Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod honzafr 12. 7. 2024 10:01

@protektor1: Díky za informaci - také mi přišla odměna 400 Kč. Psal jsem jim email a zatím bez odezvy, ale předpokládám, že až se ozvou tak mi řeknou to samé.
honzafr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chnapka_cz 12. 7. 2024 10:05

Ok, to se musi otestovat a zpracovat tu drivejsi odmenu.
chnapka_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 12. 7. 2024 11:36

@Ninaa:
Neboj, toto nehrozí, odměny jsou zpětně. Tedy v červenci (normálně až na konci července) za tři platby kartou v červnu atd. Ale jak píšou ostatní, to dnešní dřívější červencové připsání je i tak chyba a bude nejspíš odúčtováno.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod honzafr 12. 7. 2024 12:01

Tak doplnění, teď mi volal človíček z infolinky Unicredit a tvrdil, že připsaná odměna je správně a prostě ji připsali už teď a ne až na konci měsíce (a tedy ke konci měsíce už nic nepřijde). Je pravda, že aktivitu jsem měl splněnou.

Takže buďto je to standardní Unicredit chaos a nebo pravá infolinka neví co dělá levá.
honzafr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 12. 7. 2024 12:52

Takže buďto je to standardní Unicredit chaos a nebo pravá infolinka neví co dělá levá.

Ano, obojí je správně :D
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Persbrandt 12. 7. 2024 15:51

taky mi dnes přišla v nečekaný termín odměna 400 Kč. celkem mne překvapuje, kolik lidí tady to hned hlásilo :-), ale aspoň se to třeba vyjasní, čím to je...

-- 12. 7. 2024 15:55 --

já bych se nebránil, kdyby UCB poslala mimořádnou odměnu... Babiš za covidu taky posílal důchodcům mimořádný příspěvek k důchodu, prý za "prožité utrpení" :-)
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 12. 7. 2024 17:36

Přišel i bonusový úrok za červen
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanBrno 12. 7. 2024 17:41

Ano, pred 10 dny... Proc o tom tedy pises dnes?
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 12. 7. 2024 17:51

Hm, tedy odměna za tři platby kartou v červnu už dnes, proč ne. Tedy asi fakt je na druhou půlku července plánovaná dovolená toho zaměstnance, který na mechanismus přípisu této odměny za aktivitu dohlíží, tak to musel popohnat :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Jouda.III 12. 7. 2024 18:52

milanBrno píše:Ano, pred 10 dny... Proc o tom tedy pises dnes?

30. června přišel bonusový úrok za květen. Dnes to bylo těch bonusových 4,5 % za červen (měl jsem 0,5+4,5)
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Návštěvník

Odeslat příspěvekod peter23p 15. 7. 2024 09:51

Tak dnes to ještě vylepšily právě přišel bonusový úrok za červen. Tak trochu sem to čekal po té předčasně vyplacené odměně. :mrgreen:

Tak buď tam mají pořád nějakou chybu a nebo prostě zrychlily vyplácení u těch kdo podmínky plní již začátkem měsíce.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod honzafr 15. 7. 2024 10:14

peter23p píše:Tak buď tam mají pořád nějakou chybu a nebo prostě zrychlily vyplácení u těch kdo podmínky plní již začátkem měsíce.

Jak píše správně @minarjo a pár príspěvků výše - bonus se vyplácí zpětně, tj. jak 400,- Kč tak bonusový úrok jsou navázány na aktivitu za červen.
honzafr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peter23p 15. 7. 2024 10:46

Ano to vím jen sem to blbě napsal. Myslel sem to tak že ty co to splní na začátku měsíce tak bonus dostanou již v průběhu následujícího měsíce místo až na konci jak původně avizovali podmínky.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod losalamos 15. 7. 2024 15:33

Však se nebraňte bonusu, když máte splněny podmínky :) Proč čekat na konec měsíce, když dokážou připsat dříve ...
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 15. 7. 2024 16:26

Prostě jsou DOVOLENÉ, už dva jsme to zde psali sice trochu jako vtip, ale myslím si, že to fakt má dost reálný základ, ten dřívější termín vyplacení odměn. Dotyční zodpovědní prostě mohou koncem července být mimo práci a pozdější termín vyplacení by klienti rozdýchali o dost hůř než dřívější, no. Uvidíme v srpnu a hlavně na podzim, zda to půjde do klasiky na konec měsíce.
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka