Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod radoch1 16. 1. 2022 20:32

Já čekám na připsání 1. bonusu taky, pořád nic, tak jsem podal předevčírem už tlf reklamaci. Při té příležitosti jsem se dozvěděl, že mám u nich účty dokonce 2 včetně karty, aniž bych měl o tom nějaký doklad......neuvěřitelný bordel. A to si hraji se zaměřením na TOP klientelu..... :pozor
radoch1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jjrr 16. 1. 2022 20:41

A bance, která v dnešní době nepodporuje okamžité platby zdarma, bych se vůbec vyhnul obloukem. Já tam pouze čerpám bonusy, na používání to vhodné není.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ladik1983 16. 1. 2022 21:22

radoch1 píše:Já čekám na připsání 1. bonusu taky, pořád nic, tak jsem podal předevčírem už tlf reklamaci. Při té příležitosti jsem se dozvěděl, že mám u nich účty dokonce 2 včetně karty, aniž bych měl o tom nějaký doklad......neuvěřitelný bordel. A to si hraji se zaměřením na TOP klientelu..... :pozor

Jestli spíš ten bordel nemáš u sebe, když ani nevíš, že tam máš dva účty :-D
ladik1983
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radoch1 16. 1. 2022 22:30

To vážně ne, smlouvu mám jen na 1 účet. Spíš byl problém asi v tom, že se online založení nezdařilo a musel jsem s tím na pobočku. A tam jsem se mimochodem dozvěděl, že to není neočekávaná závada, ale vlastnost :roll:
radoch1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 4. 2. 2022 13:54

Unicredit nezklamala - výpověď účtu k datu x a i po tomto datu účet dál funguje. Tak asi podám další výpověď nebo nevím :-))
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 4. 2. 2022 18:19

Také jsem musel na pobočce vypovídat Ukonto dvakrát (rok a kus zpět), nic si z toho nedělej. Mají složité systémy, každý typ účtu se vypovídá jinak a nad mým "případem" se na pobočce shromáždili všichni 3 bankéři, aby dospěli ke konsenzu, ať tedy výpověď je zadána ještě tím druhým způsobem (to naštěstí zabralo, pak už do 10 dní účet opravdu zrušen). Prostě takový bordel jsem jinde neviděl :D
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 2. 2022 12:01

Mně po výhře u Arbitra zablokovala Unicredit účet, tak jsem z nich alespoň vylomil úrok z prodlení. Jako šlo o pár stovek (měl jsem tam asi 90 tisíc nějaké 3 týdny), ale na rozloučenou dobré :)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod jjrr 5. 2. 2022 12:51

Kde všude už jsi na blacklistu? :D
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod xls 5. 2. 2022 15:00

Tak tenhle ústav je čím dál tím větší odpad. Jsem zvědavej, kam to budou směrovat dál.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod jjrr 10. 2. 2022 13:23

Už snad půl roku po mě chtějí, abych jim zavolal. Každý měsíc pošlou 1 až 2 SMS. Proč nezavolají sami?

Vazeny kliente, na zaklade narizeni zak. c. 253/2008 Sb. je kazda banka povinna pravidelne aktualizovat udaje svych klientu, aby mohla spravovat jejich ucty. Z toho duvodu prosime o telefonicke kontaktovani jakekoliv pobocky UniCredit Bank. Aktualizace udaju je nutna do 24.03.2022. Dekujeme Vam za spolupraci. Vase UniCredit
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rop 10. 2. 2022 18:04

Schválně počkej co se po tom 24. 3. 2022 stane.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod jjrr 10. 2. 2022 18:10

Asi nic, protože při předchozích SMS dávali jiné datumy, některé už proběhly.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod beardie 12. 2. 2022 22:14

nevite nekdo proc uz UNI nenabizi M&M kreditky?
beardie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod retron 13. 2. 2022 01:46

asi protože přešli komplet na VISU
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod VVNP 13. 2. 2022 10:43

Zajímavá informace. Tedy po skončení platnosti mi už novou M&M nevydají? Ten účet už držím jenom kvůli ní.
VVNP
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka