Dobít kredit Regiojetu i Českých drah od 3 Kč lze tak, že si kartou koupíte libovolnou jízdenku (např. u RJ Ostrava-Svinov Ostrava hl.n. u ČD Čerčany Pyšely obě na ZTP) a tu stornujete s vyplacením na kredit.
pezzay píše:Pokud si dobiji Revolut účet kreditní kartou UniCredit Bank budu platit nějaký poplatek?
Ne. Dobijim Revolutku KK Miles&More a to přímo €, vždycky tam byl o fous lepší kurz než kdybych měnil v samotném Revolutu. Je to bez poplatku a mile se mi normálně přicitaly, což výměnou karty a konce programu M&M asi v lednu končí…
Já mám účet od listopadu, přišla mi tam výplata za říjen i listopad, jak v listopadu, tak prosinci mám 3 platby kartou a ještě ani jednou odměna, takže po novém roce budu psát reklamaci nebo volat na linku.
Ahoj. Bude příchozí platba ze Skip Pay do UCB pro Účet TOP zdarma započítána do kreditního obratu? V podmínkách se uvádí "nezapočítávají se následující operace: příchozí úhrady ve prospěch běžného účtu z úvěrových účtů" Jak rozpoznají, že se jedná o úvěrový produkt či nikoliv? Na příchozí platbě se zobrazí Skip Pay, člověk tam může být zaměstnán a jednat se o mzdu.
Příchozí platba z účtu majitele z jiné banky by měla fungovat.
A bude u platby vyúčtování Skip Pay kartou UniCredit získán 3% CashBack?
Už někdo dostal novou kartu jako náhradu za Miles&More? Už je skoro 1. a zatím mi nic nepřišlo. Nebo se bude používat starý plast a jen místo mílí se bude dostávat to 1%?
Rád vás doporučím do Crypto.com, Revolut, Plutus apod. Napiště PM