Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 13. 4. 2025 11:58

Přes mobilitu jdou zrušit všechny účty UCB, viz. viewtopic.php?p=13865942#p13865942
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 13. 4. 2025 12:28

Dík, tak vyzkouším a snad to u nich bude bez komplikací.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 14. 4. 2025 10:39

Mám potvrzeno z Unicreditu, že evidují technický problém u okamžitých plateb. Projevuje se to tak, že někteří klienti nemůžou okamžité platby odeslat. Poslal jsem jim nějaké informace a jsem zvědavý, jak rychle to zvládnou opravit.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod bugr virbl 14. 4. 2025 16:43

Pořád dokola.. a jak už tu někdo psal, UniCredit je bez benefitů i zadarmo drahý..
< Raiffeisenbank 500 Kč za založení účtu nad rámec probíhající akce
< Česka spořitelna 1200 Kč za založeni a 4 platby kartou v měsíci
< T212 akcie v hodnotě až 100 EUR za reg.
< Patria kód 1000 - klikni na můj nick vlevo
< REVOLUT v profilu
bugr virbl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 14. 4. 2025 17:05

Ja rano poslal platbu z RB na ucet kreditky UCB a i kdyz RB zobrazovala, ze to odeslo jako okamzita opatba, k zustatku kreditky se to zatim nepripsalo. Naopak vklad hotovosti pres vkladomat UCB se k zustatku kreditky pripsal za par minut.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod hyper9 17. 4. 2025 16:16

Unicredit Bank opravila chybu, která některým klientům zcela znemožňovala odesílání okamžitých plateb. Už je to opravené a okamžité platby jsou funkční na osobních i podnikatelských účtech.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 18. 4. 2025 09:16

Je známo, kolika procent klientů se ta chyba týkala? Zde na fóru to vypadá, že jsi byl jediný.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 18. 4. 2025 13:40

Odhaduju max. stovky klientů.

Nemůžu být konkrétnější v popisu chyby. Dotklo se to všech lidí splňujících určité podmínky.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 22. 4. 2025 13:43

bugr virbl píše:Pořád dokola.. a jak už tu někdo psal, UniCredit je bez benefitů i zadarmo drahý..

Ano, treba odjel jsem do zahranici s kreditni kartou VISA UCB. Mezi tim ale dorazila nova karta s nazvem MasterCard Credit Premium kreditni.
Prej si kartu mam aktivovat, bohuzel jak, kdyz tu dobu je clovek v zahranici a obalka lezi doma na stole? :D
Koukam ted ke konci, moje VISA je platna stale az do Cervence 2025!
Mezi tim ale zmizela ze systemu UCB, proste tam neni ale vesele tam sviti neaktivni kreditka Mastercard.

Super verim ze ted s kartou VISA jiste v zahranici zaplatim? :hm

To je nejaka nova moda vymena karet pul roku predem pred koncem platnosti? a pokud to klient neaktivuje tak to automaticky mizi v IB? :hm Pokud s tim nepocita, tak v zahranici je mu pak dana karta na nic? :-)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod fc70 22. 4. 2025 16:13

UCB to dělala opakovaně. Myslím, že většinou o tom nějak obecně informovala s velkým předstihem, zhruba „v průběhu následujících 6 měsíců vyměníme všechny karty“ – nedala jednotlivcům předem vědět konkrétní datum, ale v principu se na to šlo připravit.

Ale nesleduji UCB pozorně, je možné, že někde neinformovali ani tak obecně.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod ripper6 22. 4. 2025 17:08

Ja to nesledoval, takze nevim nic, nebavi me u 14ti bank co asi tak mam sledovat co kde zmeni. Nastesti beru karet vic, ale celkem me to zaujalo. Pro cloveka co bude mit takovou kartu jen jednu.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 22. 4. 2025 22:39

Az 2200 Kc zpet u Alberta ( pro nove )

50 % z prvniho nakupu - max. 1000 Kc
pote 10 % z dalsich nakupu - 6 x max. 200 Kc za mesic
https://www.unicreditbank.cz/cs/ostatni/albert.html
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 23. 4. 2025 12:11

platí pouze pro nově založené účty
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 23. 4. 2025 15:42

akce vonicem
jedine to tocit pres darkovky do zasoby a jeste k tomu extra kredity od alberta(negarantovano)
desitku uz UCB tak skoro nepusti, jestli vubec...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod esquire 23. 4. 2025 20:03

V Albertu maji na podlaze u samoobsluznych pokladen obrovskou nalepku s touhle akci.
esquire
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka