Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Matlal 17. 1. 2023 16:40

Identita nefunkční.
Infolinka zahlcena.
Matlal
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Alone89 17. 1. 2023 17:45

Luk141888 píše:Zdar borci, je to sice prasečina, ale poslat si ze SkipPay na UCB účet 16667 Kč a následně zaplatit částečné vyúčtování SKipay (ve výši 16667 Kč) pomocí UCB karty, tak dostávám 3% od UCB za splnění podmínek? Ne, že bych se na to chystal, ale takto se dá to pětikilo získat za 10 minut bez reálné útraty jediné koruny... Je mi jasné, že až to tak udělám potřetí, tak mne banka zařízne a vyřadí z programu odměn, ale ... :-) :-)

Hele tohle nejde - u SkipPay prubezne vyuctovani nelze platit kartou, jenom prevodem...
Az to celkove mesicni lze kartou...
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luk141888 17. 1. 2023 18:23

Chápu, dobré vědět...
Luk141888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod plugin 17. 1. 2023 21:57

Jak je to s top účtem a vedením zdarma, podmínka je příjem 40t Kč, ale co si pod tím představit? Stačí poslat peníze z jinýho uctu, nebo to musí být mzda? Diky
plugin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 17. 1. 2023 22:12

Stačí poslat 40tisíc z jiné banky, nemusí to být mzda.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MV_cz 18. 1. 2023 09:34

Na začátku ledna jsem si zakládal účet u UCB (variantu Start), abych měl spořicí účet s tím 6% úrokem. Účty mám, to je pohoda, ale nikde v onlinebankingu ani v appce telefonu není vidět, že druhý účet - jmenuje se jen "ÚČET START (DALŠÍ)" - je fakt spořicí a je tam aktivní deklarovaná úroková sazba. Jsem tak blbej, nebo ani tuhle věc nedokážou nikde zobrazit? :oboze ?
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ROlda78 18. 1. 2023 09:50

je to v těch PDF (smlouva), co máš v mailu a pozn. k tomu:
není to spořící účet, ale další běžný účet (s vyšší sazbou), nicméně si ho přejmenuj klidně na spořící ;-)
a opravdu úrok. sazbu k běžnému účtu nezobrazují
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod MV_cz 18. 1. 2023 10:15

Přímo ve smlouvě o produktu je prd, jen odkaz zase na další dokument někde na webu, ale v poho. Budu tomu věřit, jen mě docela zarazilo, že takovou banální věc tu nevidím.
Ono k čemu je dobrej "další" účet, když karta je vázaná na ten první :) Mám to jen kvůli spořáku, na běžné platby bych z UCB asi koukám vyrost. A to jsem si říkal, jak byl přechod z Equa bank (o který jsem si nemyslel nic extra) na RB downgrade.
Evidentně může být i hůř :D
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marvy 18. 1. 2023 10:29

Karta je standartne vazana na oba ucty.-)
ve smlouve bys to mel mit uvedene...

akorat ty okamzite platby, jinak celkem pres SB pouzitelna je.snazej se.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod MV_cz 18. 1. 2023 10:40

Není, je navázaná jen na ten první, ale to mi nevadí, stejně ji nepoužiju :D
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vasek06 18. 1. 2023 10:51

Co tak podívat se na vlákno zpět, už se to tu řešilo.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lungaj 18. 1. 2023 10:55

Milos píše:Některým klientům se ten 3% cashback objevil až šestý den v měsíci. Buď tedy ještě vyčkejte, nebo zašlete urgenci do UCB. Pokud ten 3% cashback nevidíte aktivní v U-šetřete, tak cashback nedostanete.

Na základě písemného dotazu do banky potvrzuji poslední větu - cashback 3% musí být aktivní v U-šetřete, jinak nebude přiznán. U mne bohužel stále nedořešeno - měl jsem to mít od 1.1., ale nabídku v U-šetřete stále nevidím. Po opakované urgenci banka (s mnohadenním zpožděním) sdělila, že "se u některých klientů jedná o technický problém v aplikaci U-šetřete, který bude odstraněn do konce ledna". To jsem tedy zvědavý...
lungaj
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vasek06 18. 1. 2023 11:35

Jinak klasická UCB, mají v tom dobrý hokej, některé platby vrátka nic, reklamace mám čekat, bonus měl být připsána v polovině měsíce a není ...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod HNF-01 18. 1. 2023 14:16

Přišel mi email že se k 1.2.23 ruší smlouva s Cinestar, a že obnovená karta už bude standardní. Žádná škoda, ale ten email je tak nelogicky napsanej, že mám dojem že mi vydají ještě jednu standardní kartu hned a ne až po ukončení platnosti karty Cinestar.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ROlda78 18. 1. 2023 14:17

tak snad nechají platné ty vstupenky
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka