Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
iglooo píše:Na běžném, protože z něj se berou pro termínpvaný vklad. Když budou na "spořicím", tak je v aplikaci převedeš ny běžný.
iglooo píše:Na běžném, protože z něj se berou pro termínpvaný vklad. Když budou na "spořicím", tak je v aplikaci převedeš ny běžný.
drummond píše:Mohu mít prosbu na ty, kteří si poté, co založili fyzicky na pobočce jeden TV, úspěšně zakládali další TV v internetbankingu, jak na to šli.
Mám dva TV, jeden jednorázový na rok a jeden revolvingový na měsíc.
U obou vídim v možnostech variantu "Nový termínovaný vklad", avšak po rozbalení z toho moc moudrý nejsem.
Jasně, vyberu účet, ze kterého budu peníze čerpat, ale tím jasné věci končí a nastává již jen zmatení.
Pokud nevyberu žádný z vlastních termínovaných vkladů, nejde žádost odeslat, ale já nechci vkládat na ty dva stávající, chci nový, třetí. Dost to nechápu.
Období (týden/měsíc/rok apod.) je jasné, a pak nastává další zmatení v kolence "prodloužení", kde se nabízí buď fixace nebo prodloužení. WTF, co to je?
Částka je jasná, ty data jsou rovněž trochu matoucí, přeci si nemohu já sám vyírat datum ukončení, to by mělo generovt automaticky, dle data založení.
Mám obavu, že funkcí "Nový TV" mohu modifikovat pouze stávající TV. Pokud chci skutečně úplně nový TV, hodí mě to na odkaz sjednejte si schůzku na pobočce, grrrrr.
Jakýkoliv insight někoho, kdo si tím prošel uvítám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků