Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xls 6. 5. 2024 13:05

Ten převodní poplatek 0,5 % je ke kurzu asociace, nebo k nějakému jejich?

To šíbování MC-Visa a zpět je ze strany banky dost nesolidní, už při minulé změně šla karta na dno šuplíku, kde asi zůstane. Předtím byla DK s EUR účtem ideální karta pro zahraničí, kterou jsem hodně používal.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Peťo6 6. 5. 2024 13:07

+0,5 % ke kurzu asociace, takže v rámci ČR je to pořád z těch lepších.
Peťo6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ski1961 6. 5. 2024 13:08

zdražení čeho ? taky bych nejraději všechno ukončil, ale odmítám se dostavit na pobočku, nemám to zrovna blízko..jde to i jinak ?
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2024 13:21

Řekl bych, že zdražení poplatku za vedení kreditní karty.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 6. 5. 2024 13:24

Píšou, že navrhované změny je možné odmítnout písemně.

Uvedený návrh na změnu Smlouvy o kartě, návrh na změnu Podmínek a návrh na změnu Sazebníku máte právo v souladu se zákonem o platebním styku odmítnout, a to písemným oznámením doručeným na adresu UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., kartové oddělení, Želetavská 1525/1, 140 92 Praha 4, nejpozději do 31. 7. 2024 včetně. Spolu s odmítnutím navrhované změny Smlouvy o kartě, Podmínek a Sazebníku máte zároveň právo tuto Smlouvu o kartě bezúplatně a s okamžitou účinností vypovědět. Odmítnutí navrhované změny bez výpovědi Smlouvy o kartě bude mít za následek výpověď stávajícího produktu (karty) ve dvouměsíční lhůtě ze strany banky. V případě, že byste navrhované změny odmítl/a, ale Smlouvu o kartě nevypověděl/a, považujte, prosím, toto oznámení za výpověď Smlouvy o kartě ze strany Banky. Pokud navrhované změny neodmítnete, stanou se pro smluvní vztah mezi Vámi a bankou závazné, a to s účinností ode dne 1. 8. 2024.

Tady je zdražení cestovního pojištění: https://www.unicreditbank.cz/content/da ... d-zmen.pdf
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kittyhawk 6. 5. 2024 13:46

Vlastní tu někdo z pamětníků Unicredit KK Klub výhod? Bývalá AXA bonus club? Pro nové klienty se už nevydává.
Zajímalo by mne, zda pro stávající klienty zůstane Klub výhod zachován i s novou KK.
Kittyhawk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareka 6. 5. 2024 14:19

Mám původní AXA club kartu (vidím že jsem pamětník :-) )

V mailu mj. píšou: "Poplatek za správu kartového účtu ke kreditní kartě se nemění.", tj. zdarma při min. obratu 3 000 Kč.
Předpokládám, že zůstane zachovaný i bonus/vratka 0,5% poukazovaná na důchodové spoření (o tom v mailu nic nevidím).
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lafayette16 7. 5. 2024 23:56

Mám ještě starou kreditku AXA Club (dnes tedy Klub výhod), to je ještě použitelné, jinak opravdu nebude v UCB nic.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod 123123123 8. 5. 2024 04:59

Já už mám v UCB pouze tuhle kreditku klub výhod, účet jsem zrušil.
;-)
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod gman 8. 5. 2024 08:11

Lze zrušit účty u Unicredit přes DS? Někde jsem se dočetl že snad jen osobně na pobočce.
gman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 8. 5. 2024 11:43

Ke zrušení běžných účtů lze využít kodex mobility. Případně bych zkusil použít jejich formulář pro odstoupení od smlouvy https://www.unicreditbank.cz/content/da ... mlouvy.pdf, který bych vyplnil, podepsal a odeslal přes IB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 8. 5. 2024 20:37

Já zrušil účet přes Monetu.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod gman 9. 5. 2024 06:30

K tomu je nutné založit příslušný bú u jiné banky?
gman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 9. 5. 2024 06:54

Ne, pokud už máš
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ski1961 9. 5. 2024 15:39

Tak milá UniCredit mi před chvílí poslala email, že od 2.5. snižuje úrok. No to si vzpomněla docela brzo..ještě, že už tam nic nemám, tahle banka je už pro mě delší dobu mrtvá duše a kdyby šlo všechno zrušit bez osobní návštěvy pobočky, tak už bych to dávno zrušil.
Obrázek
ski1961
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka