Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ROlda78 31. 1. 2025 15:25

chtělo to tam tuším nalít v konkr. období konkr. částku
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod bichon824 31. 1. 2025 16:01

ROlda78 píše:chtělo to tam tuším nalít v konkr. období konkr. částku

Ano, tušíš správně. Alespoň u mne to tak proběhlo
bichon824
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 31. 1. 2025 17:49

Ano, kdysi jak byl ještě vyšší úrok,dal jsem na spořák 2M,pak mi nabídli TV s 3,75% ,ten v únoru dojede,nechám to na 3,5 na spořáku,možná dají indivi nabídku na termíňák.U nich je to ale divné.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.novak888 31. 1. 2025 21:55

robertopp píše:Od dnesneho dna podporuje Unicredit aspon na SK aj odosielanie okamzitych platiet v EUR. Je potrebne aktualizovat aplikaciu. Posielanie otestovane trva im dobre 3 minuty pokial odpise z uctu pridu do druhej banky ale urcite to este doladia.

Potvrzuji, že po středeční aktualizaci appky UCB pro ČR lze odesílat okamžité SEPA platby v €.
petr.novak888
Návštěvník

Odeslat příspěvekod A1rh- 3. 2. 2025 17:18

culti píše:
A1rh- píše:u nově vyměněné karty, kterou jsem poctivě aktivoval po doručení, ale nepoužil, přišla nyní nabídka na až 50 Kč na kafe za jakoukoliv platbu kartou (obchodník, online).

Můžeš prosím sem dát podrobné podmínky té akce?

je to individuální nabídka, když ji nemáš, nemá smysl řešit podmínky. Prostě zaplatit kartou kdekoliv min 50 Kč do 15. dne následujícího měsíce. Vyplatí to tuším do konce následujícího měsíce.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod robertopp 3. 2. 2025 20:43

Aspon nejake akcie na SK nic. Od februara sporiaci Eur ucet 0% urok.
robertopp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alpha8520 4. 2. 2025 11:25

Jak unicredit kontroluje těch 40 tisíc příjem u účtu TOP? Jde to nějak obejít zasláním platby z jiného účtu apod.? Jde to někde vidět v aplikaci, zda mám pro tento měsíc splněno a účet bude zdarma?
40 tisíc příjem samozřejmě mám, nechci to obcházet, ale jde mi o případ nemoci nebo kdybych se rozhodl vzít si třeba měsíc neplacené volno, nerad bych ten účet platil.
Alpha8520
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 4. 2. 2025 11:38

Přeposlání peněz z vlastního účtu v jiné bance normálně funguje pro splnění podmínky.
Splnění podmínky není v IB/SB nikde vidět.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 2. 2025 12:23

robertopp píše:Aspon nejake akcie na SK nic. Od februara sporiaci Eur ucet 0% urok.

Na Slovesku při návštěvě rodiny nám nechtějí věřit, že nejenom máme účty zdarma, ale že i některé banky platí občas i nám. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 4. 2. 2025 14:23

Ale ta práce s tím spojená. Vezmi si jen kolik strávíš času tady, o "reklamacích" nemluvě. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 2. 2025 15:14

Pokud je to připomínka na mě, pořád lepší zde, než v hospodě u piva s odposlechem většinou blbých řečí. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod pezzay 5. 2. 2025 22:32

Milos píše:Přeposlání peněz z vlastního účtu v jiné bance normálně funguje pro splnění podmínky.
Splnění podmínky není v IB/SB nikde vidět.

.. tak jen doufám že se tentokrát Miloš zcela výjimečně plete, protože pak bych byl *****.., že už asi tři roky dělám kejkle a přes kamarádku si nechávám poslat zpět své peníze
Přílohy
Screenshot_2025-02-05-21-41-44-999-edit_com.google.android.apps.docs.jpg
Screenshot_2025-02-05-21-41-44-999-edit_com.google.android.apps.docs.jpg (42.06 ) Zobrazeno 1060 krát
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 2. 2025 22:35

Ožeň se a můžeš Ti poslat 40 k na TOP účet manželka a budete točit peníze v rodině. :-D
Naposledy upravil MirekM. dne 5. 2. 2025 22:48, celkově upraveno 1
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod pezzay 5. 2. 2025 22:47

MirekM. píše:Ožeň se a můžeš Ti poslat 40 k na TOP účet manželka. :-D

Rodinu nebrat.. jo zkusil jsem to na ženu i dceru a vždycky na mě hodí smutné oči že to chci vrátit :⁠-⁠)...u Kamarádky je zaručené že to pošle zpátky.. zatím :⁠^⁠)
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 2. 2025 22:57

V tom dokumentu píšou, že se nezapočítavají příchozí úhrady z BÚ a SÚ téhož majitele. Tedy pošlu si jako rodinný bankéř z manželčina SÚ 40 k do UCB. Obratem odejdou na můj účet v jiné bance a z té jiné banky je pošlu OP zpět na manželčin SÚ. Vše lze stihnout v rámci jednoho dne, tedy žádná ztráta na úrocích.
PS: A neměla ti naopak posílat do UCB peníze kamarádka a ty jí je vracet pro splnění uvedeného dokumentu?
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka