Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 28. 12. 2024 12:06

Zakládal jsem v říjnu, nárok na odměnu mi ale vznikl až v listopadu, i když jsem aktivitu cvičně splnil hned v říjnu a pak normálně v listopadu. Je to v souladu s podmínkami:

Na odměnu 300 Kč vznikne nárok v případě splnění podmínky Aktivního využívání Účtu s odměnou, v případě nesplnění podmínky nárok na odměnu za daný měsíc nevznikne. Za první měsíc, ve kterém nárok může vzniknout, se považuje následující měsíc po založení Účtu s odměnou (otevření produktu).
Odměna bude Bankou vyplácena měsíčně na Účet s odměnou Nového klienta nejpozději poslední den kalendářního měsíce následujícího po měsíci, ve kterém byla splněna podmínka Aktivního využívání Účtu s odměnou.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 28. 12. 2024 12:08

Moc děkuji, Miloši.

Ano, já zakládal v listopadu. Podle podmínek se u mě jako první měsíc pro posuzování kreditního obratu bere prosinec. A bonus bude vyplacený do konce ledna.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.novak888 1. 1. 2025 01:43

Základní úrok 0,3 % za prosinec nebyl doposud připsán!
petr.novak888
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 1. 1. 2025 08:48

Koukám, mám ho připsaný.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 1. 1. 2025 10:35

Zůstatek se zvýšil již před půlnocí, v seznamu transakci se objevila transakce až pozdeji.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jantars 1. 1. 2025 11:26

co to... zadávám do SB PIN a hlásí že je chybný což je nesmysl (ověřeno u jiného účtu), zřejmě udělali soundruzi z kapitalistické ciziny chybu :-)
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petr.novak888 1. 1. 2025 11:28

Tak základní úrok připsán až dnes v 10:59. V předchozích měsících byl připsán vždy v ranních hodinách poslední či předposlední den v příslušném měsíci...
petr.novak888
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 1. 1. 2025 11:30

@Jantars:
jj, mají výpadek na jejich straně a hlásí to zajímavé chyby, např. já se ověřuju pomocí Face ID a píše mi to:
Nesprávné zadání - pokus: 1/3
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.novak888 1. 1. 2025 11:35

Já mám SB plně funkční, avšak SB má dnes docela velkou prodlevu v načítání.
petr.novak888
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 1. 1. 2025 11:40

Tak to jsem si oddychl, mě to po třech zadáních údajně chybného pinu deaktivovalo SB :D 8-P ... no alespoň novoroční impuls se zítra zastavit na pobočce a vše vypovědět, už mám UCB asi rok jako adepta na kompletní zrušení, ale bylo mi vždy líto marnit čas na pobočce ...
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 1. 2025 11:50

Před nějakou hodinou jsem zastavil přihlášení do APP na 2 ze 3 pokusů neúspěšných pokusů přes otisk prstu, poté pokus o přihlášení do IB přes otisk prstu - máte nefunkční připojení do Internetu nebo děláme v systému nějaké úpravy. Připojení do Internetu bylo plně funkční. :-(
EDIT: do IB jsem se již dostal, SB se mně zablokovalo - 3 pokus, odblokování přes mobil nefunguje, mám jej zkusit později. :-(
Naposledy upravil MirekM. dne 1. 1. 2025 11:58, celkově upraveno 1
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod fanyn3 1. 1. 2025 11:53

Taky se mně sb dlouho načítá a pak napíše zadaný špatný PIN, což je nesmysl.
Třetí pokus jsem si raději odpustil.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jantars 1. 1. 2025 11:55

Alfréd z hor píše:Tak to jsem si oddychl, mě to po třech zadáních údajně chybného pinu deaktivovalo SB :D 8-P ... no alespoň novoroční impuls se zítra zastavit na pobočce a vše vypovědět, už mám UCB asi rok jako adepta na kompletní zrušení, ale bylo mi vždy líto marnit čas na pobočce ...

Tak toto já řeším kodexem mobility třeba přes FIO několika kliky a vůbec se neobtěžuju ukončení řešit s tou bankou...
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 1. 1. 2025 12:10

Já tam toho mám povícero, tak mě několik kliků nepomůže ... ještě zvažuju použít datovku a dokument se zaručeným elektronickým podpisem, před lety mě to takto v Monetě prošlo, ale tady se obávám, že to nevyjde :D
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jantars 1. 1. 2025 12:29

už to fachá
Jantars
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka