Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 24. 2. 2022 20:23

Pokud jde o akci 5 % v Albertu a 4 % v super/hypermarketech, při nákupu v Albertu se obě akce zjevně (mám předběžně připsáno v U-setrete) sčítají, takže v Albertu 5+4% (9%).
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 24. 2. 2022 21:08

Díky za info. Funguje u-setrete cashback i při platbě přes Curve? Předpokládám, že by měl, ale nezkoušel jsem to ještě.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 24. 2. 2022 21:12

Předpokládám stejně, ale taky jsem to nezkoušel.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod HNF-01 24. 2. 2022 21:49

Nemáte někdo kartu UCB Cinestar fungující v CRV ? Pořád mi při placení nefunguje a při GBiT háže Preauth on new card wasn't authorized.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod A1rh- 25. 2. 2022 00:28

Navstevnik123 píše:Díky za info. Funguje u-setrete cashback i při platbě přes Curve? Předpokládám, že by měl, ale nezkoušel jsem to ještě.

předpokládám že ne, že je potřeba použít přímo kartu banky nebo xPay přímo s kartou banky. S Curve se neplatí Albertu ale Curve.
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod Schwarzie 25. 2. 2022 23:58

Tak ted si u mne UCB polepsila. Pridal jsem ted mou kartu manzelce do ApplePay a po par minutach nasledoval telefonat sluzbu konajiciho bezpecaka, zda je vse ok a nejedna se o podvod. Ubezpecil jsem ho, ze je vse v poradku. Byl jsem rad, ze zavolal, ze maji starost. U jinych bank se mi to nestalo a to jsem sve karty pridaval mnohokrat manzelce i dceri.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pabloson 26. 2. 2022 04:39

hnf-01: mam UCB MIB universe a GBIT na ni funguje
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eetg 2. 3. 2022 04:49

Jak je to u kreditek UCB s výběrem hotovosti? Úročí to hned nebo tam je také bezúročné období?
eetg
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod DoubleSix 2. 3. 2022 15:18

UCB nabízí peníze zpět za platby za energie, telefony a internet při založení jejich běžného účtu. Až 10%, max.6 000 Kč:
https://www.unicreditbank.cz/cs/ostatni/energie.html
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 2. 3. 2022 16:02

Hezké. Pro splnění podmínky bezplatného vedení účtu TOP stačí protočit každý měsíc 40k z jiného účtu (nejlépe jiného majitele), že?
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 2. 3. 2022 17:03

eetg píše:Jak je to u kreditek UCB s výběrem hotovosti? Úročí to hned nebo tam je také bezúročné období?

Bezúročné období se nevztahuje na výběry hotovosti. Navíc je tam poplatek za výběr hotovosti z bankomatu (49Kč + 1% z částky).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jjrr 2. 3. 2022 17:11

A co cashback v obchodě? Také poplatek a hned úrok?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 2. 3. 2022 17:56

Poplatek za cashback v obchodě je 19Kč, limit pro cashback je ale 3000Kč.
Jedná se o hotovostní transakci, takže úročení tam bude asi také hned, podobně jako u kreditek jiných bank (například RB). V obchodních podmínkách UCB jsem to ale nikde nenašel a osobně jsem to nezkoušel, takže na 100% to s tím úrokem nevím.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 2. 3. 2022 19:28

Dá se těmto poplatkům a úročení vyhnout např. nabitím Revolutu a výběru z Revolut karty (v rámci limitů podle tarifu)?
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 2. 3. 2022 20:03

Dobití Revolutu kreditkou UCB je zdarma a spadá do bezúročného období. Při následném výběru hotovosti pomocí Revolut karty je potřeba brát v úvahu limity jednotlivých tarifů a dávat pozor na to, že hodně bankomatů (bank) si účtuje poplatek za výběr zahraniční kartou.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka