Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hannys85 2. 4. 2023 17:06

libol píše:@hannys85: dostal jsem se, poté co jsem na infolince zjistil uživatelské jméno a tak. Taky jsem tam neměl žádný produkt, ale v samoobsluze jsem si ho mohl založit. Podle infolinky, jediný způsob, jak to udělat. Na infolince se borec zapřisáhával, že na odměnu to vliv mít nebude - protože učet je 3+ let zrušený, ale uvidíme.

Tak nakonec to šlo založit ve smart bance. Nebylo to logicky v kolonce účty (nabídka), ale musel jsem si nechat vygenerovat nabídku z jiného menu a pak už mi to nabídlo všechny tři účty. Teď už teda jen doufat, že dorazí jak ten kód na ten uvítací balíček, tak odměna za placení.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 2. 4. 2023 17:16

Poučení z krizového vývoje:
1. Pokud je něco v bankách na dvě věci, zruš to.
2. Nikdy neříkej nikdy.

Volal jsem na infolinku, mám vše z pobočky zrušeno, mimo osobních údajů.

Pokud budete někdo zakládat účet TOP, platí ze sazebníku následující:
"Do kreditního obratu se započítávají bezhotovostní příchozí úhrady (mzda, důchod, dávky...) a nezapočítávají se následující operace: vklady hotovosti provedené prostřednictvím bankomatu i na pokladně banky, příchozí úhrady z běžných účtů téhož majitele, příchozí úhrady ze spořicích účtů téhož majitele, převody z termínovaných vkladů na běžný účet, příchozí úhrady ve prospěch běžného účtu z úvěrových účtů, připisované úroky, vratky poplatků, storna karetních transakcí, prostředky připsané na základě odkupu podílových fondů."

Předpokládám, že by stačilo si nechat poslat min. 40000 Kč od rodinného příslušníka.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hannys85 2. 4. 2023 17:21

Já vůl si to právě přečetl až teď po založení, kdy si pročítám sazebník a další podmínky. Moje chyba...Platí důvěřuj, ale prověřuj. Dle tohoto opravdu vyplývá, že do obratu nebudou počítat platbu z jiného bankovního účtu (ústavu) založeného na stejné jméno.

-- 2. 4. 2023 17:29 --

Milos píše:Ano, pokud jsi zrušil účty před více než 12 měsíci, tak máš nárok na 10000Kč i na dárek na uvítanou. Posílání 40000Kč z vlastního účtu u jiné banky funguje pro vedení TOP účtu zdarma.

Máš to ověřeno vlastní zkušeností ? Viz. výše.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 2. 4. 2023 17:48

Přeposílání těch 40000Kč se zde už několikrát probíralo, viz. třeba viewtopic.php?p=13315612#p13315612
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod servpack 3. 4. 2023 06:59

Lze v UCB založit účet přes bankovní identitu? Díky.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukas1107 3. 4. 2023 07:28

Nejde.
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ladisg 3. 4. 2023 11:28

Pokouším se už od včerejšího odpoledne založit online účet a pořád to hned prvním kliknutí hází nějakou chybu a nejde jim to :-|
ladisg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod čulibrk 3. 4. 2023 13:28

Protože v UCB prakticky nikdy nic nejde a rádi honí klienty na pobočku. :-)
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 3. 4. 2023 13:57

@ladisg
Pokud jsi mel u nich jiz drive produkty/ucty, zrejme budes muset jit zalozit osobne na pobocku, viz.
predchozi prispevky ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 4. 2023 20:07

V sazebníku v oddílu 6. Tuzemský platební styk (Příchozí a odchozí úhrady v měně Kč v rámci ČR z účtů / na účty vedené v měně Kč) je 6 Kč za odchozí a příchozí transakci elektronicky. Týká se to i těch 3 kont, které jsou zařazeny do akce 400 Kč/měsíčně?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod peter23p 3. 4. 2023 20:20

Netýká protože platby jsou zdarma součástí balíčku.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod ladisg 3. 4. 2023 21:41

Zedna1 píše:@ladisg
Pokud jsi mel u nich jiz drive produkty/ucty, zrejme budes muset jit zalozit osobne na pobocku, viz.
predchozi prispevky ...

Ja ucet mam asi pul roku, nyni jsem chtel zalozit ucet i zene. A museli jsme to zalozit na wifi u ni v praci, na domaci wifi to nejde(ani PC,Notas,mobil), jako by mi blokli ip adresu nebo co, hned to hodi chybu.
ladisg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod area52 3. 4. 2023 22:15

MirekM. píše:Volal jsem na infolinku, mám vše z pobočky zrušeno, mimo osobních údajů.

hannys85 píše:
libol píše:@hannys85: Taky jsem tam neměl žádný produkt, ale v samoobsluze jsem si ho mohl založit.

Tak nakonec to šlo založit ve smart bance. Nebylo to logicky v kolonce účty (nabídka), ale musel jsem si nechat vygenerovat nabídku z jiného menu a pak už mi to nabídlo všechny tři účty.

A jak je možné, že zůstane aktivní aplikace Smart banking, když Rámcová smlouva o internetovém bankovnictví (která zahrnuje i Smart banking), zanikne automaticky ukončením poslední Produktové smlouvy, jestliže Produktová smlouva byla uzavřena elektronickými prostředky?

:hm :hm :hm
area52
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 4. 4. 2023 09:44

Je zde nekdo, kdo byl v minulosti klient UCB a ucet nyni v akci zalozil online bez problemu?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod lukas1107 4. 4. 2023 10:01

Já, starý rušen asi 2 roky zpět přes bankovní mobilitu a teď založen nový.
lukas1107
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka