Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 15. 10. 2024 22:28

to platilo od 1.7 do 31.7., pak prestali aktualizovat urokovy listek
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod petr.novak888 16. 10. 2024 12:41

Už někomu přišla fyzicky v obálce nová vyměněná plastová debetní karta od MC místo původní karty Visa? Moje Visa má platnost až do 6/2025. Jde mi o to, že začátkem června 2024 mi přišla e-mailem zpráva o přípravě vydání nové karty od MC a abych zkontroloval aktuální adresu pro její doručení. Nyní máme polovinu října a nová karta od MC zatím nepřišla. Ve SB se mi přitom zobrazuje nová neaktivovaná karta od MC s platností do 7/2029 již od srpna 2024.
petr.novak888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 10. 2024 12:50

minarjo píše:Ta UniCredit už mě začíná s tím (ne)připisováním odměn z programu Ušetřete pěkně štvát. Má připisovat dvakrát měsíčně, což donedávna platilo (až na jeden půlměsíční výpadek), ale poslední dobou to je výpadek delší. Teď to vypadá, že zmeškali ne jeden, ale hned dva výplatní termíny - poslední odměnu mám vyplacenu 10. září za transakce z první poloviny srpna. Ty od druhé poloviny srpna dodnes jsou stále nevyplacené (termín výplaty druhé půlky září za odměny z druhé půlky srpna a první dekády října za odměny z první půlky září už proběhl a nic). Máte to ostatní také tak? Ono to jako nevyplacené v appce v části Ušetřete i vidím, tedy ne že by odměny "tutlali", jen se jim zasekl mechanismus výplat :(. Mám u nich cca od jara tu šikovnou odměnu na všechny známé super a hypermarkety potravin (4% z útrat, platí až do konce roku), takže částka nevyplacených odměn už je slušná.

Měl jsem stejný problém. Odměna za srpen se mi konečně připsala na účet se včerejším datem 15.10.2024.
Úplně v pořádku to však není ani teď, pořád se to zobrazuje i v "Bude vyplaceno".
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2024 13:10

@petr.novak888: Jsem na tom stejně, od červnového avíza o výměně VISA karet za MC karty se nic neděje, žádná nová plastová karta mi nepřišla. A v SB se mi jedna nová neaktivní MC karta objevila teprve tento týden, přitom by mi měli vyměňovat dvě karty, jelikož mám dva (tři) běžné účty a dvě karty.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod baron84 16. 10. 2024 13:22

Ano přišla a je pěkně hnusná
baron84
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bnone 16. 10. 2024 14:47

Taky mi přišla až minulý týden, a je fakt škaredá. Ale v šuplíku nevadí, nemám důvod ji používat.
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2024 15:41

Začali jsme se tu bavit o výměně karet a hned na to mi e-mailem přišla práva z UCB :-)

Dobrý den,
jen jsme Vám chtěli dát vědět, že na přípravě Vaší nové karty Mastercard, nahrazující kartu *xxxx, usilovně pracujeme. Její virtuální variantu již můžete vidět ve svém Smart Bankingu, ale není možné ji zatím aktivovat. Jakmile bude vše připravené, dáme Vám včas vědět.

Zároveň byla ve zprávě informace o víkendovém soutěžení s Mastercard:

Chystáme pro Vás víkendové nákupy. Jak to bude fungovat? Stačí během kteréhokoli víkendu v období od 1. 10. 2024 do 31. 1. 2025 zaplatit Vaší novou kartou Mastercard u obchodníka nebo online nákup v minimální hodnotě 1 000 Kč. Tím se automaticky zařadíte do naší soutěže. Čím víckrát nakoupíte, tím vyšší šanci na výhru budete mít. Podrobnější informace o podmínkách soutěže jsou k dispozici zde https://www.unicreditbank.cz/cs/ostatni/mastercard.html.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 10. 2024 18:11

Tak mi přišla notifikace, že právě vyrábí moji novou kartu MasterCard.

Mám s ní hned platit, mám ji dokonce v SB, ale aktivovat zatím nejde. Hlásím že rozumím.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.novak888 16. 10. 2024 20:22

Zajímavé, asi tuto diskuzi někdo čte z UCB a pak okamžitě rozesílá notifikace a e-maily ohledně přípravy nové karty od MC :-) Také mi dnes v podvečer přišla notifikace ze SB a pak i e-mailová zpráva od UCB, že usilovně pracují na přípravě nové karty MC.
petr.novak888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 10. 2024 20:25

To vam meni jen debetni karty ne? Ja mam pouze Visa kreditku a nic mi neprislo.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod petr.novak888 16. 10. 2024 20:27

Ano, mně mění debetku.
petr.novak888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod minarjo 16. 10. 2024 20:37

@hyper9:
Ano také mi bylo včera vyplaceno, odměny Ušetřete za cca půlku srpna až půlku září. Že v přehledu jsou ještě v budoucích výplatách, to je u UCB běžné, aktualizace Ušetřete údajů u nich trvá typicky pár pracovních dní. Takže snad do pátku to bude odpovídat i v přehledu :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod SamerLP 26. 10. 2024 21:06

Musím povedať, že výmena Visa za Mastercard to Unicredit vôbec nezvládol.

Mne končila Visa karta 9/2024, a keďže avizovali, že výmena začne od 8/2024 tak som očakával, že obnovená karta príde MasterCard.

Tak teda minulý mesiac mi prišla obnovená karta. Otvorím obálku, prišla Visa. To je teda čistý nezmysel aby keď už v čase kedy vydávajú MasterCard ti pošlú obnovenú ešte Visa, a potom o pár mesiacov dajme tomu ti pošlú ďalšiu MasterCard. Absolútne neekologické.

Aj keď vlastne mi to je už jedno, zrušil som u nich účet, nič moc. Internetbanking mi neprišiel moc prehľadný oproti iným bankám, o tom, že push notifikácie aj keď som mal nastavené tak nefungovali vôbec, jedine e-mailové. V Česku to je podobne s tými notifikáciami? Zároveň ani poskytované služby nič moc, ani len okamžité platby nemajú dodnes, až od 12/2024 aj to asi len odosielanie a prijímanie až budúci rok.

Inak aj to celkom zvláštna "akcia" mi chodila každý rok. Keďže som nepoužíval aj rok tú kartu a neplatil ňou, prišla mi prednedávnom už druhý rok akcia "Oprášte svoju kartu", kedy som dostal za platbu kartou "cashback" maximálne 4€. No nič moc odmena, jedine ma tak upozornili tým, že som si spomenul, že mám u nich vôbec účet :D
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 26. 10. 2024 22:04

Nová DK MC debit již dorazila. Stará VISA má platit po aktivaci nové ještě 10 dnů.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Nick Cave 27. 10. 2024 11:19

Od včerejška mi nejde přihlásit se do aplikace, jako obvykle jsem zadal správně PIN kód a vyskočila hláška Invalid code nebo tak nějak a potom se objevilo aktivovat Smart klíč, což jsem udělal, ale přesto se do aplikace nemůžu přihlásit, řek bych, že tam mají nějakou chybu. Co s tím?
Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Marantz CD67, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Cabasse MT32 Alderney, Focal JMLab Chorus 707
Nick Cave
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka