Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Blekp 18. 12. 2022 11:40

Dobít kredit Regiojetu i Českých drah od 3 Kč lze tak, že si kartou koupíte libovolnou jízdenku (např. u RJ Ostrava-Svinov Ostrava hl.n. u ČD Čerčany Pyšely obě na ZTP) a tu stornujete s vyplacením na kredit.
Blekp
Návštěvník

Odeslat příspěvekod obbr 18. 12. 2022 13:31

A bere se to jako validní platba pro plnění podmínek, když je stornována? Tipnul bych si, že ne.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Blekp 18. 12. 2022 13:54

Ty 3 Kč se normálně zaplatí z karty a banka ani nepozná že byla jízdenka stornována. Už sem takto plnil platby u RB.
Blekp
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 18. 12. 2022 15:04

Pokud se stornovaná platba nevrátí na kartu, tak to banka nemá jak poznat. A třeba Air Bank započítávala i stornované a vrácené platby.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod esquire 18. 12. 2022 18:00

No a nebo do kreditu CD eshopu lze nabijet od 30 Kc.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 19. 12. 2022 16:50

Jen pro info,UCB zavede od unora propojeni bankomatu s KB a stejne tak Airbank.-)
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod pezzay 23. 12. 2022 20:56

Pokud si dobiji Revolut účet kreditní kartou UniCredit Bank budu platit nějaký poplatek?
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jirmalik 24. 12. 2022 07:56

pezzay píše:Pokud si dobiji Revolut účet kreditní kartou UniCredit Bank budu platit nějaký poplatek?

Ne. Dobijim Revolutku KK Miles&More a to přímo €, vždycky tam byl o fous lepší kurz než kdybych měnil v samotném Revolutu. Je to bez poplatku a mile se mi normálně přicitaly, což výměnou karty a konce programu M&M asi v lednu končí…
jirmalik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pivinecek 27. 12. 2022 08:19

Ahoj, nakup debetkou dne 31.12.2022 se bude na 3% vratku zapocitavat do roku 2022 nebo az do ledna 2023? Rozhoduje datum nakupu nebo datum zauctovani?
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod znedlob 27. 12. 2022 12:04

Přišla Vám odměna 2% z BaW za listopad? Splnil jsem podmínky a nic nepřišlo.
znedlob
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tojejedno2 27. 12. 2022 20:23

Já mám účet od listopadu, přišla mi tam výplata za říjen i listopad, jak v listopadu, tak prosinci mám 3 platby kartou a ještě ani jednou odměna, takže po novém roce budu psát reklamaci nebo volat na linku.
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 27. 12. 2022 23:56

Prislo poprve 13.12. naprosto presna castka. Za me spokojenost.

Jinak ja musel zakladat s promo kodem, ktery jsem dostal od zamestnavatele. Takze jestli nebude problem tam.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod znedlob 28. 12. 2022 07:24

Ne, dvě odměny už jsme dostal. Za listopad jsem 3x platbu kartou splnil a nic ted po prosincové výplatě nepřišlo.Už to v UC týden prověřují.
znedlob
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karaba 30. 12. 2022 10:31

Ahoj.
Bude příchozí platba ze Skip Pay do UCB pro Účet TOP zdarma započítána do kreditního obratu?
V podmínkách se uvádí "nezapočítávají se následující operace: příchozí úhrady ve prospěch běžného účtu z úvěrových účtů"
Jak rozpoznají, že se jedná o úvěrový produkt či nikoliv? Na příchozí platbě se zobrazí Skip Pay, člověk tam může být zaměstnán a jednat se o mzdu.

Příchozí platba z účtu majitele z jiné banky by měla fungovat.

A bude u platby vyúčtování Skip Pay kartou UniCredit získán 3% CashBack?

Díky
Karaba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Prologer 30. 12. 2022 14:50

Už někdo dostal novou kartu jako náhradu za Miles&More?
Už je skoro 1. a zatím mi nic nepřišlo. Nebo se bude používat starý plast a jen místo mílí se bude dostávat to 1%?
Rád vás doporučím do Crypto.com, Revolut, Plutus apod. Napiště PM
Prologer
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka