zoul píše:Ahoj, Ano toto jsem podstoupil a je to zdarma ale chce to nervy a trpelivost.
Musis na pobocku, tam ti TOP + EUR + USD zrusi ale uz ti nereknou, ze to bude trvat mesic a zalozi ti START ci jiny typ.
Pokud to bude pres mesic (zrusis 25 srpna, tak ti 1 zari nauctuji poplatky ), tak ti nauctuji popatky na tech zahranicnich uctech. Volanim na infolinku se nic nedozvis, daji cislo na nejakeho bankere. Navic tam vidi ze si to zrusil na pobocce v uplne jinem meste nez si byl ty.
Nevidi ani to, ze ty ucty se rusi mesic. Doporuci reklamaci. Banker taky nic nevi a nic v systemu nevidi, proste amateri. Nez jsem se dostal na pobocku podruhe abych udelal tu reklamaci, tak uplynolo tech 30dnu, takze na pobocce me rekli, ze uz nemusim delat nic. Ucty jsou zrusene. To je proste UCB, to jinde nezazijes

Jenda
Ahoj Jendo, díky moc za tip. Přišel jsem na pobočce k poslednímu srpnu a radili mi, abych přišel první den v měsíci, že to bude bez poplatků. No, čekat ve frontě dalších 30 minut, kvůli 100,- Kč už se mi nechtělo, tak jsem to zrušil s poplatkem... Čekám, než mi to ke konci měsíce zruší, 2,15 € a 2,35 Dolarů v tahu, ale nevadí