Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mareka 19. 8. 2023 07:39

Cca před 3 týdny mi UCB poslala mail, že aplikace definitivně končí a nebude dále fungovat.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Heavy71 19. 8. 2023 08:32

Také jsem teď zjistil, že se už do aplikace U-šetřete nemůžu přihlásit, i mě se zdála přehlednější. Ale tak dalo se to čekat, když ji implementovali do SB, nicméně mě žádná informace o jejím ukončení nedošla a ani na webu nic nevidím, takže UCB klasika
Heavy71
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 19. 8. 2023 09:14

Hmm, mě už taky nefunguje a žádné info mi z UCB nepřišlo.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 8. 2023 16:17

Nevím co se divíte, už vyjmutí této archaické appky z Obchodu Google je myslím jasný signál jejího ukončení (zrušení podpory a aktualizace). A já jí tam teď při pokusu nenašel, tedy jasná věc.
Reklamní agentura Dateio tu nabídku slev myslím logicky nechtěla udržovat u UCB dvěma způsoby, když u ČS i Air Bank to má také jen jedním, přímo v hlavní appce.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 19. 8. 2023 17:18

Je to v SB pod Nabídky a funguje jak má.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 8. 2023 18:18

To ano, také využívám v hlavní UCB appce, ale mnozí odsud nevím proč, asi z nostalgie, chtějí stále tu samostatnou archaickou appku, které podpora prostě skončila a basta :D.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Matlal 20. 8. 2023 07:51

Žádná nostalgie. Prostě byla přehlednější. Dal sis novinky a věděl co je nově přidáno a nemusel prohledavat cely seznam az na konec. A basta. Ale chápu že udržovat dvě aplikace je blbost.
Matlal
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 20. 8. 2023 08:01

Co prosím? Vždyť to co popisuješ samosebou UMÍ i současná hlavní aplikace. Jednak zčásti přirozeným způsobem řazení slev, aniž bys něco nastavoval (první jsou ty klientem aktivované, další pak nejčastěji využívané resp. nejnovější), jednak stačí na stránce Slevy U-šetřete (na kterou se lze mimochodem dostat už z hlavní obrazovky přihlášení do appky, není třeba přihlásit a až pak ručně do slev přecházet) klepnout na filtr (ikona filtru je v pravé části řádku pro hledání dle textu, je to klasická ikona používaná v různých appkách), tam zvolit co chceš, třeba Nejnovější, nebo jen určitý typ slev, no a je to. Právě že stará nostalgická appka už nemá snad nic, co by nová v části slev neměla, proto zájem o ni nechápu (jinak podobně hledat a filtrovat slevy lze i u ČS a Air, což není divu, když všude to vytvořila a nadále obsah i strukturu udržuje stejná reklamka Dateio).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 20. 8. 2023 14:19

Přesně tak,je tam vše a ok.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 21. 8. 2023 20:11

Dnes je poslední den pro ty tři útraty, aby to do konce měsíce stačili zkontrolovat, odstavit finance, zkontrolovat, zapsat, zkontolovat, zaúčtovat, zase zkontrlovat, podtrhnou, zkontolovat, v pátek nothing happens, a 31. nakonec odečíst. No mám to na knop, abych to wo fous sthnul. Takže utratit!
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 21. 8. 2023 20:47

Jaký poslední den máš na mysli? Jestli se jedná o tři platby kartou pro splnění aktivity, tak na jejich provedení je do konce měsíce ještě spousta času :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 21. 8. 2023 21:24

On si evidentně myslí, že musejí být i zaúčtovány, což je u UCB někdy fakt dlouhý proces, kdy dočasně blokace mizí a zaúčtování ještě není, jak vtipně naznačuje :). Sám nevím zda musejí být zaúčtovány, ale nenechávám to náhodě. A to zvlášť od doby, kdy mi jedna platba ve fázi mezi blokací a zaúčtováním zcela zmizela a už se přes 2,5 měsíce neobjevila (UCB mi 14 Kč tedy asi darovala), platby proto dělám zpravidla hned prvního či druhého a dokončení jejich italsky divokého procesu zaúčtování v appce bedlivě sleduji, aby mi zase nějaká ze tří potřebných plateb zcela nezmizela :)
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 21. 8. 2023 21:43

V rámci plnění aktivity je rozhodující datum provedení platby kartou, nikoliv datum zaúčtování platby, viz. viewtopic.php?p=13477673#p13477673
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod zdenuz 22. 8. 2023 14:44

Vztahuje se cashback 3% i na platby kartou v zahraničí?

Aktuálně vidím ve výlukách, že neplatí pro měnové převody. Už se to tady řešilo loni ke konci roku, tam bylo řečeno, že se vztahuje. V červenci jsem platil kartou v EUR, když měli tak hezký kurz, a cashback za to není. Děkuji.
zdenuz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 22. 8. 2023 22:20

UCB má tak hrozné měnové kurzy, že by to snad ani tento cashback moc nezachránil - v zahraničí spíše zvaž Revolut, Curve a podobně, dost možná díky kurzům ušetříš i více než ta 3% s UCB kartou :).
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka