Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drabeczek 8. 8. 2023 17:56

Taktéž dnes potvrzeno z infolinky, že termínovaný vklad na jeden měsíc s 6,2% je jen pro vybrané. Jaké kritéria je nutno splnit, jsem se ale nedozvěděl :-)
drabeczek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod .void 8. 8. 2023 20:19

Kritéria pro možnost založení podpultového revolvingového termiňáku s úrokem 6,2 %: Ententýky, dva špalíky, podobně jako u Monety.
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Qtoš 9. 8. 2023 07:58

Po roce jsem vše vybral, termíňák i tzv "druhý" úročený ůčet a pomocí mobility odcházím. Díky, stačilo.
Qtoš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stepano 9. 8. 2023 10:00

drabeczek píše:Taktéž dnes potvrzeno z infolinky, že termínovaný vklad na jeden měsíc s 6,2% je jen pro vybrané. Jaké kritéria je nutno splnit, jsem se ale nedozvěděl :-)

A co takhle tam zavolat a tvrdit jim, že ti ta nabídka přišla (i když ti nepřišla) a chceš to založit? Už jsem s nimi řešil 2 chyby u mého účtu v jejich systému a vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby v Unicreditu neevidovali komu to posílali a komu ne.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod .void 9. 8. 2023 10:17

Bude muset od někoho dostat screenshot, aby je přesvědčil. :-)
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drabeczek 9. 8. 2023 21:27

stepano píše:
drabeczek píše:Taktéž dnes potvrzeno z infolinky, že termínovaný vklad na jeden měsíc s 6,2% je jen pro vybrané. Jaké kritéria je nutno splnit, jsem se ale nedozvěděl :-)

A co takhle tam zavolat a tvrdit jim, že ti ta nabídka přišla (i když ti nepřišla) a chceš to založit? Už jsem s nimi řešil 2 chyby u mého účtu v jejich systému a vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby v Unicreditu neevidovali komu to posílali a komu ne.

No já měl upřímně spíš našlápnuto, že to tam zabalím a tohle mi to jen umocnilo. Pochybuji, že by to na pobočce někdo chápal třeba jako retenční nabídku.
drabeczek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marvy 11. 8. 2023 09:31

vedle mi kolega tady z fora psal neco o 400kc od UCB.? nevim o co se jedna.muzete mi to vysvetlit.?-) dekuji
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod .void 11. 8. 2023 10:06

Pokud sis’ založil účet v dubnu s květnu, a v posledních 12 měsících před založením účtu u tebe nevedli běžný účet, tak po dobu 25 měsíců dostaneš každý měsíc 400 Kč za 3 platby kartou.

https://www.unicreditbank.cz/content/da ... 052023.pdf
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 11. 8. 2023 11:33

No ono to vyplacení ani tak není jisté, na konci července mi to nepřipsaly i když jsem podmínky splnil a již týden mi běží reklamace a zatím nic.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2023 12:18

Občas prostě něco nezafunguje automaticky, ale v rámci reklamace oprávněnou odměnu určitě vyplatí :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 11. 8. 2023 12:21

@peter23p
To bude pouze nejaky vyjimecny pripad.
Nevim o nikom jinem, komu by slibena odmena (pri splneni podminek akce) nechodila.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod peter23p 11. 8. 2023 12:55

No doufám že se to nebude opakovat ono nejde jen o těch 400Kč ale i o bonusový úrok 3% což u mě dělá dalších skoro 1000Kč.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 11. 8. 2023 15:31

peter23p píše:No ono to vyplacení ani tak není jisté, na konci července mi to nepřipsaly i když jsem podmínky splnil a již týden mi běží reklamace a zatím nic.

Platil jsem kartou v pondělí a až ve středu odpoledne asi po 17 h (??) se mi platby objevily, tj. 2 celé pracovní dny na zaúčtování, na jistotu, asi 7x zkontrolovat nebo co ? Pro mě zoofalost, průběžně ani nevím kolik vlastěn mám financí k dispozici... Takže zaplatit, a pak 2 dny čekat (až "po italsku zahřmí") nebo jen 3 platby za měsíc. Není to nevídané ? :hm
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 11. 8. 2023 16:29

Osobně prvního v měsíci udělám tři platby a v průběhu měsíce zkontroluji zda se zaúčtovali a pak už to neřeším na běžné transakce používám jinou banku.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2023 16:32

@DrumSession: Když klikneš v SB na kartu, tak tam ty ještě nezaúčtované platby nevidíš jako "Rezervováno"? Peníze máš na prvním nebo druhém (dalším) účtu?
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka