Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod josefbuba 19. 9. 2023 21:16

> Poprvé v životě vybírám z bankomatu z účtu UCB a nejde mi to, hlásí nedostatečný zústatek na účtu.

Tohle se mi stalo včera. Úplně ten samý problém s tím, že se mi to stalo u obchodníka. Zaplatil jsem jinou kartou a dnes jsem opět zkusil UCB a 2x po sobě to prošlo. Asi měli nějakou chybu.
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 19. 9. 2023 21:33

davsopl píše:Peníze snad vyberete v ATM pouze na hlavním účtu, ke kterému je spárovaná karta. Vedlejší účty jsou “vedlejší” třeba u TOP to je “jakoby spořák”. Alespoň takto to vysvětloval u mne bankéř.

Záleží na tom, jak máš kartu a účty nastavené. podívej se do smlouvy. A nesmíš věřit všemu, co ti v bance řeknou, častokrát se bankéři pletou :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 20. 9. 2023 09:03

Tak se mi dneska stalo to stejné. Měl jsem peníze jenom na účtu Další (spořicím). Vždy jsem takto v obchodech platil s tím, že na prvním běžném účtu nemám skoro nic a peníze se strhávají z toho druhého účtu. Dnes ale v Albertu platba zamítnuta, měl jsem samozřejmě dostatečný zůstatek, takže opravdu s tím něco teď kutí případně už to nebude fungovat tak, jak to fungovalo.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 20. 9. 2023 09:23

Dle informací z infolinky UCB mají dnes nějaký výpadek systému a platby kartou nejsou stoprocentně funkční. Nicméně v předchozích dnech prý karty měly normálně fungovat, o žádných problémech či změnách nevědí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 21. 9. 2023 20:46

Dnes odpoledne přišlo oznámení do aplikace že 3+3% do 2mil Kč se prodlužují do 31.12.2023. Shodou okolností mi dnes ráno volali z UCB a nabízeli TV za 6% na 3 měsíce což sem odmítl že nemá smyl.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod trimos- 22. 9. 2023 11:15

tohle na mně vybaflo z apky. takže to vypadá, že připisovat se nebude na začátku, ale až na konci měsíce?
Přílohy
2023.jpg
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 22. 9. 2023 11:57

Vždy to bylo na konci měsíce.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 22. 9. 2023 21:49

Mně zatím bonus úročení 3+3 neprodloužili. Takže mám jen do konce října. Je tu ještě někdo takový? Že by začali selektovat jen vybrané?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 22. 9. 2023 22:55

Mě zpráva o novém prodloužení úrokové sazby 6% taky nepřišla, nicméně do 31.10.2023 je ještě daleko :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 9. 2023 19:26

Mám v IB stejnou zprávu jako trimos- (6% do 31. 12. 23).
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod filas81 23. 9. 2023 19:33

také jsem dostal stejnou zprávu
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bender1 24. 9. 2023 17:03

zoul píše:Ahoj, Ano toto jsem podstoupil a je to zdarma ale chce to nervy a trpelivost.
Musis na pobocku, tam ti TOP + EUR + USD zrusi ale uz ti nereknou, ze to bude trvat mesic a zalozi ti START ci jiny typ.
Pokud to bude pres mesic (zrusis 25 srpna, tak ti 1 zari nauctuji poplatky ), tak ti nauctuji popatky na tech zahranicnich uctech. Volanim na infolinku se nic nedozvis, daji cislo na nejakeho bankere. Navic tam vidi ze si to zrusil na pobocce v uplne jinem meste nez si byl ty.
Nevidi ani to, ze ty ucty se rusi mesic. Doporuci reklamaci. Banker taky nic nevi a nic v systemu nevidi, proste amateri. Nez jsem se dostal na pobocku podruhe abych udelal tu reklamaci, tak uplynolo tech 30dnu, takze na pobocce me rekli, ze uz nemusim delat nic. Ucty jsou zrusene. To je proste UCB, to jinde nezazijes :-)
Jenda

Ahoj Jendo, díky moc za tip. Přišel jsem na pobočce k poslednímu srpnu a radili mi, abych přišel první den v měsíci, že to bude bez poplatků. No, čekat ve frontě dalších 30 minut, kvůli 100,- Kč už se mi nechtělo, tak jsem to zrušil s poplatkem... Čekám, než mi to ke konci měsíce zruší, 2,15 € a 2,35 Dolarů v tahu, ale nevadí :)
Bender1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod protektor1 25. 9. 2023 16:47

Funguje vám Smartbanking? Aplikace mi stále píše že vypršel limit, zkoušel jsem odinstalovat a nainstalovat aplikaci a problém stále stejný...
protektor1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 25. 9. 2023 16:51

Aplikace má výpadek, buď v klidu.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod tojejedno2 27. 9. 2023 06:10

tojejedno2 píše:Poprvé v životě vybírám z bankomatu z účtu UCB a nejde mi to, hlásí nedostatečný zústatek na účtu.
Zůstatek je dostatečný, ale peníze jsou jen na účtu start "další". Na primárním účtu je nula.
V čem je chyba?
Jednalo se o bezkontaktní (google pay) pokus o výběr z bankomatu AirBank.
Přitom v obchodě za stejných podmínek platím běžně.
Musí být při výběru z bankomatu peníze na hlavním účtu?

Takže včera pokus č. 2: dostatečná rezerva na hlavním účtu a vybrat z ATM AirBank bezkontakně kartou UCB nahranou v Google pay nešlo, prý nedostatečný zůstatek na účtu. Ze stejného automatu kartou AirBank v Google pay výběr bez problémů.
tojejedno2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka