. Je kromě Cinestar vstupenek aktuálně nějaká lepší akce? Vše co jsem našel, už bylo po skončení platnosti.

Pokud bych šel touto cestou, tak založím běžný účet se spořícím. Kvůli tomu termínovanému budu muset na pobočku tak jako tak?
Díky za info
Naposledy upravil wit.cz dne 13. 7. 2022 07:47, celkově upraveno 1
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod pepisis 13. 7. 2022 07:31

Bond2 píše:7 % p.a. na termínovaný vklad opravdu není nereálné :potichu. Je to velikosti částky, ochotě paní na přepážce votravovat ředitelku pobočky, zda a jaký bonus je ochotna dát...

A na jake pobocce si byl? Objednaval se dopredu?
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tramin 13. 7. 2022 08:44

ladik1983 píše:
tramin píše:
ladik1983 píše:8177,20 hrubého

No a mám 8441 hrubého.

Tak to máš na 32 dní

No podle IB na 31 dnů. Moc tomu nerozumím.
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ladik1983 13. 7. 2022 09:04

Tak asi chyba v systému :-D ani bych se nedivil

Od kdy do kdy máš ten TV?
ladik1983
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 7. 2022 09:09

Ahoj, už někdo ověřil, že ke splnění obratu lze na účet TOP přeposílat peníze z jiného svého účtu se stejným jménem?
Už se to tady řešilo, přeci jen podle jména nemohou říct, že se jedná o toho samého člověka a víc údajů, jako třeba adresu, č. OP apod k dispozici z příchozí platby nemají
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod ROlda78 13. 7. 2022 09:33

a furt dokola se to bude řešit,
přestože je to Xkrát zodpovězeno
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 7. 2022 10:17

no to vím, ale nějak jsem nezaznamenal zkušenosti
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod misem 13. 7. 2022 10:21

ladik1983 píše:
stavimar píše:Přišel už někdo na to, kam a jak často se bude připisovat úrok na spořícím účtu v Unicredit bance?

Úrok je měsíčně, a kam se bude připisovat je snad jedno ne, ale na ten účet kde máš peníze

Není to spořicí účet, ale běžný účet s vyšším úrokem, takže tam můžeš mít trvalé příkazy, inkasa apod., jen k němu není debetní karta

Ke všem účtům je podle sazebníku poskytována debetní karta, k účtu TOP dokonce dvě, Standard a Premium
misem
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tramin 13. 7. 2022 11:02

ladik1983 píše:Tak asi chyba v systému :-D ani bych se nedivil

Od kdy do kdy máš ten TV?

7.7-7.8.
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 7. 2022 11:12

pořád dokola
Bohužel proces není možné aktuálně dokončit. Prosíme zkuste to znovu nebo se obraťte se na naší Infolinku +420 221 210 031. Samozřejmě Vás také rádi uvidíme na jakékoliv z našich poboček.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod carevič 13. 7. 2022 11:33

misem píše:
ladik1983 píše:
stavimar píše:Přišel už někdo na to, kam a jak často se bude připisovat úrok na spořícím účtu v Unicredit bance?

Úrok je měsíčně, a kam se bude připisovat je snad jedno ne, ale na ten účet kde máš peníze

Není to spořicí účet, ale běžný účet s vyšším úrokem, takže tam můžeš mít trvalé příkazy, inkasa apod., jen k němu není debetní karta

Ke všem účtům je podle sazebníku poskytována debetní karta, k účtu TOP dokonce dvě, Standard a Premium

No s tím úrokem teda nevím. Vícekrát bylo zde na fóru zmiňováno že se připisuje čtvrtletně!
carevič
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka